Veel problemen met Internet Explorer 11: filmpjes spelen niet af, crashes en herhaalde updatemeldingen Flash

Nadat Microsoft Internet Explorer 11 uitgebracht heeft, blijken veel gebruikers problemen te hebben met de Flash-plugin voor Microsofts browser. De meeste klachten gaan over het niet afspelen van filmpjes en crashes. Een oplossing lijkt er vooralsnog niet te zijn.

Op verschillende fora en reacties op websites klagen IE11-gebruikers: YouTube-filmpjes en video's op andere websites spelen niet af, downloaden of uploaden van foto's naar Facebook werkt niet, IE crasht vaak of geeft zelfs een BSOD (blue screen of death) en Flash blijft zeuren om updates die al geïnstalleerd zijn. Ook diverse bezoekers van GratisSoftware.nl melden problemen met het afspelen van video's.

Wat te doen? De updateronde afgelopen maand voor Internet Explorer heeft geen oplossing gebracht en ook Microsofts hulppagina voor problemen met niet-afspelende video's lijkt niet te helpen.

Als je Internet Explorer 11 hebt onder Windows 7, 8 en 8.1 dan lijkt er niets anders op te zitten dan te wachten totdat Microsoft (of Adobe) een oplossing voor de problemen uitbrengen. Of je kunt een andere browser gaan gebruiken, zoals Firefox of Google Chrome. Of Internet Explorer 11 verwijderen en downgraden naar versie 10. Je kunt IE11 verwijderen door de update te verwijderen onder Programma's en onderdelen | Geïnstalleerde updates weergeven.

Heb jij ook problemen met Flash in Internet Explorer 11? Deel je ervaringen in de Reacties!

Bron: Infoworld

Deel dit artikel: 

Reacties

Ik heb lange tijd gewoon met IE kunnen downloaden, muziek op youtube kunnen luisteren en foto's kunnen plaatsen op fb. Sinds ongeveer 1 jaar lukt dit niet meer. Ik ga dan naar Google Chrome en dan lukt alles zonder problemen.

Via IE kan ik ook geen youtube filmpjes meer afspelen.
Maar ik heb Firefox, chrome en de browser van Avast.
Die doen het alledrie perfect.
Voor youtube pak ik dus een van de andere browsers.
IE voor mijn andere favorieten.(vele)
Voor zolang als het duurt want ik wordt niet goed van MS.

Ik heb het idee dat er sinds kort iets in IE-11 is veranderd. Ik heb 11 al meer dan twee jaar bij Windows 7 en heb altijd filmpjes van Twitter kunnen zien. Pas sinds een maand of drie is het mis. Heeft iemand diezelfde ervaring? Volgens mij zit Microsoft een beetje te rotzooien om Windows 10 te pushen. Ik vertik het om naar 10 te upgraden.

Ik heb het idee dat er sinds kort iets in IE-11 is veranderd. Ik heb 11 al meer dan twee jaar bij Windows 7 en heb altijd filmpjes van Twitter kunnen zien. Pas sinds een maand of drie is het mis. Heeft iemand diezelfde ervaring?

Microsoft is niet geintresseerd om het probleem op te lossen. Men moet gewoon overstappen naar hun schijt-Windows10. Juist daarom hebben ze dat probleem in IE11 ingebouwd. Installeer gewoon Firefox en weg met die Microsoft Larrie...!!!!

Sinds een paar dagen kan ik geen filmpjes meer afspelen op facebook. Geen idee wat er aan de hand is, ik heb in ieder geval niets veranderd.
Iemand een oplossing?

Bij mij crashen Excelbestanden bij direct openen. Opslaan als en dan openen lukt wel. Herkenbaar? En weet iemand een oplossing?

Kan inderdaad mijn geluids en vidoe bestanden onder v11 niet afspelen

bij mij ook niet!

