Downloads

Inhoud syndiceren
Voor bijna elk duur programma zijn er uitstekende gratis alternatieven te vinden. Wij maken u wegwijs in een grote verzameling legale freeware. Al deze kwalitatief hoogstaande, vaak Nederlandstalige, freeware is getest op spyware en virussen en de software en updates blijven gratis! U vindt hieronder alle gratis software downloads per categorie. Altijd geschikt voor Windows (98, 2000, XP, Vista of 7), vaak voor Mac OS X en Linux. Waarom nog betalen voor uw software als alles gratis kan? Van alle downloads bieden wij de meest recente versie.
Bijgewerkt: 25 min 1 sec geleden

AdwCleaner

6 uur 59 min geleden
Cijfer van bezoekers:  Geef een cijferGeef een 1Geef een 2Geef een 3Geef een 4Geef een 5Geef een 6Geef een 7Geef een 8Geef een 9Geef een 10 Gemiddelde: 7.7 (242 stemmen) Categorie: Anti-spyware

AdwCleaner is een handig programmaatje dat heel veel adware, toolbars in Internet Explorer, Firefox en Google Chrome, browser hijackers en andere potentieel ongewenste software (PUP) kan verwijderen van uw pc.

Veel gratis software biedt tegenwoordig helaas aan om allerlei onnodige extraatjes te installeren, zoals werkbalken in uw browser, verandering van startpagina en andere adware (reclame software). Soms gebeurt dit zelfs ongevraagd en veel van deze ongewenste adware is moeilijk te verwijderen - zelfs door anti-spyware programma's.

AdwCleaner kan hier uitkomst bieden. Het programma verwijdert grondig en secuur heel veel browser werkbalken (toolbars), hijackers (veranderde startpagina), advertentie software/adware en andere potentially unwanted programs (PUP).

Klik op Scan en AdwCleaner gaat op uw pc op zoek naar vervelende adware en toolbars. Na het zoeken krijgt u onder alle tabbladen een overzicht met de status van uw pc en de eventuele aanwezigheid van (restanten van) toolbars en adware in uw browsers, in mappen en in het Windows Register. Als alles verwijderd kan worden klikt u op Clean. Als u items wilt behouden moet u hierbij het vinkje weghalen in de verschillende tabbladen.

AdwCleaner verwijdert ook onnodige toolbars van bijvoorbeeld gratis software als ZoneAlarm, PDF Creator, Ask en meer. Internet Explorer, Firefox en Google Chrome worden hierop gecontroleerd. Let op dat de Uninstall-knop alleen bedoeld is om AdwCleaner zelf te verwijderen.

AdwCleaner is een heel nuttig programmaatje om vervelende werkbalken en andere ongewenste adware te verwijderen. Het is wel meer geschikt voor gevorderde gebruikers.

Versienummer: 3.302Laatst gewijzigd: 31 juli 2014Wijzigingen: 

Lees hier over de wijzigingen in deze versie van AdwCleaner

Licentie: FreewareTaal: Nederlands en EngelsGeschikt voor: Windows XP/Vista/7/8Website: 

Outils de Xplode (site van de maker)
BleepingComputer (met uitgebreidere uitleg)

Download: 

Download AdwCleaner via BleepingComputer
(wacht enkele seconden dan begint de download automatisch)

Hulp en ondersteuning: 

Nederlandse instructies voor gebruik AdwCleaner
Nederlandstalig forum over AdwCleaner

Deel dit artikel door twee keer te klikken:  

Avira Free AntiVirus

10 uur 54 min geleden
Cijfer van bezoekers:  Geef een cijferGeef een 1Geef een 2Geef een 3Geef een 4Geef een 5Geef een 6Geef een 7Geef een 8Geef een 9Geef een 10 Gemiddelde: 8 (1529 stemmen) Categorie: Anti-virus

Avira Free Antivirus (voorheen AntiVir) is een volwaardige anti-virus-oplossing die alle activiteiten op uw pc constant in de gaten houdt. Dit programma is Duitse degelijkheid zonder verdere poespas. Avira Antivirus beschikt ook over rootkit-detectie en spoort virussen, spyware, dialers en Trojans op.

Avira Antivirus kijkt dagelijks of er updates zijn en u kunt ook instellen dat het programma elke dag uw pc scant op virussen. Wel wat minpunten: de updates verlopen soms langzaam en zijn vrij groot. En Avira Antivirus heeft ook geen aparte mailscanner die van tevoren mailbijlagen controleert (maar Avira beschermt u natuurlijk wel als u probeert geïnfecteerde bijlagen te openen).

