Ad-Aware Free Internet Security 9.6.0

Ad-Aware Free Internet Security 9.6.0 is uitgebracht door producent Lavasoft. Deze uitgave bevat een beveiligings-browserwerkbalk voor Internet Explorer en Firefox die tijdens het internetten waarschuwt voor schadelijke malware en phishing websites.

De Ad-Aware Security Toolbar (die ook los te downloaden is) biedt verder de mogelijkheid om internet sporen (cookies, tijdelijke bestanden, surfgeschiedenis) op te ruimen. Ook kan de Ad-Aware werkbalk zelf andere toolbars verwijderen en is het mogelijk om safe search via Google in te stellen.

Tijdens de installatie van Ad-Aware kunt u ervoor kiezen om de browser werkbalk niet te installeren. Ook kunt u de optie uitschakelen om Google.com als startpagina en zoekmachine in te stellen.

De update van Ad-Aware is ook binnen te halen vanuit het programma zelf onder de knop Web Update. Ad-Aware is te krijgen voor Windows 2000, XP, Vista en 7 en is in het Nederlands vertaald.

Release notes:
- Contains the new Security ToolbarOok op GratisSoftware.nl:

Reacties

Volgens http://tweakers.net/... is het oppassen met Lavasoft: "Softwareproducent Lavasoft, bekend van de antispywaretool Ad-Aware, zou in handen van een criminele investeringsmaatschappij zijn gevallen. De huidige eigenaren zouden in een grijs verleden zelf spyware hebben geserveerd."

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
griek_nland