Bij mij zijn de youtube filmpjes nadat ie een keer weer was uitgevallen opeens groter geworden of hebben ze twee zwarte randen, het is niet prettig kijken. hetzelfde geldt voor Facebook foto's en m'n profielfoto staat nu opeens wat boven de tijdlijn. Ook als ik naar Npo ga en de video wil uitvergroten krijg ik ook 2 zwarte randen
Ik weet niet of dit ook naar aanleiding is ook naar Windows 10, gaat het opeens allemaal zo uitzien?

Werk met W7 en IE 11 en heb WMP player. Ook stond Adobe Flash player er op ....tot MS daze via een menu er af haalde De tekst in het Confu scherm van de Adobe Flash player werd zwart i p v standaard rood , Enkele progr werkte niet meet alsook mijn website gaf alleen nog tekst aan In Confu scherm nu de zwarte tekst Adobe Flash player verwijderd, alles werk weer behalve de website . Opnieuw trachten de flash player te instaleren maar dat ging niet. Dus W7 en IE11 willen alleen de WMP 12 wat goed werkt maar adobe krijg ik er niet op en de website alleen nog tekst. Hoe los ik dit op??

Niets anders als ellende met E11. Bij alles wat ik doe krijg ik de melding pagina reageert niet, IE reageert niet etc etc. Wordt niet goed van de continue foutmeldingen binnen windows en ben van plan om mijn systeem gewoon weer naar windows 7 te brengen. Draai nu op 8.1.
Echt verschrikkelijk aan het balen hier

IE was troep en is t nog steeds. MS schijnt maar geen browser te kunnen maken die zich aan de standaardnormen kan houden. Compatibiliteitsmodus werkt ook slecht.

ie nooit verwijderen! IE is een vast onderdeel van Windows, maar wel kan IE eenvoudig uitgezet worden via Programma's en Onderdelen, Windows onderdelen in- of uitschakelen (Configuratiescherm).
De problemen van IE11 met sommige websites en zeker ook met de flashplayer, zijn meestal wel te verhelpen, door de betreffende website toe te voegen aan de lijst van websites in de Instellingen voor Compatibiliteitsweergave (via menu Extra van IE).

Ik zie deze post en ik er nu...een jaar later dus ineens last van. Vooral dat adobe flash player blijft zeggen dat ik moet updaten naar versie 10 of hoger, terwijl ik al versie 15 heb. Ik kan op facebook geen video's kijken en ook google streetview doet het om dezelfde reden niet meer. Met Chrome werkt alles prima, maar zou liever hebben dat IE het naar behoren doet.

Ik heb de nieuwste internet explorer. Nu heb ik al 2 dagen dat ik facebook, hotmail en nog een tal van andere sites niet meer kan bezoeken via i.e.
Godzijdank doet google chrome het wel en kan ik via die browser de sites bezoeken.
Goed bezig Microsoft!!! >-/

Deze problemen zijn van ook toepassing op chrome en Firefox ik heb dit bevestigd door zelf te kijken, IE is een hele goede browser vroeger was het een rot ding maar ie is bij mij sneller dan chrome of ff.

Ik krijg voortdurend pop-ups in explorer 11 van http://www.dailypicpic.com/
Het opent zelf explorer en maakt meerdere vensters open. Hoe kan ik dit wegkrijgen

Alle troep werkt bij mij goed hoor, niks aan de hand met ie11

Verwijderen van microsoft internetexplorer (iexplorer)

In tegenstelling tot wat veel mensen beweren op internet is IE geheel te verwijderen van windows xp tm windows 7 (windows 8 heb ik niet getest)

Hier volgt de werkwijze: (lees eerst de hele instruktie door voor u begint)
Maak een herstelpunt aan voor u begint.
Download een browser van uw keuze, maar installeer deze nog niet en de volgende programma's ook niet:
Download het programma ¨Unlocker¨
Download het programma ccleaner.
Download het programma Revo uninstaller
Deactiveer (tijdelijk) uw internet verbinding.
Deactiveer (tijdelijk) windows update.
Deactiveer (tijdelijk uw virusscanner)
Maak een kopie van uw favoriete websites lijst in IE of exporteer deze in een bestand en sla dat op.