Ook is de WebGuard die verweven is met de onnodige Ask toolbar een ergernis. Sinds oktober 2013 is Avira gelukkig wel gestopt met de dagelijkse reclame-pop-up voor de betaalde versie van Avira.


Avira Free Antivirus is ook in het Nederlands vertaald (klik op de afbeelding voor een grotere weergave)

Al met al is Avira Free Antivirus toch een van de betere virusscanners. Vroeger kwam het programma altijd goed uit de bus bij tests van virusscanners, maar de laatste jaren is de beschermingsgraad wat minder geworden. Ook voor Mac OS X biedt Avira realtime bescherming.

Versienummer: 14.0.6.552Laatst gewijzigd: 31 juli 2014Wijzigingen: 

Lees hier over de wijzigingen in deze versie van Avira Free Antivirus

Licentie: Freeware met beperkingenTaal: Nederlands en EngelsGeschikt voor: Windows XP/Vista/7/8Mac OS XLinuxWebsite: 

Avira Free Antivirus

Download: 

Download Nederlandse Avira Free AntiVirus via de producent

of

Download Avira Free AntiVirus via de producent

Lees goed de installatie instructies hieronder!

Meer downloads: 

Download Avira Free Antivirus voor Mac
Download Avira Free Antivirus voor Linux

Installatie instructies: 

Tijdens installatie wordt gevraagd of u de WebGuard wilt installeren. Deze levert enige extra bescherming, maar is helaas geïntegreerd in de irritante Ask browser toolbar. Aan u deze keuze of u deze extra werkbalk in Internet Explorer, Firefox of Google Chrome wilt (er zijn ook andere gratis, minder opdringerige, browser beschermers). Zorg wel dat u Ask.com niet als zoekmachine en startpagina instelt. Haal dus de vinkjes weg tijdens de installatie! En wij zouden adviseren dat u de hele werkbalk overslaat door te kiezen voor Niet installeren.

Hulp en ondersteuning: 

Stel vragen over Avira in het GratisSoftware.nl Forum

Deel dit artikel door twee keer te klikken:  

Unchecky

11 uur 40 sec geleden
Cijfer van bezoekers:  Geef een cijferGeef een 1Geef een 2Geef een 3Geef een 4Geef een 5Geef een 6Geef een 7Geef een 8Geef een 9Geef een 10 Gemiddelde: 5 (8 stemmen) Categorie: Installatie gebundelde software voorkomen

Veel gratis software probeert tegenwoordig onnodige extraatjes als browserwerkbalken, veranderde zoekbalken en andere software of adware mee te installeren. Wij waarschuwen daarom altijd dat je goed moet opletten tijdens de installatie van software en alle vinkjes moet weghalen bij ongewenste elementen. Heb je geen zin om zelf deze vinkjes weg te halen? Dan kan Unchecky je helpen!

Unchecky is een handig tooltje dat automatisch vinkjes weghaalt bij onnodige aanbiedingen van derde partijen tijdens de installatie van software. Browser toolbars, zoekbalken, extra software, adware en andere potentially unwanted programs (PUP) worden zo niet meegeïnstalleerd dankzij Unchecky.

De Ask toolbar is een van de bekendste voorbeelden van ongewenste browser werkbalken, maar ook Googles browser Chrome wordt te pas en te onpas gebundeld met andere software, zoals Flash, avast! en meer.

Unchecky installeert zich als een service op je computer en draait zo op de achtergrond om de installatie van deze ongevraagde - en meestal ongewenste - gebundelde software tegen te houden. Om dit te bereiken blokkeert Unchecky ook via het Hosts-bestand op je pc bepaalde servers met software van derde partijen.

Unchecky haalt veel vinkjes weg bij de installatie van software, maar de bescherming is zeker niet 100%, dus je zult wel zelf goed op moeten blijven letten. Ook moet je zelf nog op knoppen als 'accepteren' of 'afwijzen' klikken.

Waakzaamheid blijft geboden, maar Unchecky voorkomt in ieder geval de installatie van veel rommel.

Wat vind jij van Unchecky? Laat je mening weten in de reacties en geef een cijfer!

