Gratis Software Site 50 miljoen keer bekeken!

Begonnen in juli 2004 en nu ruim zes jaar later is Gratis Software Site 50 miljoen keer bekeken door u! 50 miljoen pageviews is reden tot een klein feestje, daarom krijgt Gratis Software Site dit weekend een nieuwe lay-out.

En er zal meer veranderen de komende maanden. Het zakelijke deel (nu nog een aparte site) zal geïntegreerd worden op Gratis Software Site en een nieuwe sectie over smartphone software (apps) zal worden toegevoegd.

Heeft u nog meer wensen? Laat ze hieronder in de reacties weten! En stem ook in de peiling over de nieuwe lay-out.

En nu op naar de 100 miljoen wat ons betreft.

Deel dit artikel: 

Reacties

Met de eventuele "onoverzichtelijkheid" valt het reuze mee hoor. De afgelopen week ben ik weer zoals vanouds geattendeerd op enkele belangrijke up-dates; daar heb ik niet naar hoeven zoeken. Er is nu wel veel meer aanbod van nieuwe programma's; dat is waar. Zo is er weer leven in de brouwerij. Bij dagelijks bezoek aan de site is het makkelijk te behappen. Als men af en toe, zeg 1 x per maand, eventjes "langs komt" wordt het inderdaad wat lastiger!

Pfffff.......het nieuwe onderdeel "software ingestuurd door bezoekers" is in ieder geval een succes! Het "regent" programma"s. Kan ik wel aannemen dat de downloads dan betrouwbaar zijn?

Ja, want wij bekijken en controleren wel eerst alle inzendingen natuurlijk. Alleen als meerdere, andere betrouwbare sites het programma ook hebben opgenomen en verder geen schadelijke zaken gevonden worden nemen wij het op.

Vorige week moest ik eraan wennen maar nu vind ik het een rommeltje worden. Er staat te veel en het is onoverzichtelijk. Terug naar het vorige model zou niet misstaan.

Leuk gedaan , vooral het feit dat iedereen software kan aanbevelen (heb zelf ook twee links doorgestuurd) , dit zal er hopelijk voor zorgen dat er nog meer goede en uiteraard gratis software te downloaden valt.

Mooie, rustige en overzichtelijke layout. Het is er zeker op vooruitgegaan. Maar het logo suggereert dat je nu ook op www.gss.nl terecht kunt... en dat zal Groeneveld Sign Systems niet zo leuk vinden.

Verder net zoals alle andere reakties: ik ben blij dat gratissoftwaresite er is, ik heb er veel goede software leren kennen en ook het dagelijkse nieuws over updates e.d. is een goede service. Bedankt daarvoor.

Mooie site, wel verbeterd alleen is het logo echt heel lelijk geworden, misschien kunnen jullie die ooit nog veranderen.

Van Hartelijk gefeliciteerd met de nieuwe Web Site

inderdaad even wennen
maar ik vind het geweldig
en zit er goed uit en overzichtelijk
en alles staat er weer netjes op

nou alles
maar waar vind ik nou dat Nieuwe Jasje ?

Ziet er prima uit!!!

Ah, in het logo is de schuine streep terug, nu van het bolletje nog een ster maken en we hebben het oude logo weer terug, dat was en is toch wel lekker vertrouwd en komt de herkenbaarheid ten goede.

Ten eerste: Proficiat!

Ik kan het me nog goed herinneren; mijn computer was zeer traag en opstarten
duurde een eeuwigheid. Nadat ik deze site ontdekte heb ik CCleaner en MSE (microsoft security essentials) gedownload en geinstalleerd. Ik heb ook Adobe Reader eraf gegooid en Foxit reader erop gezet. Nero 8 eraf en Photfiltre en infrarecorder erop. Nog even deffragler erop voor defragmentatie. 2 keer in de week CCleaner aan gezet en regelmatig virusscans. Oude programma's van mijn computer af. Internet Explorer vervangen door Google Chrome. Alles loopt nu als een trein.
Bedankt voor het bestaan van de site. (en altijd up-to-date downloads) en nieuws!

toch weer een punt. Door de omvang van de rubriek Hoofdpunten valt de rubriek Actueel bij aanvang bij mij buiten beeld. Dus graag de rubriek Hoofdpunten in vertikale omvang graag beperken, of wat mij betreft maar helemaal weglaten; de genoemde punten staan immers ook allemaal onder Actueel!