Installeer ccleaner (als u dit nog niet op uw computer hebt geinstalleerd)
Installeer unlocker (als u dit nog niet op uw computer hebt geinstalleerd)
Mogelijk komt met het programma unlocker andere (ongewenste) software op uw computer (wanneer u unlocker bv via cnet.com download kunt u dit niet voorkomen), verwijder in dit geval eerst met Ccleaner “gereedschap” deze ongewenste software voor u verder gaat. Lukt dit niet met ccleaner, dan installeert u Revo uninstaller en verwijdert u de ongewenste software met dit programma.

Ga via het menu start → configuratie → systeem en beveiliging → update → geinstalleerde updates

In deze lijst staat iexplorer als update vermeld; rechtsklik deze vermelding en kies verwijder.
Het proces van verwijdering kan enkele minuten duren.

Na verwijdering van IE zal windows een vorig exemplaar van IE automatisch opnieuw installeren, verwijder ook dit exemplaar uit die lijst op dezelfde manier. Mogelijk moet u dit nog een derde keer verwijderd worden, controleer de lijst goed, soms staat iexplorer op verschillende plaatsen in de lijst, al deze vermeldingen verwijderen, meestal wordt er tot twee keer een vorig IE exemplaar terug gezet. Wanneer u dus versie 11 had, eindigt u uiteindelijk met het verwijderen van versie 9. Mogelijk wordt gevraagd om de computer op te starten na het verwijderen van IE, doe dit ook steeds, maar zorg er voor dat uw internet verbinding blijft uitgeschakeld (eventueel door uw modem uit te schakelen omdat windows altijd uw verbinding bij opstarten zal inschakelen)

Start Cleaner en maak het register schoon (alles aanvinken in de linker kolom) daarna gebruikt u de “cleaner” boven de knop register; u vinkt hier alles aan behalve: netwerkwachtwoorden, startmenu koppelingen, recent geopende applicaties, wis vrije ruimte, druk dan op de knop schoonmaken. Herhaal dit laatste schoonmaakproces nog 1 maal.

Ga via startmenu naar computer → lokale schijf (C:) → programma files rechtsklik de map
internetexplorer (dus niet de map explorer!) en start unlocker kies voor verwijderen en alle procesen beindigen/ vrijgeven. Dan kies je voor verwijderen.

Start Ccleaner weer op en herhaal alle schoonmaak stappen van Ccleaner hierboven.

Om te voorkomen dat windows update opnieuw IE zal installeren moet je windows update instellen op “naar updates zoeken maar mij laten bepalen wat ik wil downloaden en installeren”
Defragmenteer nu de c: schijf via Start → configuratie → systeem en beveiliging → systeembeheer → hardeschijf defragmenteren.

Verwijder eventueel alle software die u in deze instrukie hebt geinstalleerd.
Sluit uw computer af en start deze opnieuw op
Start uw virusscanner op.
Herstel uw modem / internet verbinding.
Installeer de browser die u al had gedownload.
Importeer uw favorieten websites naar de nieuwe browser.

Om te voorkomen dat windows update IE weer op uw computer installeert, doet u het volgende
Start Windows update (via startmenu alle programma's) laat deze naar updates zoeken. Wanneer het zoeken klaar is staat in de lijst met gevonden updates ook Internet explorer rechtsklik deze update en kies verberg deze update. Uw computer zal nu geen microsoft IE meer installeren.

Zet windows update weer op “automatisch updaten (aanbevolen)”
Klaar!

Opmerkingen:
volg de instruktie nauwkeurig
met het installeren van van ccleaner, unlocker en Revo uninstaller komt vaak allerlei storende en overbodige extra reclame software, toolbars etc mee. Deinstalleer deze onnodige software eerst voor u verder gaat. Om deze software minder kans op schade te geven is het belangrijk dat u uw internet verbinding verbreekt voordat u deze programma's installeert en de verbinding verbroken houdt zolang in deze instruktie is aangegeven!
Het defragmenteren kan tussen enkele minuten en uren in beslag nemen en mag niet onderbroken worden.
Verwijdering van IE explorer en het verwijderen van de internet explorer programmamap hebben voor zover ik heb ervaren met windows 7 en Vista geen nadelige effecten op het overige functioneren van windows.
Deze werkwijze, valt onder “instrukties voor experts” bent u geen expert is deze instruktie niet voor u bestemd. Onnodig te zeggen dat u alles voor eigen risiko uitvoert...