Laatst gewijzigd: 31 juli 2014Versienummer: 0.2.15Licentie: FreewareTaal: Nederlands en EngelsGeschikt voor: Windows XP/Vista/7/8Website: 

Unchecky

Download: 

Download Unchecky
(klik op Download)

Deel dit artikel door twee te klikken:  

ZoneAlarm Free Antivirus + Firewall

11 uur 20 min geleden
Cijfer van bezoekers:  Geef een cijferGeef een 1Geef een 2Geef een 3Geef een 4Geef een 5Geef een 6Geef een 7Geef een 8Geef een 9Geef een 10 Gemiddelde: 5.5 (375 stemmen) Categorie: Firewall + Anti-virus

ZoneAlarm is de bekendste gratis firewall, die geroemd wordt om zijn gebruikersvriendelijkheid. De meldingen die ZoneAlarm geeft zijn duidelijk en u kunt altijd meer informatie opzoeken op de site van Zone Labs. Sinds 2012 biedt ZoneAlarm gratis geïntegreerde anti-virus aan, maar u kunt ook kiezen voor alleen de firewall.

ZoneAlarm Free Firewall beveiligt uw pc afdoende: normaal gesproken heeft u de betaalde versie niet nodig als thuisgebruiker. ZoneAlarm houdt alle ingaande en uitgaande verkeer in de gaten en heeft een knop waarmee u in een keer alle internetverkeer kunt blokkeren (bij geval van onraad).

Sinds 2012 kunt u behalve de gratis firewall ook kiezen voor ZoneAlarm Free Antivirus + Firewall, waarin anti-virus en anti-spyware geïntegreerd zijn. Dit kan een aantrekkelijke combinatie zijn, alleen is het lang geleden dat de anti-malware component van ZoneAlarm getest is door onafhankelijke instanties. Of de beveiliging van ZoneAlarm Antivirus voldoende niveau heeft moet dus nog blijken.

De bescherming die ZoneAlarm Free Antivirus + Firewall is wel vrij uitgebreid met behalve firewall en anti-malware ook anti-phishing, identiteitsbescherming (waarvoor je je eerst gratis dient te registreren) en 5 GB beveiligde online backup. Als de virusbescherming goed blijkt te zijn kan dit een interessant product zijn.

Versienummer: 13.3.052.000Laatst gewijzigd: 31 juli 2014Wijzigingen: 

Lees hier over de wijzigingen die in deze versie van ZoneAlarm zijn doorgevoerd

Licentie: Freeware met beperkingenTaal: EngelsGeschikt voor: Windows XP/Vista/7/8Website: 

Check Point - ZoneAlarm

Download: 

Kies of u alleen de firewall wilt of ook geïntegreerde anti-virus (als u al een virusscanner heeft moet u alleen de firewall nemen):

Download ZoneAlarm Free Firewall via de producent

Download ZoneAlarm Free Antivirus + Firewall via de producent
(klik op Free Download)

Installatie instructies: 

Als u de - niet direct noodzakelijke - browser Security Toolbar van ZoneAlarm niet wilt moet u goed opletten tijdens de installatie. We laten het zien voor de Firewall (1) en voor Antivirus + Firewall (2).

1. ZoneAlarm Firewall
Zet een vinkje bij Customize your installation, klik Next en haal in het volgende scherm de vinkjes bij Install ZoneAlarm Security Toolbar en Set my default search weg.


Zet vinkje bij Customize your installation


Haal vinkjes weg bij Install ZoneAlarm Security Toolbar... en Set my default search...

2. ZoneAlarm Antivirus + Firewall

Bij ZoneAlarm Antivirus + Firewall moet u in het eerste scherm kiezen voor Custom Install en daarna de vinkjes weghalen als u de toolbar niet wilt.


Kies voor Custom Install en haal in het scherm daarna de vinkjes weg

Hulp en ondersteuning: 

Stel vragen over ZoneAlarm op het GratisSoftware.nl Forum

Uitleg: 

Lees goed de informatie die ZoneAlarm Free geeft als programma's toestemming vragen om toegang tot internet te krijgen. In deze dialogen kunt u programma's blokkeren en goedkeuren. Doe dat met aandacht en zorg. En geef uw anti-virus programma (en hulpprogramma's daarvan, zoals updaters en mailscanners) ONBEPERKT toegang tot internet, anders functioneert het niet meer goed.

Deel dit artikel door twee keer te klikken:  

LibreOffice

30 juli, 2014 - 15:05
Cijfer van bezoekers:  Geef een cijferGeef een 1Geef een 2Geef een 3Geef een 4Geef een 5Geef een 6Geef een 7Geef een 8Geef een 9Geef een 10 Gemiddelde: 8.2 (476 stemmen) Categorie: Office

LibreOffice is een afsplitsing van OpenOffice. Het is tegenwoordig het meestgebruikte gratis kantoorpakket. LibreOffice is een volwaardige vervanger van Microsoft Office is. De office suite beschikt onder andere over een tekstverwerker, spreadsheet-programma, presentatie-programma en database-functionaliteit.

