Adobe Reader X 10.1.4

Tijdens de driemaandelijkse reguliere updateronde voor de bekende pdf-lezer Adobe Reader is vandaag versie 10.1.4 verschenen. In deze uitgave van Adobe zijn diverse kleine verbeteringen doorgevoerd en fouten opgelost.

Ook zijn twintig beveiligingslekken gerepareerd in de Windows en Mac OS X versie van Adobe Reader. Opvallend is dat liefst 12 van de 20 lekken ontdekt zijn door het Google Security Team, dat steeds nauwer samenwerkt met Adobe.

Adobe Reader 10.1.4 is te verkrijgen voor Windows en Mac OS X. Updaten gaat het makkelijkst met de ingebouwde update-functie van Adobe onder Help.

Reacties

ik ben men fotos kwijt sins vorig jaar uit bepaalde bronnen kan ik men fotos terug krijgen ook al hab ik ze gewist of fotos over getrokken . klopt dat, wat ze zeggen , kan ik men fotos terug vinden' ik heb er veel mee laten doen en tot nu toe heb ik ze nog niet terug !!!!!!!!!!! er zijn sites die beweren dat ik ze rug kan vinden maar eers betalen . ik wil ze eers zien als hat wel de fotos zijn die ik terug wil . groetjes rudi

Eh, dit gaat over Adobe Reader, maar je kunt Recuva proberen om je foto's gratis terug te krijgen:
http://www.gratissof...

16 lekken in deze versie zijn ongemoeid gelaten door adobe

Adobe Reader 10.1.5 update voor Windows Vista! Die update van 10.1.4 náár 10.1.5 heb ik net geïnstalleerd op mijn Vista-pc. Hoewel de planning van Adobe was/(is?) dat versie 11 niet meer uitkomt voor Vista-pc's en dat versie 10 de laatste is voor Vista, blijven ze dus gelukkig óók nog belangrijke beveiligingsupdates uitbrengen voor Adobe Reader versie 10. :-)

De update moet wel via de updater van het programma 'Adobe Reader' zelf gedaan worden, want via de website http://get.adobe.com... wordt nog steeds de oude versie Adobe Reader X (10.1.0) aangeboden. Dus ook na een nieuwe installatie via de website meteen controleren op nieuwe updates via 'Help/Controleren op updates...' van het programma!

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
duits_and