Java 7 update 5

Java 7 update nummer 5 is verschenen. Sinds de vorige uitgave beveelt producent Oracle Java 7 aan boven Java 6. In deze versie worden - zoals meestal - veel beveiligingslekken gerepareerd. Veertien in totaal deze keer.

Java 7 update 5 is dus een noodzakelijke update. Ook worden nog enkele andere fouten gerepareerd, die de stabiliteit ten goede komen.

Java 6 wordt ook nog met beveiligingsupdates ondersteund door Oracle. Dus mensen die (nog) niet willen upgraden naar Java 7 kunnen gewoon Java 6 update 33 downloaden.

Je kunt Java in Windows updaten via de automatische updater die zich in de systeembalk nestelt. Als er een meldingvenster komt voor een update van Java is het dus aan te bevelen deze direct te installeren. Ook kun je Java opnieuw downloaden. Java is verkrijgbaar voor browsers in Windows, Mac OS X en Linux.Ook op GratisSoftware.nl:

Reacties

danke voor bovenstaand bericht dat de 6 ook nog bruikbaar is, de 7 lijkt me iets eigenaardigs, is dat soms een oracle kronkel of een toekomstige standaard?

zou het mogelijk zijn dat de fameuze " firma" oracle die open office bijna de nek omwrong, er nu doodgewoon bijna in geslaagd is een nieuwe versie 7 standaard(, nu ja standaard) te lanceren terwijl ze verrekt weten dat het hele zooitje niet werkt, of vanwaar komt plotseling de versie6.33 nedergedaald, de heilige geest, ocharme de niet bestaande sukkelaar, zal er wel voor niks tussenzitten mocht ge al uw verzond verstand gebruiken .sorry gratissoftware met alle respect voor jullie tomeloze en onuitputtelijke inzet( warvoor enkel proficiat), op de tegenvoet genomen door deze crapuleuze niks ontziende en enkel op winst jagende firma te grazen zijn genomen,ik verdenk oracle van
niet zo'n wettelijke en normale softwareverdeling.

beleefde groeten

Niets mis met Java 7. Gebruik deze al maanden vanaf versie 0. Filehippo.com geeft al lang Java 6 en de updates daarvan niet meer weer. En terecht denk ik.

versta niet zo goed , ik persoonlijk krijg de versie 7 niet aan de gang, m.a.w. werkt niet zoals het hoort, of nog eenvoudiger werkt niet,(terwijl alle instellingen staan zoals het hoort) daarentegen is de versie6 voor mij volledig werkingsvol, en waarom is deze versie nog updategewillig?

en dat is nu juist wat ik niet versta, waarom de 7 onwerkbaar
ondanks willens nillens aangeboden door de automatische updates niet werkzaam en de heimelijke update naar de versie 6 wel?

Java 7 werkt perfect. heb deze al in gebruik van versie 1 en tot heden geen probleem geconstateerd.

Metoo,
Persoonlijk zou ik Java 6 met Revo Uninstaller verwijderen en daarna Java 7 installeren. Kan gewoon niet mis gaan.

sorry maar heb dit al gedaan, krijg gewoon de 7 niet aan de gang, heb dus geherinstalleerd en dan geupdated naar hun nieuwe 6.33 versie en wacht nu effe af, per slot van rekening is dit niet zo belangrijk.

bedankt en groeten

SDBC-stuurprogramma niet vindbaar.
eerst niet opstarten dan vastlopen en nu dit ,heb het programma de hele dag nodig .
maar het werkt voor geen meter .
wat nu ???r

toch echt java 7 hebben. Dus, waar kan ik deze downloaden voor een iMac?

beste JAva
Op Youtube kan ik audio de ene keer wel en de andere keer niet converteren. Wanneer het niet wil dien ik eerst Java Oracle te downloaden. Dit heb ik nu al een paar keer gedaan. In het gedownloade bestand zie ik geen installatiefile en kan ik nog steeds niet converteren. Kunt u mij advies geven aub?
Met groet
Michael

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
d_itsland