Je kunt eventueel naar deze pagina gaan:
http://www.gratissoftwaresite.nl/actueel

Dan heb je de hoofdpunten niet.

Bij het posten van een bericht, zoals hier, buiten het forum, bestaat voor zover ik weet niet (meer) de mogelijkheid om in te loggen.
Toch verschijnt na het posten van een reactie de vermelding "Uw reactie wordt eerst beoordeeld door de redactie en zal pas na goedkeuring worden gepubliceerd. Dit kan enkele uren duren. Als u zich registreert en inlogt kunt u wel direct reacties plaatsen."
Die inlogmogelijkheid is is niet, als ik me niet vergis.

Komt die inlogmogelijkheid mogelijk nog (terug)?
Zo niet, dan is het misschien goed om die vermelding aan te passen, en het gedeelte "Als u zich registreert en inlogt kunt u wel direct reacties plaatsen" te laten vervallen.

De rubriek "Actueel", op de startpagina, die vind ik minder overzichtelijk dan die voorheen was.
Ik ben al wat vergeten hoe het voorheen exact was, maar was het niet zo dat elk berichtje in die rubriek een eigen icoontje had, bijvoorbeeld programma-icoontjes bij de programma's? Dat gaf in één oogopslag véél informatie. In de huidige situatie moet meer moeite gedaan worden om uit het overzicht "Actueel" dezelfde informatie te kunnen halen.
Is het misschien mogelijk de berichtjes in "Aktueel" opnieuw elk een icoontje te geven?

Ik kan me wel voorstellen waarom afgestapt is van die eerdere weergave met de icoontjes bij de berichten, het kost immers meer ruimte per berichtje dan in de huidige weergave. In de huidige situatie zijn in dezelfde ruimte veel meer berichtjes te plaatsen. Maar of dat het waard is? Ikzelf vond de eerdere weergave beslist prettiger.

Verder alle lof!

Alleen de hoofdpunten hadden een icoontje, net als nu. Alle andere berichten hadden geen icoon. Wat dat betreft is er niks veranderd.

Ah.. dankjewel voor het opfrissen van m'n geheugen ;-)
Ik schreef al, "Ik ben al wat vergeten hoe het voorheen exact was".
Blijkbaar was ik in een paar dagen tijd al vergeten hoe het voorheen was, en een beetje in verwarring door het nieuwe uiterlijk.
Inmiddels ben ik al aardig gewend, hoor.

Als altijd, veel dank voor de fijne site.

Ik mis een datum in het beeld.
Altijd handig om te zien hoe actueel alles is en of bijgewerkt is.

Hartelijk gefeliciteerd..........

Na een paar dagen gewenning ben ik er wel weer aan gewend.Ik vind wel de achtergrond vrij steriel,zou graag een keus hebben om die te veranderen van kleur.Ik ben verder heel tevreden over de side.Al mijn downloads komen van GSS,en dat zijn er heel wat.Nogmaals van hartelijk gefeliciteerd.En inderdaad op naar het miljoen,aan mij zal het niet liggen.

Desperado.

Nog een 2e reactie; nu een paar dagen kunnen wennen..Ook ik mis de top tien wel een beetje en na de eerste wijziging van het logo heb ik nu slechts een "oranje balletje" in de werkbalk favorieten staan. Moet echt zeggen dat ik dat logo minder uniek vindt dan de twee vorige; bovendien herken ik de site er minder in w.b. het unieke karakter van het zo degelijke aanbod. Gelukkig blijft de site gewoon superrrr.

Heel eerlijk, vond de oude stijl toch overzichtelijker. Ben naar een paar dagen nog steeds niet gewend. Wel ben ik zeer te spreken over alles wat je gratis van deze site kan halen, mij computer staat vol met programma's gedownload van GSS. Hoop dat jullie nog heel lang hiermee doorgaan..

Maikel

Leuke site, maar of het echt een verbetering is, weet ik niet. Ik mis o.a. de top 10, wat toch wel makkelijk was. Hoop dat hij terug komt, of komen er nog aanvullingen.

