Secondary menu

Deze pagina is al een aantal jaren oud. Bekijk voor actuele informatie de voorpagina, boordevol met downloads, tips en nieuws.

Downloads

Inhoud syndiceren
Bijgewerkt: 6 min 25 sec geleden

<a href="/downloads/avira-free-antivir-anti-virus-anti-malware">Avira Free AntiVirus</a>

6 min 25 sec geleden

Avira Free Antivirus (voorheen AntiVir) is een volwaardige anti-virus-oplossing die alle activiteiten op uw pc, Mac of Android-toestel constant in de gaten houdt. Dit programma is Duitse degelijkheid zonder verdere poespas. Avira Antivirus beschikt ook over rootkit-detectie en spoort virussen, spyware, dialers en Trojans op.

<a href="/downloads/opera-internet-web-browser">Opera</a>

6 min 25 sec geleden

Opera is een snelle, slanke browser die sinds de zomer van 2013 net als Google Chrome gebaseerd is op de WebKit/Blink rendering engine. Het voorheen in Opera geïntegreerde mailprogramma is tegenwoordig losgekoppeld. Opera is voor desktop en mobiel beschikbaar.

<a href="/downloads/AxCrypt-versleuteling-encryptie-bestanden">AxCrypt</a>

6 min 25 sec geleden

AxCrypt is een handig programmaatje dat uw gegevens beveiligt tegen pottenkijkers door documenten en bestanden op uw pc te versleutelen met een wachtwoord. Als u op uw privacy gesteld bent is AxCrypt een prima programmaatje.

<a href="/downloads/nirlauncher-nirsoft-utilities-werktuigen-tools-pc-onderhoud-beheer">NirLauncher Utilities</a>

6 min 25 sec geleden

NirLauncher is het overkoepelende programmaatje dat alle meer dan 180 NirSoft Utilities bevat: handige werktuigen op bijna elk terrein van het computer onderhoud en beheer. Ook handig als u wachtwoorden van mail of wifi kwijt bent. Een must voor gevorderde pc gebruikers.

<a href="/downloads/dropbox-online-opslag-sync">Dropbox</a>

6 min 25 sec geleden

Gratis online opslag van bestanden bestaat natuurlijk al een tijdje. Maar zo elegant als Dropbox dit doet waarschijnlijk nog niet. Bovendien is het met Dropbox mogelijk om bestanden te synchroniseren tussen meerdere computers. Voor Windows, Mac OS X, Linux, Android en iOS.

<a href="/downloads/glary-utilities-pc-opruimen-cleaner">Glary Utilities</a>

6 min 25 sec geleden

Glary Utilities is een allround schoonmaker die register, tijdelijke bestanden, internet sporen en nog veel meer opruimt. Ook kunnen opstartende programma's beheerd, het contextmenu aangepast en het register gedefragmenteerd worden. En met Glary Utilities kunt u bestanden versleutelen, definitief uitwissen én ook herstellen als ze per ongeluk weggegooid zijn. Alles-in-een software om uw pc mee op te schonen en te optimaliseren met veel mogelijkheden. Er is ook een Android-app.

<a href="/downloads/homebank-boekhouding-financieel">HomeBank</a>

6 min 25 sec geleden

HomeBank is een handig programma voor het bijhouden van uw persoonlijke boekhouding. HomeBank kan een overzicht geven van verschillende betaal- en spaarrekeningen, transacties bijhouden en rapporten en grafieken over inkomsten en uitgaven produceren.

<a href="/downloads/foobar2000-muziekspeler-mp3">foobar2000</a>

6 min 25 sec geleden

foobar2000 is een uitstekende, zeer uitgebreide muziekspeler die bijna alle bestandsindelingen afspeelt en weinig geheugen gebruikt. Het programma heeft ook een tag editor om titelgegevens te bewerken en de mogelijkheid om playlists te maken. foobar2000 haalt titels van cd's op bij Freedb en kan eveneens muziek converteren. Er zijn versies voor Windows, Android en iOS.

<a href="/downloads/cdburnerxp-cd-dvd-brander-video-mp3-blu-ray-burner">CDBurnerXP</a>

6 min 25 sec geleden

CDBurnerXP is goede, prettig uitziende, brandsoftware. U kunt er audio cd's, data cd's en iso's mee branden. Het programma is bovendien geschikt voor het branden van blu-ray, data dvd's en bepaalde video-dvd's. CDBurnerXP is een gebruikersvriendelijke en allround brander.

<a href="/downloads/google-chrome-internet-web-browser">Google Chrome</a>

6 min 25 sec geleden

Google heeft sinds 2008 zijn eigen browser, genaamd Chrome. Google Chrome is een open source browser die voortbouwt op de technieken van Webkit. De browser is snel, veilig en gestroomlijnd en is beschikbaar voor bijna elk platform.