LibreOffice is in 2010 afgesplitst van OpenOffice.org uit onvrede over het open source-beleid van Oracle, de toenmalige nieuwe eigenaar van OpenOffice.org. In 2012 is duidelijk dat LibreOffice actiever ontwikkeld wordt dan OpenOffice (dat door eigenaar Oracle is ondergebracht bij de Apache Foundation - waar het een bijna slapend bestaan leidt). Ook zijn veel Linux-distributies, zoals Ubuntu, overgestapt op LibreOffice.


LibreOffice start

LibreOffice beschikt over dezelfde componenten als Microsoft Office:
- een tekstverwerker (Writer, vergelijkbaar met Word)
- een spreadsheetprogramma (Calc, vergelijkbaar met Excel)
- een presentatieprogramma (Impress, vergelijkbaar met Powerpoint)
- een tekenprogramma (Draw)
- een formule-editor (Math)
- een database (Base, vergelijkbaar met Access)

LibreOffice werkt - via de CMIS standaard - ook samen met diverse content management systemen en document management systemen, zoals Alfresco en Microsoft SharePoint.

Versienummer: 4.3.0Laatst gewijzigd: 30 juli 2014Wijzigingen: 

Lees hier over de wijzigingen in LibreOffice

Licentie: Open sourceTaal: Nederlands en EngelsGeschikt voor: Windows XP/Vista/7/8Mac OS XLinuxWebsite: 

LibreOffice

Download: 

Download LibreOffice voor Windows, Mac OS X of Linux
(Download Hoofd installatieprogramma en eventueel de Helpbestanden)

Meer downloads: 

Download extensies voor LibreOffice

Hulp en ondersteuning: 

Stel vragen over LibreOffice in het GratisSoftware.nl Forum
Ondersteuning LibreOffice

Deel dit artikel door twee keer te klikken:  

SUPERAntiSpyware

30 juli, 2014 - 08:36
Cijfer van bezoekers:  Geef een cijferGeef een 1Geef een 2Geef een 3Geef een 4Geef een 5Geef een 6Geef een 7Geef een 8Geef een 9Geef een 10 Gemiddelde: 8.2 (572 stemmen) Categorie: Anti-spyware

Er zijn veel anti-spyware programma's tegenwoordig en SUPERAntiSpyware is daar zeker een van de betere van, want SUPERAntiSpyware maakt zijn blufferige naam aardig waar. Als andere anti-spyware programma's een steekje laten vallen bij de verwijdering van spyware dan kan SUPERAntiSpyware vaak uitkomst bieden. De gratis variant biedt geen realtime bescherming.

SUPERAntiSpyware richt zich op de verwijdering van spyware, adware, Trojans, rootkits, dialers, wormen, keyloggers, hijackers, rogue software en andere malware. De gratis versie is een on demand scanner, dat wil zeggen dat u handmatig moet updaten en uw pc moet scannen en dat geen realtime protectie wordt geboden.


SUPERAntiSpyware (klik op de afbeelding voor een grotere weergave)

SUPERAntiSpyware Free Edition start ook op met uw pc, maar biedt daarvoor niet veel extra bescherming. Als u wilt kunt u dit veranderen onder System Tools | Preferences | General Configuration - haal vinkje weg bij Start SUPERAntiSpware with Windows.

Verder kan SUPERAntiSpyware door malware veroorzaakte schade aan het register en andere instellingen op uw pc repareren en ongewenste programma's de-installeren. Ten slotte kunt u bekijken welke applicaties opstarten met uw computer, welke plugins in uw browsers draaien en welke services en programma's op uw pc staan en momenteel draaien.

Aangezien eigenlijk geen enkele anti-spyware applicatie alle rommel op een besmette pc in zijn eentje kan opruimen, is SUPERAntiSpyware een goede kandidaat om ook in te zetten. Zeker als andere spywareverwijderaars geen succes hebben is SUPERAntiSpyware het uitproberen waard.

Versienummer: 6.0.1090Laatst gewijzigd: 30 juli 2014Wijzigingen: 

Lees hier over alle wijzigingen en verbeteringen in deze versie van SUPERAntiSpyware.