Geweldige site , ik kom er al vanaf het begin toen het nog het kleinschalige hobby project van Matthijs was.
Iedere dag even checken op nieuws en nieuwe software,
Al mijn (gratis) software komt via hier.
Ga zo door !

VAN HARTE!!

Al jaren een van de weinige sites die ik regelmatig bezoekt.
Uitgebreide info en het belangrijkste up to date!
Heb er alle vertrouwen in dat de site alleen maar beter en mooier wordt!

Proficiat en op naar de 100 miljoen.
Het nieuwe uiterlijk van jullie site ziet er mooi uit en met en beetje verkennen is alles zo weer te vinden.
Alles went zoals het leven "alles is voor veranderingen onderhevig".

Van harte gefeliciteerd!
Ik kom dagelijks op jullie site, en ben er vol lof over.
De nieuwe lay-out vond ik wel mooi, maar niet zo overzichtelijk, totdat ik nu net weer even keek, en warempel het vertrouwde overzicht weer in het midden zag staan.
Nu is het in mijn ogen nagenoeg perfect!
Logootjes/icoontjes van de besproken software erbij, dan is het werkelijk 100%!
Ga vooral zo door!

Ik vind de site erg makelijk maar ik mis de logo's van het besproken onderdeel maar verder een mooie site.
veel geluk er mee

ik bekeek dagelijks het centraal in beeld staande overzicht van de nieuwste software, incl. enige toelichting. Als ik het nu goed zie is de nieuwe software nu letterlijk terzijde geschoven, en bevat daar ook geen toelichting meer.
Voor mijn gebruik is de nieuwe site, hoe mooi op zich ook, dan ook vooralsnog helaas geen verbetering .....

De voorpagina zal nog verder aangepast worden. Het overzicht van actuele berichten is nu weer terug.

Bij de aanpassing graag zoals eerder de versienummers en datum plaatsing van de nieuwe programma(versie)s in het overzicht vermeldem, en ook zodanig dat ik niet zoals nu eerst naar beneden moet scrollen om het overzicht van de nieuwe programma's goed in beeld te krijgen. Wat mij betreft dit overzicht liefst weer centraal stellen, ipv de nieuwtjes.

sorry voor mijn reactie van ca. 10 minuten geleden!
Ik zie nu dat hetgeen ik daarin voorstel, inmiddels al onder Actueel gerealiseerd is. Zo is het wat mij betreft weer goed!
Wis vorig bericht.

Ik dacht even dat ik op een andere site was beland, maar het bleek toch de 'verttrouwde' gratissoftwaresite te zijn. Daarom even wennen, maar niks mis mee.

Groeten uit Scheemda!

Ziet er mooi en rustig uit. Ik blijf echter moeite hebben met sites die onder een schuifbalk gebruiken. Vind ik storend.

Je hebt een schermresolutie van 1024 waarschijnlijk? Als het goed is is de schuifbalk nu weer verdwenen?

Hartelijk gefeliciteerd met de 50 miljoen keer bekijken van de site. Ik kijk meerdere per dag de site. De nieuwe site is mooi geworden. Maak veel gebruik van de gratissoftware die jullie aanprijzen, mijn PC loopt op perfect. Dank u wel daarvoor.

Met vriendelijke groeten
Marga

Ik kom dagelijks langs op jullie site en raad hem ook aan alle kennissen aan.

Hoi,

Van harte gefeliciteerd! Ik bekijk jullie site dagelijks en mijn hele pc bestaat uit gratis software, dank zij jullie geweldige site.
Mijn pc loopt perfect! Ik wens jullie veel succes en wil jullie heel erg bedanken.

Met vriendelijke groet,

Monique

Perfect, dit is echt een hele goede site, waar ik veel software vandaan haal, op m'n pc staat bijna alleen maar software dat ik van deze site heb, dus alles heb ik freeware!

Klasse!

Met vriendelijke groet,
John

Dikke proficiat, de vernieuwde website ziet er zeer overzichtelijk uit. Beslist een verbetering!!

GSS is altijd een van de eerste websites die ik dagelijks bekijk zodra de PC aan gaat. En wat gebruik ik eigenlijk niet van GSS. M'n hele PC draait zo'n beetje op de software die aangeboden wordt!

