Flash Player 11.3.300.270

Adobe heeft na een week een nieuwe update uitgebracht voor zijn populaire Flash-plugin. In Flash Player 11.3.300.270 wordt alleen een crash van de updater van Flash voor Windows gerepareerd. Verder geen veranderingen.

De nieuwe versie wordt alleen via het automatische updatemechanisme van Flash Player voor Windows aangeboden. Op de officiële downloadpagina van Flash wordt nog de oude versie 11.3.300.268 aangeboden. Directe downloads van deze laatste uitgave van Flash voor Windows zijn hier te vinden.

Op deze pagina kun je - voor elke browser - controleren welke versie van de plugin je hebt. Flash Player 11.3 kun je los downloaden voor Windows en Mac OS X of updaten via de automatische updater in de systeembalk in Windows.

Reacties

De redactie schrijft, "[...] of updaten via de automatische updater in de systeembalk in Windows."
Is dat wel zo?
Is het sinds de introductie met 11.2.202.228 van 'stil' updaten niet zo dat automatisch updaten doorgaans volkomen onzichtbaar gebeurt, en dat in geval van het kiezen voor het alleen ontvangen van een notificatie bij het verschijnen van een nieuwe versie een popup verschijnt die waarschuwt voor de update? Er is mij niets bekend over een update-optie via de Windows systeembalk.

Bij is deze nieuwe versie al automatisch geïnstalleerd zag ik net, heb er verder niets van gemerkt, werkt nu dus goed de updater.

Ik heb met de laatste versie problemen mijn pc pakt dus geen filmpjes etc. meer. ik heb windows 7 64 bits. ik heb niets gemerkt geloof ik van de update maar zit nu wel met de problemen.
Ik krijg het ook niet opgelost HELP !!

Je zou kunnen proberen om het te deïnstalleren en opnieuw (schoon) te installeren via je Administrator-account. Ik zou na het verwijderen de pc ook even opnieuw herstarten en het register daarna schoonmaken met CCleaner, daarna opnieuw installeren via Adobe en weer opnieuw opstarten. Hopelijk werkt het dan wel weer...

Ik heb nog steeds XP prof. en gebruik IE 8 en ook wel Firefox 14.01 bij beide kan ik de plug in flasf player niet downloaden, Ikgebruik nu chrome,dan heb je er geen last van want die heeft een ingeouwde player.

@ GJS, 7 augustus,

Wanneer je bij of na de introductie van 'stil' updaten van Flash Player, sinds versie 11.2.202.228, hebt gekozen voor automatisch updaten, dan hoort dat vanzelf te gaan en hoef je in principe geen actie te ondernemen.

Heb je bij of na de introductie van 'stil' updaten van Flash Player steeds gekozen voor alleen waarschuwen bij updates, of niet controleren op updates, en je voert de Flash Player updates zelf uit, dan geldt voor de huidige onderhoudsupdate 11.3.300.270 dat die niet is te downloaden via het 'standaard' downloadadres
http://get.adobe.com/flashplayer/
maar dat je die huidige onderhoudsupdate 11.3.300.270 moet downloaden via de directe downloadlinks die hier zijn te vinden:
http://forums.adobe.com/message/4594596#4594596
Dit werd op 4 augustus ook aangegeven door de redactie.
-->
Directe downloadlinks:
Flash Player voor ActiveX (Internet Explorer)
http://download.macromedia.com/pub/flashplayer/current/support/install_flash_player_ax.exe
Flash Player Plug-In (voor alle andere browsers)
http://download.macromedia.com/pub/flashplayer/current/support/install_flash_player.exe
Na het downloaden van de installatiebestanden moet je die vervolgens uitvoeren (en daarna ook nog de computer opnieuw opstarten) om Flash Player te updaten.

Lost deze uitleg je probleem misschien op?

Spiff, je bent een kanjer!

Ik snapte er niets van waarom ik comodo dragon niet kon updaten met de de nieuwste Flashplayer, maar dat komt dus door dat ik heb aangeven "niet controleren op updates". Vreemd genoeg lukt updaten op de oude manier wel met met IE8, terwijl ik daar ook heb aangegeven dat niet gecontroleerd moet worden op updates.

Bedankt voor de links voor IE en Firefox, alles werkt weer

Fijn :-)
Bedankt voor het melden.

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
_enemarken