Licentie: Freeware met beperkingenTaal: Nederlands en EngelsGeschikt voor: Windows XP/Vista/7/8Website: 

SUPERAntiSpyware

Download: 

Download SUPERAntiSpyware Free Edition

Installatie instructies: 

Bij de installatie hoeft u geen e-mail adres in te vullen.

Hulp en ondersteuning: 

Stel vragen over SUPERAntiSpyware in het GratisSoftware.nl Forum

Handig is dat SUPERAntiSpyware ook een blog bijhoudt met een overzicht van nep-beveiligingssoftware die zich voordoet als legitieme virusscanner of spywareverwijderaar maar die zelf kwaadaardige software is. Dit heet rogue software en helaas is dit een steeds vaker voorkomend verschijnsel.

Lees hier het blog over deze rogue software

Deel dit artikel door twee keer te klikken:  

PDF-XChange Viewer

29 juli, 2014 - 19:35
Cijfer van bezoekers:  Geef een cijferGeef een 1Geef een 2Geef een 3Geef een 4Geef een 5Geef een 6Geef een 7Geef een 8Geef een 9Geef een 10 Gemiddelde: 8.2 (153 stemmen) Categorie: PDF bekijken

PDF-XChange Viewer is goede software om pdf-bestanden mee te bekijken. Een prima alternatief voor Adobe Reader, dat ook beschikt over browser-plugins voor Internet Explorer, Firefox, Google Chrome en Opera. PDF-XChange Viewer kan pdf'jes bovendien licht bewerken en aantekeningen toevoegen aan documenten.

PDF-XChange Viewer is sneller en lichter dan Adobe Reader. PDF-bestanden kunnen worden bekeken en eenvoudige bewerkingen als tekst en commentaar toevoegen, tekst doorhalen of onderstrepen, stempels zetten, tekenen en meer zijn mogelijk. Pagina's toevoegen en verwijderen kan alleen zonder watermerken te krijgen met de betaalde Pro-versie.


PDF-XChange Viewer

PDF-XChange Viewer is vertaald in het Nederlands en is beschikbaar voor Windows. Let op tijdens de installatie dat u de onnodige Ask Toolbar niet mee installeert.

Versienummer: 2.5.309Laatst gewijzigd: 29 juli 2014Wijzigingen: 

Lees hier over de wijzigingen in deze versie van PDF-XChange Viewer

Licentie: Freeware met beperkingenTaal: Nederlands en EngelsGeschikt voor: Windows XP/Vista/7/8Website: 

PDF-XChange Viewer

Download: 

Download PDF-XChange Viewer

(kies voor de EXE installer en klik op Download Now)

Installatie instructies: 

Let op!
Haal bij de installatie van PDF-XChange Viewer de vinkjes weg bij de Ask toolbar anders wordt deze onnodige werkbalk in uw browser geïnstalleerd.


Haal de vinkjes weg en klik Volgende

Deel dit artikel door twee keer te klikken:  

Skype

29 juli, 2014 - 19:34
Cijfer van bezoekers:  Geef een cijferGeef een 1Geef een 2Geef een 3Geef een 4Geef een 5Geef een 6Geef een 7Geef een 8Geef een 9Geef een 10 Gemiddelde: 7 (443 stemmen) Categorie: Internet telefonie

Skype is een programma om wereldwijd gratis mee te bellen via internet (VoIP, Voice over IP). Zo heeft u nooit meer hoge telefoonkosten. Het enige wat u nodig heeft is een pc met internetverbinding, een headset of microfoon en de Skype-software. In 2011 is Skype overgenomen door Microsoft en is er verregaande integratie met Outlook en andere Microsoft-diensten.

Als u Skype op uw pc heeft kunt u gratis met iedereen bellen die de software ook op zijn pc heeft geïnstalleerd. Het principe is heel simpel: u maakt een gratis Skype-account aan, zoekt op naam en/of plaats naar anderen die ook een Skype-account hebben, u voegt deze mensen aan uw Skype telefoonlijst toe en u kunt met ze bellen.


Hoofdvenster Skype (klik voor groter)

Als uw contacten ook on line zijn kunt u ze bellen door in Skype op de groene knop te drukken. Wanneer uw contact opneemt, kunt u via uw headset of microfoon en speaker onbeperkt met ze praten.