Als je de update IE11 verwijdert, moet je dan ook het taalpakket hiervan verwijderen? Staat los vermeld.

Adobe Flash kan niet registeren iets van Active x en of Beheersrechten
Als admin geprobeerd maar wil niet instaleren.Hoe te handelen ????

B.t.w. Chrome vind ik echt niks. Spelletjes haperen en inloggen duurt vaak lang. Het enige voordeel van chrome vind ik de ad-blocker, die zou er op IE ook eigenlijk op moeten komen. Ik heb trouwens windows 7, misschien dat op het nieuwe windows wel alles gladjes verloopt.

Ik kreeg een automatische update voor IE 11, terwijl ik toch duidelijk had aangegeven dat ik zelf wil beslissen of ik update of niet. Nou ja, IE 11 was geinstalleerd en ik kon toen niks meer. Ik wilde internet openen en ik kreeg alleen een leeg blad. Verder kon ik er niks mee. Via het overzicht geinstalleerde updates kon ik gelukkig IE 11 weer verwijderen en mijn oude IE 9 stond er nog in en daar draait tot nu toe alles nog prima op, alhoewel ik wel vaker de melding krijg dat mijn internet explorer niet meer reageert.

Een nieuwe laptop gekocht, net een weekje oud.
Ik ondervind alleen maar problemen met IE 11.
Flash crashte al binnen 4 dagen!! Hopeloos!
Ik speel een spel op hyves games. Als ik het beeld naar full screen wil doen blijft de helft van het beeld zwart.
In chrome heb ik dit probleem niet.
Maar chrome is ook niet mijn favoriet eerlijk gezegd.
Iemand een suggestie?

Een groot aantal verschillende problemen doen zich sinds enige tijd voor met Internet Explorer. Ik heb de oorzaak nog maar net ontdekt, maar heb de problemen al langere tijd.

Voorbeelden:

Buienradar. De 24 uur voorspelling loopt niet
Ryanair. Doorschakelen naar “Vluchten zoeken” lukt niet. Uitprinten vouchers mislukt. Online inchecken gaat niet.
Hotelkamerveiling. Tijd bij “Bieden” blokkeert of verdwijnt.

Gebruik ik een andere browser, dan doen de problemen zich niet voor. Omdat ik met deze maandagochtendversie van Internet Explorer niet kan werken heb ik hem met pensioen gestuurd.

gisteren 26/03/2014 twee dringende updates ontvangen van Microsoft ,pc tweemaal heropgestart en laten configureren en alles is nu opgelost ondanks de kuren vind ik het nog altijd een van de beste browsers.

Microsoft heeft het zich eigen gemaakt en tot kunst verheven van alles wat ze maken te verzieken eerst vista dat was een ramp win 7 ging wel weer en toen kwam er een of ene mafketel bij microsoft op het slime idee om de mob tel en tablet besturings systeem geschikt te maken voor laptops en pc's slechste idee ooit wat ze konden maken want een laptop en pc gebruiker zit niet te wachten op een besturings systeem met applicaties als ze daar naar willen kijken kopen ze wel een mob of tablet en dan werkt win 8 ook nog niet eens naar behoren en wat ik nooit voor mogelijk heb gehouden is gebeurt ze hebben het voorelkaar gekregen om een internet brouwser kompleet te verzieken.
Ik ben mede hierdoor maar overgestapt naar linux en dit bevalt me tot nu toe prima zeer stabiel nooit geen problemen ik zeg op mijn beurt dus nu bye bye microsoft tot nooit meer

Hier spelen filmpjes ook niet af. Ik gebruik Avant Browser en heb in deze browser als standaard renderprogramma IE11. Als ik ''ActiveX uitschakelen'' aanvink doen ze het wel. Maar dan krijg ik weer gezeur dat ie een van de invoegtoepassingen niet kan uitvoeren.

