Malwarebytes' Anti-Malware 1.60.1

Malwarebytes' Anti-Malware (MBAM) 1.60.1 is verschenen. Dit is een onderhoudsupdate voor de op GratisSoftware.nl hoogstgewaardeerde spywareverwijderaar.

In deze versie van MBAM worden enkele fouten verholpen. Zo zijn compatibiliteitsproblemen met andere beveiligingssoftware onder Windows XP opgelost. MBAM kon hierdoor andere anti-malware software verstoren en doen bevriezen. Deze fout is nu gerepareerd.

Ook foutjes in de Nederlandse vertaling zijn verbeterd en problemen met de ignore list zijn opgelost. Ten slotte was de MBAM-snelkoppeling niet meer altijd aanwezig op het bureaublad na een upgrade.

Malwarebytes' Anti-Malware is gratis te downloaden voor Windows XP, Vista en 7. U kunt updaten vanuit het programma zelf of de nieuwe versie in zijn geheel downloaden.

Release notes:
Issues Fixed:
• Fixed issue resulting in freezes in certain third-party security products on Windows XP.
• Fixed issue where ignore list was not reloaded after a database update.
• Fixed issue where certain malformed ignore list data would result in a mbamcore.dll crash.
• Fixed issue where desktop icon was not created on certain upgrade installations.
• Fixed issues with Dutch, Belarusian, and Korean language files.
• Added Greek language file.


Ook op GratisSoftware.nl:

Reacties

"problemen met de ignore list zijn opgelost"
Ja, mooi.
Sinds de vorige versie werd de ignore regel voor de door mij uit Menu Start verwijderde "(Mijn) Computer" koppeling niet meer geëerbiedigd door MBAM, waardoor bij elke scan een melding kwam betreffende een potentieel ongewenste verandering van Menu Start, PUM.Hijack.StartMenu, Start_ShowMyComputer.
Fijn dat dat nu is opgelost.

met alle respect voor dit programma bij elke nieuwe uitvoering is het hobbeles, nu zijn de icoontjes weg, niks ergs zo geflikt, maar stilaan begin ik ook aan dit gratis programma mijn twijfels te hebben, gratis schijnt niet te lukken in pc wereld, hoe zou het ook?

En met alle respect voor jou, metoo - ik krijg hierdoor en door eerdere reacties van jou de indruk dat je erg gauw erg negatief bent, om relatieve kleinigheden of om zaken die je niet juist interpreteert.
Wat betreft MBAM, inderdaad, bij de vorige update, naar 1.60, bestond bij sommige gebruikers een duidelijk probleem, dat enige finesse nodig had om dat op te lossen.
http://www.gratissof...
Maar zo'n probleem is uiterst zeldzaam met MBAM, ik had het nooit eerder meegemaakt, en hoogstwaarschijnlijk is ervan geleerd en komt dat probleem nooit meer terug.
Wat betreft het verdwijnen van icoontjes, dat is hoogstens even wat hinderlijk, en komt ook bij sommige andere programma's voor na updates. Om daardoor nou twijfels te krijgen bij een programma dat op de punten waar het om gaat uitzonderlijk goede prestaties levert, dat vind ik eerlijk gezegd nogal overdreven.

van harte ingsgelijks spiff, kritiek mag en wat de interpretatie betreft die is voor een belg anders blijkbaar.
malwarebytes begint zorgelijk te worden, of jullie het graag hebben of niet,t'is altijd wat anders met dit programma, zie vorige update, grote bazaar.
en om eerlijk te zijn begin stilaan in gratis aangeboden software stilaan zeer sterke twijfels te hebben, en betaal liever zonder hobbeles

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
frank_ijk