Skype biedt verder de volgende mogelijkheden:
- vergaderen met meerdere mensen (videoconferenties)
- videogesprekken (webcam benodigd)
- bellen en sms'en naar vaste en mobiele nummers tegen gereduceerd tarief (hiervoor moet u een beltegoed kopen)
- videobellen met Facebook contacten

En als u geen zin hebt om iemand te spreken kunt u ook even chatten via Skype. Ook kan er gewisseld worden tussen gesprekken en kunnen gesprekken worden opgenomen. Facebook-integratie en groepsvideo-bellen tot tien personen zijn ook mogelijk.

Sinds Microsoft in 2011 Skype heeft overgenomen kunt u ook inloggen met Facebook- en Microsoft-accounts (Windows Live/MSN, Hotmail/Outlook.com) en is Skype verregaand geïntegreerd in mailprogramma Outlook (vanaf versie 2010) en op de website van maildienst Outlook.com. In de loop van 2013 is Windows Live Messenger (MSN) opgegaan in Skype, dat dan één programma voor online communicatie is geworden.

Versienummer: 6.18Laatst gewijzigd: 29 juli 2014Wijzigingen: 

Lees hier over de veranderingen in deze versie van Skype

Licentie: FreewareTaal: Nederlands en EngelsGeschikt voor: Windows XP/Vista/7/8Mac OS XLinuxAndroidWindows PhoneWebsite: 

Skype

Download: 

Download Skype voor Windows
(u moet misschien eerst inloggen met uw Skype-naam of Microsoft- of Facebook-account of een account aanmaken voordat u Skype kunt downloaden)

Meer downloads: 

Download Skype voor Mac OS X
Download Skype voor Linux

Download Skype voor Android
Download Skype voor iPhone en iPad
Download Skype voor Windows Phone

Installatie instructies: 

Let op!

Bij de installatie wordt gevraagd of u Bing als zoekmachine en MSN als startpagina wilt instellen. Haal de vinkjes weg als u hier niet van gediend bent.

U kunt ook kiezen om Skype niet te laten opstarten met Windows en om Skype Klik-en-bel niet in uw browser te installeren.

Hulp en ondersteuning: 

Stel vragen over Skype op het GratisSoftware.nl Forum

Deel dit artikel door twee keer te klikken:  

BurnAware Free

29 juli, 2014 - 19:30
Cijfer van bezoekers:  Geef een cijferGeef een 1Geef een 2Geef een 3Geef een 4Geef een 5Geef een 6Geef een 7Geef een 8Geef een 9Geef een 10 Gemiddelde: 6.8 (124 stemmen) Categorie: Cd en dvd brander

BurnAware Free is een uitgebreide en goed uitziende cd en dvd brander die audio cd's, video dvd's en data cd's en dvd's kan branden. Ook images branden behoort tot de mogelijkheden. BluRay wordt eveneens ondersteund.

BurnAware Free is een complete cd, dvd en blu-ray brander. Het brandprogramma kan:

- audio cd's maken van mp3, wma, ogg, flac en wav
- mp3 en wma cd's creëren
- video dvd's branden
- disc images maken (ISO, CUE/BIN)
- data cd's, dvd's en blu-ray branden


(klik op de afbeelding voor een grotere weergave)

BurnAware Free kan cd, dvd en blu-ray schijfjes wissen. Ook kan de voor thuisgebruik gratis cd/dvd/blu-ray brander opstartbare cd's en dvd's branden. De betaalde versie biedt iets meer opties, zoals het kopiëren van schijven en rippen van cd's.

Versienummer: 7.3Laatst gewijzigd: 29 juli 2014Wijzigingen: 

Lees hier over de wijzigingen in deze versie van BurnAware

Licentie: Freeware met beperkingenTaal: Nederlands en EngelsGeschikt voor: Windows XP/Vista/7/8Website: 

BurnAware

Download: 

Download BurnAware Free via de producent

Deel dit artikel door twee keer te klikken:  

Smart Defrag

29 juli, 2014 - 19:28
Cijfer van bezoekers:  Geef een cijferGeef een 1Geef een 2Geef een 3Geef een 4Geef een 5Geef een 6Geef een 7Geef een 8Geef een 9Geef een 10 Gemiddelde: 8.6 (3494 stemmen) Categorie: Defragmentatie

Smart Defrag is een defragmentatieprogramma waarmee u handmatig én automatisch uw harde schijven kunt defragmenteren. Hierdoor wordt uw pc weer sneller. Smart Defrag is snel, verbruikt weinig geheugen en zit onopvallend in uw systeembalk. Het is misschien wel het beste gratis defragmentatieprogramma.