Ik beheer een eenvoudige website www.zonnegroetjes.be die feilloos werkt in Firefox, chrome, opera, safari, noem maar op ... zelfs in IE 9 of 10.
Maar als je ze opent in IE 11 verdwijnt de hele opmaak van de body en verschuift alles van plaats. ???

Ja, ik ben blijkbaar via de automatische updates van IE9 via IE10 naar IE11 gegaan en ik heb nu problemen met mijn elektronische leeromgeving (It's learning) en mijn Internetbankieren (ABNAMRO). Ben spuugzat van dit soort automatische updates. Mijn Apple-vrienden hebben wel gelijk: er is altijd wát met Microsoftproducten.

Kan met IE11 niet meer via USB AMRO AMRO inloggen, wel met Google Crome. Terug gegaan naar IE10 en daar werkt het nog op . Weet iemand daar iets meer van hoor het graag.
BVD.

Bewust een tijd gewacht met het installeren om een goed werkende versie te hebben maar helaas op vele sites werken de diverse buttons niet en ook niet updates van flash etc etc. Gebruik normaal chrome en kom daar dit soort zaken nooit tegen. Hij is wel een stuk sneller dan IE 10 maar loopt wel vaker vast. Na refreshen van de site doet ie het dan weer even maar optimaal is het nog lang niet. Eerst maar weer over naar Chrome

Op vele sites die ik bezoek krijg ik de vermelding dat Internet Explorer 11 een verouderde versie is. Waarom wordt deze meest recente versie niet herkend? In de praktijk heb ik soms ook problemen met de juiste weergave van sommige tabellen en/of rasters.

Heb in IE11 zelfs problemen met Bing en Google: Beide sites lopen om de haverklap vast. Firefox geeft geen problemen maar voor webmail van Exchange is dit geen goede optie: outlook is dan minder intelligent.
Dit doet me echt denken aan de tijd dat het bij Microsoft een rommeltje was. Met W7 werd het weer goed maar nu lijken ze hun software niet meer goed te testen ... En als hun software nu gratis was ...

Hoe downgrade je IE 11 naar IE 10 ?r

In Windows 7: Configuratiescherm>Programma's>Programma's en onderdelen>Geïnstalleerde updates. Zoek onder Microsoft Windows naar Windows Internet Explorer 11. Klik rechts. Klik verwijderen. Na het verwijderingsproces heb je automatisch Internet Explorer 10 weer terug.

Heb ik gedaan, maar explorer werd IE8!
Heb dan 'manueel' geüpgraded naar IE10, maar problemen blijven dezelfde. vb: YouTube meldt dat mijn browser verouderd is (net zoals eerder naar de laatste update naar IE11). Het is net alsof mijn PC belaagd wordt door Chrome; telkens krijg ik verzoeken om te switchen naar Chrome, net alsof Chrome IE saboteert!

IE 11 is nog steeds ruk, filmpjes afspelen werkt niet , wel in Firefox en chrome

IE11 en flash werkte niet. In extra/browsergeschiedenis oa. cookies verwijderd, sindsdien vlekkeloos.

explore via een automarische update gekregen. Nu is een gedeelte van ce taakbalk bovenin (veiligheid / pagine etc) in het engels. heb al taalinstellingen bekenekn maar dit klopt en toch blijft het in het engels wat nu?

gwn firefox gebruiken

Geen filmpje, spelletjes...
IE 11 verwijdert (w7 ultimate)-----.>Firefox geinstalleerd

problemen met IE na het updaten van avast free virusscanner (het programma, niet de virusdata). IE verwijderd(alles hé-IE9,10,11,+alle updates, register opgekuist, alles opnieuw begonnen, alles werkt weer perfect tot avast weer het programma update en alles weer om zeep, systeemherstel en avast-programma niet meer updaten tot er een oplossing is gevonden!
op andere pc staat comodo en daar geen enkel probleem!

