Java 6 update 25

Java 6 update nummer 25 is uitgebracht door Oracle. Deze uitgave van Java verbetert de stabiliteit en prestaties en biedt ondersteuning voor Internet Explorer 9, Firefox 4 en Google Chrome 10. Een lijst met alle wijzigingen is - voor de liefhebber - hier na te lezen.

Java 6 update 25 dicht geen beveiligingslekken, dus mensen die versie 24 nog hebben hoeven niet per se te updaten. U kunt Java updaten onder Windows via de automatische updater die zich in de systeembalk nestelt of door Java opnieuw te downloaden. Java is verkrijgbaar voor browsers in Windows, Mac OS X en Linux.

Release notes:

  • Improved performance and stability
  • Java HotSpot™ VM 20
  • Support for Internet Explorer 9, Firefox 4 and Chrome 10
  • Improved BigDecimal


Ook op GratisSoftware.nl:

Reacties

Java 6 update 25 is geinstalleerd. Ik heb explorer 9. Ik krijg de melding dat Java goed geinstalleerd is en werkt op mijn PC.
Toch krijg ik bij de spelletjes van seniorennet de melding dat mijn browser JAVA niet ondersteund en kan ik dus niet meer spelen. Wat kan ik doen?
Dank u

Ik had ook wat problemen na update 25. Ik heb Java toen geheel verwijderd, daarna m'n pc+register met CCleaner schoongemaakt, en toen Java 6.25 opnieuw geïnstalleerd. Nu werkt het weer goed bij mij.

ik heb diene java moeten updaten en sindsdien geraak ik bijna nergens meer op zelfs niet op de zoeksite's!! opent bijna niets meer!!

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
portug_l