Smart Defrag is van IObit, de makers van onder andere AdvancedSystemCare Free. Het programma is eenvoudig in het gebruik en heeft als groot voordeel ten opzichte van de concurrentie dat u kunt instellen dat Smart Defrag op gezette tijden automatisch uw harde schijf defragmenteert. Dit gebeurt vanuit de systeembalk, zodat u er weinig last van heeft. Ook kan Smart Defrag tijdens het opstarten van de pc defragmenteren.

Fragmentatie is het proces waarbij delen van bestanden, die in de loop der tijd over een harde schijf verspreid zijn geraakt, weer opnieuw worden gerangschikt zodat ze sneller toegankelijk zijn. Als u Windows jarenlang niet defragmenteert kan uw pc merkbaar trager worden. Defragmentatie kan dan snelheidswinst opleveren. Dit kan zeer effectief met Smart Defrag. Naar eigen zeggen zorgt Smart Defrag voor een grotere snelheidswinst dan concurrerende gratis defragmentatieprogramma's.


(klik op de afbeelding voor een grotere weergave)

Smart Defrag vergt weinig geheugen en is ook in het Nederlands beschikbaar. Smart Defrag is een prima programma om uw harde schijven in een goede conditie te houden.

Versienummer: 3.2.0Laatst gewijzigd: 29 juli 2014Wijzigingen: 

Lees hier over de wijzigingen in deze versie van Smart Defrag

Licentie: FreewareTaal: Nederlands en EngelsGeschikt voor: Windows XP/Vista/7/8Website: 

IObit Smart Defrag

Download: 

Download Smart Defrag via MajorGeeks
(klik op Download(at)MajorGeeks onder Download Locations)

Let goed op bij de installatie! Lees de Installatie instructies hieronder

Installatie instructies: 

Let goed op bij de installatie!
1. Klik op - het vreemd vertaalde - verval (afwijzen) als je gevraagd wordt om de IObit Toolbar van Spigot te installeren, want die wil je echt niet.

2. Na de installatie wordt je ook nog gevraagd of je Advanced SystemCare Ultimate wilt installeren. Dit is een betaalde versie die je waarschijnlijk ook niet wilt. Haal hier het vinkje weg en kies voor overslaan.

  Deel dit artikel door twee keer te klikken:  

  Silverlight

  28 juli, 2014 - 12:55
  Cijfer van bezoekers:  Geef een cijferGeef een 1Geef een 2Geef een 3Geef een 4Geef een 5Geef een 6Geef een 7Geef een 8Geef een 9Geef een 10 Gemiddelde: 6.3 (47 stemmen) Categorie: Plugin

  Silverlight is de browser-plugin van Microsoft die een concurrent moet zijn voor Flash. Silverlight maakt filmpjes en animaties op internet mogelijk.

  Silverlight is beschikbaar voor alle grote browsers onder Windows en Mac OS X. Voor Linux heeft Novell een kloon genaamd Moonlight gemaakt, die echter niet meer verder ontwikkeld wordt. Microsoft Silverlight wordt in Nederland onder andere gebruikt door de publieke omroep, RTL en Eredivisie Live om filmpjes te tonen.

  Versienummer: 5.1Laatst gewijzigd: 28 juli 2014Licentie: FreewareTaal: Nederlands en EngelsGeschikt voor: Windows XP/Vista/7/8Mac OS XLinuxWebsite: 

  Silverlight

  Download: 

  Download Microsoft Silverlight voor Windows
  (klik op Click to Install)

  Meer downloads: 

  Download Silverlight voor Mac OS X
  Download Moonlight voor Linux (wordt niet meer verder ontwikkeld)

  Deel dit artikel door twee keer te klikken:  

  Evernote

  28 juli, 2014 - 12:51
  Cijfer van bezoekers:  Geef een cijferGeef een 1Geef een 2Geef een 3Geef een 4Geef een 5Geef een 6Geef een 7Geef een 8Geef een 9Geef een 10 Gemiddelde: 7.5 (29 stemmen) Categorie: Webapplicaties, Online notitieboek

  Evernote is een online notitieboek waarin u al uw ideeën kunt opslaan. Maar ook afbeeldingen, websites die u tegenkomt, screenshots en andere krabbels en ingevingen kunt u online bewaren. En vervolgens organiseren en doorzoeken vanaf uw pc, laptop of mobiele telefoon. Altijd alles bij de hand!