<a href="/downloads/zonealarm-free-firewall-anti-virus">ZoneAlarm Free Antivirus + Firewall</a>

6 min 25 sec geleden

ZoneAlarm is de bekendste gratis firewall, die geroemd wordt om zijn gebruikersvriendelijkheid. De meldingen die ZoneAlarm geeft zijn duidelijk en u kunt altijd meer informatie opzoeken op de site van Zone Labs. Sinds 2012 biedt ZoneAlarm gratis geïntegreerde anti-virus aan, maar u kunt ook kiezen voor alleen de firewall.

<a href="/downloads/teamviewer-werktuigen-hulp-op-afstand-remote-desktop">TeamViewer</a>

6 min 25 sec geleden

Als u computerproblemen van familie of vrienden wilt oplossen kunt u bij ze langs gaan, maar het kan ook op afstand. Met TeamViewer en een internetverbinding kunt u vanachter uw eigen pc de pc-problemen van vrienden en familie verhelpen. U logt in met de codes die u van ze krijgt, ziet hun bureaublad en kunt gelijk hun pc beheren en besturen.

<a href="/downloads/telegram-messenger-chat-whatsapp-alternatief-iphone-ipad-android">Telegram Messenger</a>

6 min 25 sec geleden

Na de overname van WhatsApp door Facebook zijn veel mensen op zoek gegaan naar een nieuwe messenger. Telegram lijkt een goed alternatief. Telegram is open source en betoogt snel en vooral veilig te zijn. En is beschikbaar voor desktop pc, mobiel, tablet en als webversie.

<a href="/downloads/firefox-internet-web-browser">Firefox</a>

6 min 25 sec geleden

Firefox is een gebruikersvriendelijke en complete browser die ontwikkeld wordt door de Mozilla stichting. Privacy is een van de speerpunten van Firefox. De browser, die beschikbaar is voor desktop en Android, heeft de beschikking over tienduizenden extensies die extra functionaliteit toevoegen.

<a href="/downloads/emsisoft-anti-malware-free-anti-spyware-on-demand-scanner-virussen">Emsisoft Anti-Malware Free</a>

6 min 25 sec geleden

Emsisoft Anti-Malware Free is software die uw pc scant op de aanwezigheid van virussen, spyware en adware. Bovendien is het programma gespecialiseerd in trojans en wormen. Een kruising tussen anti-spyware en anti-virus dus eigenlijk. Een goede totaal-oplossing tegen malware, maar doordat de gratis versie geen continue bescherming biedt is het programma eigenlijk alleen geschikt als second opinion voor real-time virusscanners of als - zeer goede - losse malware-verwijderaar.

<a href="/downloads/gparted-partitiebeheer-iso-usb-cd">GParted</a>

6 min 25 sec geleden

GParted is een uitstekende, overzichtelijke en gebruiksvriendelijke partitiemanager. Het is open source en kan onbeperkt gratis worden gebruikt. GParted is een Linux-programma, maar als u het ISO-bestand downloadt en als image brandt op een cd, of installeert op een usb-stick, dan kunt u het ook gebruiken onder Windows en Mac OS X.

<a href="/downloads/utorrent-bestanden-downloaden-films-muziek">µTorrent</a>

6 min 25 sec geleden

µTorrent (spreek uit MicroTorrent) is een klein en snel torrent-programma dat weinig geheugen gebruikt. Met µTorrent kunt u muziek, video's en meer downloaden. Het biedt veel opties: als u alle controle wilt over uw torrent-downloads is dit uw programma.

<a href="/downloads/AdwCleaner-anti-spyware-toolbar-cleaner">AdwCleaner</a>

6 min 25 sec geleden

AdwCleaner is een handig programmaatje dat heel veel adware, toolbars in Internet Explorer, Firefox en Google Chrome, browser hijackers en andere potentieel ongewenste software (PUP) kan verwijderen van uw pc.

<a href="/downloads/whatsapp-chat-messenger-appen-voip-delen-android-iphone-windows">WhatsApp</a>

6 min 25 sec geleden

Met de zeer populaire WhatsApp messenger kun je met je telefoon berichten versturen naar andere WhatsApp-gebruikers. In feite kun je sms'en zonder dat het van je beltegoed afgaat, omdat de berichten via internet verstuurd worden. Ook kun je bijlages meesturen, zoals foto's, video's, geluidsopnames en meer. Ten slotte kun je audio bellen (VoIP) met WhatsApp.

<a href="/downloads/avg-anti-virus-free-virusscanner">AVG Anti-Virus Free</a>

6 min 25 sec geleden

AVG Anti-Virus Free biedt gratis volledige bescherming van uw pc, laptop, tablet en smartphone tegen virussen, wormen, trojaanse paarden, rootkits en spyware. Dit gebruikersvriendelijke anti-virus pakket beveiligt continu uw apparaat en heeft een Nederlandstalige interface.

Main menu

by Dr. Radut