IE 11 "uitgevinkt", Nu helemaal geen IE te zien. Als ik IE 9 download en probeer te installeren, zegt 'ie dat IE 10 is geïnstalleerd.
Wat mij betreft helemaal geen IE, maar essentieel voor het benaderen van website van sommige zakenpartners.......

ik heb problemen met de flash player sommige spelen doen het het niet niet.
ik heb explorer 11 verwijderd.

De youtube filmpjes op mijn pagina van Facebook spelen niet meer af. Facebook loopt vast.

Dat probleem heb ik ook, is jouw probleem al opgelost en zo ja hoe????

Zet de tekstgrootte op 100%. Klik met rechts op een leeg gedeelte van het
bureaublad, aan persoonlijke voorkeur aanpassen, beeldscherm (linksonder).

IE11 is een ramp en terug naar IE10 lukt niet meer, maar Opera werkt super!

Idem probleem als Robert E met mijn HP Pavilion DV7-6b30eb - twee jaar oud:
- Google streetview werkt niet meer. - Zwart beeld bij filmpjes van Youtube en VTM filmpjes. - Filmpjes op Deredactie.be, de klank is niet meer regelbaar met toetsen op het klavier. - Windows gadgets worden niet meer weergegeven op het scherm. - Uiteindelijk schakelt het beeld over naar een blauw screen met de fout vermelding: igdpmd64.sis error. Na het verwijderen van Explorer 11 en het uitschakelen van automatische downloaden is de pc terug in orde.

Bij mij geen problemen, windows 8.1 64 bits. Het probleem met TomTom en IE 11 lag bij TomTom, niet bij IE. Inmiddels werkt het wel

Geen enkel probleem met IE11, niet onder Windows 7 en ook niet met Windows 8.1.
Wel was installeren problematisch vanwege tussenkomst van het beveiligingspakket. Door te installeren met tijdelijk uitgeschakelde beveiliging, lukte het tenslotte wel.
IE is blijkbaar nog steeds vrij diep verankerd in Windows.

IE11 op Windows 7 bij mij heeel traag tov Firefox en Chrome. Al van alles geprobeerd. Niks helpt. Op laptop ook geinstalleerd, bij gebruik diverse blue-screen pc-crashes gehad. Heb het maar opgegeven en weer terug naar Firefox en Chrome, zonder problemen.

Na installatie op w7 professional 32 bits, zijn de random crashes gebleven maar als extra zien de gadgets (valuta en weer) ineens paars en niet langer voorzien van de grafische achtergrond??? Dan maar terug naar IE10 en als die weer z'n crashdag heft Chrome met de slechtere grafische resolutie gebruiken.

IE Explorer werkt uitstekend, veel beter dan de 10 voordien.
De IE 10 die crashte altijd maar met den 11 geen problemen meer. Hij ook is heel veel vlugger.

Ik heb de vorige week IE11 geïnstalleerd, en na de hernieuwde opstart van mijn Hp Pavilion Windows 7, 64 bits van een jaar of twee oud) werd ik verrast door het welkomstscherm van HP met de felicitaties voor de aankoop van mijn nieuw pc. En er verscheen een pop-up dat mijn profiel veranderd was. Mijn bureaublad ook. Dat was leeg. En ik kon ook niet meer bij mijn documenten. Ik heb toen Total Commander geïnstalleerd waarmee ik kon zien dat al mijn bestanden nog op de schijf stonden. Microsoft gebeld en kreeg een jongedame aan de lijn, die zei er geen verstand van te hebben en er zat om de klachten door te geleiden. Ik zou snel teruggebeld worden. Na uren gewacht te hebben besloot ik zelf maar een oplossing te zoeken en heb een systeemherstel uitgevoerd op basis van de configuratie opgeslagen bij het installeren van IE11. Toen had ik mijn oude bureaublad en instellingen weer terug. Na 3 (!) dagen werd ik door Microsoft dan eindelijk gebeld. Dat was op zich een goed gesprek, maar ze waren nog bezig met het onderzoeken van alle klachten. Het beste kon ik IE10 weer terugzetten en de media volgen wanneer er probleemoplossende updates waren van IE11.