Ga vooral zo door!!

met vriendelijke groeten,

Chris

Het is ff wennen maar het is een heeele heeele goeie site geworden (het was natuurlijk ook al goed)
Ik kan aleen nog niet vinden waar je kan inloggen.

Het inloggen is eigenlijk alleen maar nodig voor het forum.Dat vind je na aanklikken op "Forum" hier rechtsbovenin de zwarte balk. Daar moet je je dan wel aanmelden. Succes!

Koala

Ik heb veel nuttige info gevonden via julie site over de betrouwbaarheid van gratis virusscanners en andere software...

De nieuwe logo/pictogram van GGS vindt ik persoonlijk mooier als de vorige.

Veel succes met de GGS site en hartelijk bedankt voor alle hulp tot nu toe...
;-)

Proficiat Webmaster,
De lay-out is nog wel even wennen...maar het allerbelangrijkste is dat de site blijft bestaan!!
Ik ben een trouwe bezoeker...
mvg,José

Was even schrikken nadat ik via de link van GSS in mijn bladwijzerbalk op een vreemde site terecht kwam. Dacht onmiddellijk aan malware die mij moedwillig naar een malafide pagina bracht.

Eenmaal weer georienteerd kan ik zeggen dat de nieuwe layout een frisse indruk maakt. Gefeliciteerd met de 50 miljoen pageviews.

Koala

Proficiat,

Mooie, rustige website geworden. Ik kijk dagelijks naar nieuwtjes en ben door jullie website o.a. geïnteresseerd geraakt in Linux/Ubuntu.
Door jullie informatie blijf ik op de hoogte van nieuwe mogelijkheden.

Bedankt en graag doorgaan zo.

met vriendelijke groet,

Peter

Gefeliciteerd.

Ik kijk regelmatig op deze site om de laatste ontwikkelingen op computer gebied te volgen.
Tevens haal ik via deze site gratis programma's
Wat ik erg belangrijk vind is dat deze site veilig is.
Ga zo door.

Frans

Gefeliciteerd. Jullie zijn de beste. Ik check jullie iedere dag.
Ga alsjeblieft zo door!

Proficiat en op naar de 100 miljoen, de site heeft me al veel nuttige tips geleverd en veel geld doen sparen.
Een trouwe gebruiker uit VLAANDEREN.

Proficiat, Maar wat wil je ook. Snelle en goede updates en informatie.
Jullie pagina staat linksboven in de favorietenbalk van Firefox. Een dagelijks bezoek om te kijken of er nieuwe, nuttige of noodzakelijke updates zijn. Bedankt daarvoor! Ga zo door.
Groet, Paul

Dit is een bewijs dat uw website heel nuttig en het heeft mij ook veel geholpen om een keuze te maken en om een vraag te stellen in Forum.

Ik wil hiermede ook al uw medewerkers een dikke proficiat toewensen.

Van harte,
Bezoek jullie site dagelijks en soms meer dan één keer. Kunnen jullie geen linkje opnemen waarmee het makkelijker wordt anderen op jullie site attent te maken. Ik doe veel pc onderhoud bij anderen en voeg jullie altijd toe bij favorieten, bladwijzers e.d.
Top, doorgaan zo.
Wat wensen betreft zouden jullie nog wat aandacht mogen besteden aan software om b.v. internet te versnellen en andere, onder de motorkap, software.

Proficiat
Veel keer jullie site bekeken en veel tips gebruikt.
Onder andere Ubuntu gaan gebruiken.

Ga zo door!

Van harte gefeliciteerd,

Ik kijk echt elke dag op deze site om op de hoogte te blijven van alle nieuwe update's en nieuwtjes.
Ga zo door zou ik zeggen.
Ik ben erg benieuwd hoe de nieuwe lay-out er uit komt te zien.

Groetjes, Ronald.

Van harte voor de site, die ik dagelijks een paar keer bezoek en al jaren een goede gids is voor wie betrouwbare gratis software wil gebruiken.

Proficiat

Ik dacht een dezer dagen al wat te zien van de nieuwe lay out

Gewoon een gave site

Reageren

Plain text

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <br> <br /> <i> <b> <p>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
Controlevraag tegen spam
nederl_nd