Wat kan er beter aan GratisSoftware.nl?

Gratis Software Site heet sinds september vorig jaar GratisSoftware.nl. Je kunt nu naar gratissoftwaresite.nl of gratissoftware.nl gaan: in beide gevallen kom je op dezelfde website uit.

Met de naamsverandering kreeg deze site ook een nieuw logo en een vernieuwde opmaak. Verder werden de rubrieken onderverdeeld in pc downloads, apps, blogs en forum.

We zijn nu een kleine negen maanden verder. Tijd om een tussenbalans op te maken. Daarom onze vraag:

Wat kan er beter aan GratisSoftware.nl?

Uitgebreidere kritieken en suggesties kun je in de reacties hieronder achterlaten.

Deel dit artikel: 


Ook op GratisSoftware.nl:

Reacties

Jammer dat je niet meer dan 1 keuze kan maken.
Ik wil graag een kritischere en objectievere berichtgeving is 1 mening van mij maar ook dat er minder of geen reclame is voor niet-gratis-software.
Dat zou op de site gratissoftware helemaal niet geplaats moeten worden.
(ik begrijp dat er ook geld verdiend moet worden maar noem het dan anders)
Of het is gratis of niet. Geen enkele reclame klik ik aan op deze site vanwege deze twijfel of het wel gratis is. Staat er nooit bij immers. Erg onduidelijk vind ik dit. Wel of niet gratis w.b. de reclame's.

Ik vind dit een schitterende site en zou zo direct niet weten wat er eigenlijk nog beter zou kunnen, maar als ik toch mag kiezen zeg ik niet nee tegen meer gratis weggeefacties van betaalde producten.
Mag zeker maar moet niet, maar krijgen is altijd plezierig. ;-)

Als ik dan toch een puntje van kritiek mag geven, die vervelende CAPTCHA's die je tegenwoordig overal moet invullen werken op mijn zenuwen, hier valt het goed mee omdat ze leesbaar en simpel zijn in te vullen, maar helaas zit er ergens toch wel een bug in, want als ik de twee ontbrekende letters invul van de landennaam krijg ik dikwijls de foutmelding dat ze niet juist zijn terwijl ik zeker weet van wel.
Na meestal een drietal keer opnieuw invullen lukt het dan gewoonlijk toch. :-(

Ik vind dit een TOP website, waar ik zoveel aan heb....
Wat misschien jammer is, is momenteel het forum: Grasshopper doet zijn very best, maar van enige interactie tussen leden is helaas geen sprake (maar ja, daar kunnen jullie ook niks aan doen). Wel vind ik het jammer dat hij niet al zijn antwoorden in het openbaar gooit, maar bv prive verteld dat hij het ook niet weet (ik bedoel nu Grasshopper). Dit heb ik hem ook verteld en m.i. is dit niet goed voor het forum. Verder niks dan lof over jullie site! (maar dat wisten jullie al:-))

Is het mogelijk om, vergelijkbaar met de site van tweakers.net, bij elk besproken programma icoontjes te zetten voor MS Windows, Mac OSX en/of Linux? Mogelijk ook voor iOS en/of Android? Op die manier is het gelijk duidelijk voor de liefhebbers of het zin heeft de verdere beschrijvingen uit te pluizen.
Voor de rest mag GratisSoftware zo blijven: Prima!

Ik vind de GS site perfect zo !! meen ik echt , ben ook al jaren een groot fan.
Deze site doet letterlijk wat het beloofd ! gratis software aanbieden en met verve !!!
vooral de beoordeling van software tegenover andere software vind ik TOP!
Echter om het echt compleet te maken moeten er nog practische tips en trucs bij.
Dan bedoel ik practische tips over software , maar zeker ook over bestuurings systemen als windows , mac , linux ... enz ...

GreetZ Wim C ...

Een geweldige site! Zeer veel bruikbare info over allerlei programma's. In de praktijk gebruik ik de site echter ook vaak om te zien of er updates zijn van verschillende programma's. Misschien kan het een idee zijn om een klein hoekje te reserveren voor vermelding van de laatste versies van veelgebruikte programma's? Dus de info die nu in de nieuwsberichtjes verschijnt een tijdje bewaren in een apart overzichtje. tismaareenidee.

Geweldige site!
Misschien iets wat nog op de site kan: meer vergelijkende tests tussen verschillende software pakketten. Bijv. tussen LibreOffice en Apache OpenOffice, of tussen FastStone en XnView, om maar eens wat te noemen.
Voor de rest: niks aan veranderen AUB :)

Reageren

Controlevraag tegen spam
_usland