Exact dezelfde problemen als Robert. IE11 was al eens eerder 'automatisch' geïnstalleerd met genoemde problemen. Systeemherstel uitgevoerd en weer terug naar IE9. IE11 geblokkeerd voor installatie. Dit ging goed tot gisteren want IE11 werd weer automatisch geïnstalleerd!!!! Bureaublad weer bijna leeg, tijdelijk profiel, kon niet meer bij de bestanden. Na een systeemherstel en enkele aanpassingen lijkt het weer te werken. Op internet een programmaatje gevonden om installatie van IE11 te verhinderen. Om mijn laptop is de installatie van IE11 wel zonder problemen gegaan.

De laatste tijd alleen maar problemen met deze browser. Daarom gebruik ik al een tijdje Firefox. Bijna geen problemen daarmee.

Waardeloze browser,de slechtste allertijden.

Gebruik allang geen IE meer.
Versie 8 werkte nog goed, maar de problemen op een Win 7 computer begonnen al vanaf IE 9 en zeker 10, en nu blijkt IE 11 nog slechter te zijn.
Ben blij dat ik Opera en in mindere mate Firefox gebruik.

Duh, jij bent de grootste zeur aller tijden. Iedereen weet toch dat je een browser, en ook een OS, niet gelijk bij release moet gaan installeren en dat het beter is om te wachten tot alle "kinderziektes" eruit gehaald zijn. Waarom denk je dat er bijna dagelijks updates hiervoor uitkomen?

windows 10 is geen volledige programma en het is nooit geweest.ik draai met windows 10 al sinds dag een van de ontwikkeling. daarom elke dag upgrades updates ze proberen de verloren tijd in te halen door ons nog meer halve programmas voor te schotelen waardoor alleen maar slechter word.maar zeker geen kat in zak maar bill gates in zak succes er mee.

Mijn TomTom werkte niet meer, update lukte niet. Weer overgegaan naar IE 10.

Widevine media optimizer, nodig voor het bekijken van tv-programma's op de PC via UPC Horizon werkt niet of kan in elk geval niet geïnstalleerd worden. Met Firefox gaat dit prima. Daarom IE11 uitgeschakeld. Heb IE echter wel nodig om te kunnen thuiswerken. Dit gaat echter uitstekend met FF met behulp van IETab.

Ik heb ie eraf gehaald, het gaf mij ook problem...

klopt helemaal ben na 3 maal systeem herstel overgestapt naar firefox en het probleem is opgelost

hier werkt IE11 wel, allen het opstarten duurt wat langer, dan voor heen.
als iets niet lukt gebruikt dan comptabiliteitsweergave dan is het probleem op gelost.!! geen probleem hier met win 7 ultimate

Deze remedie werkt bij mij (IE 11 onder Windows 8.1) niet !

Ga naar extra en comptabiliteitsweergave en voeg de pagina toe.

voor IE 11 werkt dat voor mij (W7 met IE11)

Mijn startpagina is "KPNVANDAAG". Ga naar > meer nieuws.
Probeer nu aan de linker kant bij "alle categorieën" een rubriek te kiezen bijv.economie. Dit lukte niet in IE10 en lukt ook niet in IE11.
Via systeemherstel weer teruggegaan naar IE9 en probleem is opgelost.
Weet iemand de oorzaak van dit verschijnsel ??

Hoi,

Ik heb bovenstaande bevindingen soms. Voornamelijk dat internet explorer crasht. Maar als melding komt "internet explorer reageert niet meer" wacht ik even en sluit de explorer niet af en een paar seconden later kan ik weer verder gaan met surfen. (melding via kruisje wegklikken dan)
Tav flashplayer: bij mij staat in adresbalk rechtsboven een symbooltje dat aangeeft "dat bepaalde inhoudt op deze website word geblokkeerd om privacy te waarborgen" Als ik daarop klik kan ik kiezen om alle filters uit te schakelen en dan werken de meeste filmpjes met flashplayer weer. M.i. staat deze filter standaard aan sinds de update.
Ik heb windows 7 64x

Reageren

Plain text

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <br> <br /> <i> <b> <p>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
Controlevraag tegen spam
duitslan_