Eigen domein Gratis Software Site

Zoals u waarschijnlijk al had opgemerkt, heeft Gratis Software Site een nieuw adres. Deze site kunt u vanaf nu vinden op ons eigen domein: www.gratissoftwaresite.nl! Wij zijn erg blij met deze stap en hopen u zo nog beter van dienst te kunnen zijn bij uw zoektocht naar kwalitatief hoogstaande gratis software.

Na de zomer zal weer meer gratis software worden toegevoegd aan ons overzicht van downloads en zullen ook meer tips en besprekingen worden opgenomen op de site. Verder zal de sectie 'Zakelijk' worden uitgebreid en is het de bedoeling dat er een forum wordt opgestart voor vragen over pc gebruik en gratis software. Veel plannen dus. Als u nog wensen of suggesties heeft wat betreft de uitbreiding van deze site (of als u iets mist) dan horen wij dat graag! Stuur even een mailtje naar Gratis Software Site met uw verzoek.

Het uiterlijk van de site is trouwens ook wat opgefrist en er zijn nieuwe logo's gemaakt door de webmaster van Pegasus Mail Nederland. Waarvoor veel dank. Wij wensen u veel plezier op de nieuwe site en hopen dat u regelmatig terugkomt, want er staat weer veel te gebeuren de komende tijd!

Deel dit artikel: 

Reacties

ik vindt dit heel leuk

Reageren

Plain text

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <br> <br /> <i> <b> <p>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
Controlevraag tegen spam
bulga_ije