  Om Evernote te gebruiken registreert u zich gratis voor een Evernote account. Vervolgens downloadt u de software voor Windows, Mac OS X of uw mobiele telefoon (iPhone/iPad, Android, Windows Phone, BlackBerry). Ook is de Web Clipper extensie voor alle grote browsers (Internet Explorer, Firefox, Google Chrome, Safari) te krijgen. Daarna kunt u vanaf pc, laptop of smartphone overal uw ingevingen, digitale knipsels en vondsten op Evernote plaatsen en doorbladeren.

  Versienummer: 5.5.2Laatst gewijzigd: 28 juli 2014Licentie: Freeware met beperkingenTaal: EngelsGeschikt voor: Windows XP/Vista/7/8Mac OS XAndroidiOs (iPhone/iPad)BlackBerryWindows PhoneWebsite: 

  Evernote

  Download: 

  Maak een gratis Evernote account aan
  Download Evernote voor Windows

  Meer downloads: 

  Download Evernote voor Mac OS X
  Download Evernote voor Android, iOS, BlackBerry en Windows Phone

  Hulp en ondersteuning: 

  Stel vragen over Evernote in het GratisSoftware.nl Forum

  Deel dit artikel door twee keer te klikken:  

  ZipGenius

  28 juli, 2014 - 10:15
  Cijfer van bezoekers:  Geef een cijferGeef een 1Geef een 2Geef een 3Geef een 4Geef een 5Geef een 6Geef een 7Geef een 8Geef een 9Geef een 10 Gemiddelde: 7 (30 stemmen) Categorie: Compressie

  ZipGenius is een zeer gebruikersvriendelijk in- en uitpakprogramma met vele handige functies ingebouwd. Het kan overweg met de volgende bestandsindelingen en archieven:

  • Inpakken en uitpakken: ZIP, RAR, CAB, ACE, 7-zip, ARC, SQX, CAB, ARJ, LZH, RPM, TAR, TAR.GZ

  Ook kan ZipGenius uit de voeten met ISO-bestanden, Exe-bestanden, de OpenDocument-bestandsindeling die OpenOffice.org gebruikt en XPI-extensies van Firefox.


  ZipGenius
   
  ZipGenius is geïntegreerd in de Windows Verkenner, zodat u met de rechter muisknop bestanden kunt inpakken of uitpakken. Ook heeft ZipGenius de mogelijkheid om archieven te versleutelen en te testen op fouten. 

  Verder kunt u met ZipGenius heel eenvoudig backups maken van uw mail in Outlook Express en Thunderbird en uw favorieten uit Internet Explorer en bladwijzers in Firefox. Als extraatje kunt u ook een slideshow van uw foto's maken met ZipGenius.

  Betalen voor WinZip is niet nodig: ZipGenius kan het ook en is gratis en gebruikersvriendelijk.

  Versienummer: 6.3.2.3111Laatst gewijzigd: 28 juli 2014Wijzigingen: 

  Lees hier over de veranderingen in deze versie van ZipGenius.

  Licentie: FreewareTaal: Nederlands en EngelsGeschikt voor: Windows XP/Vista/7/8Website: 

  ZipGenius

  Download: 

  Download ZipGenius

  Download Nederlands taalpakket
  (klik op Download bij Dutch)
   

  Deel dit artikel door twee keer te klikken:  

  Any Video Converter Free

  28 juli, 2014 - 09:42
  Cijfer van bezoekers:  Geef een cijferGeef een 1Geef een 2Geef een 3Geef een 4Geef een 5Geef een 6Geef een 7Geef een 8Geef een 9Geef een 10 Gemiddelde: 7.7 (275 stemmen) Categorie: Audio en video conversie

  Any Video Converter is een zeer gebruikersvriendelijk programma om video's om te zetten in een ander formaat. Filmpjes kunnen geconverteerd worden zodat ze geschikt zijn voor gebruik op bijvoorbeeld een mobiele telefoon (iPhone, Samsung Galaxy enzovoort), MP4-speler, iPad of Android tablet. Any Video Converter kan bovendien meerdere video-filmpjes tegelijk omzetten. Zeer veel video-formaten worden ondersteund en ook conversie van online filmpjes is mogelijk.

  Any Video Converter is snelle en prettige video-conversie software die met onder andere de volgende video-formaten overweg kan.

  Input: avi, asf, mov, rm, rmvb, flv, mkv, mpg, 3gp, m4v, vob, YouTube videos
  Output: avi, mp4, wmv, swf, flv, mkv, MPEG-1 en MPEG-2, mpg (PAL of NTSC), mp3, wma, ogg, aac, wave, m4a, flac


  Any Video Converter Free

  Voor de conversie kunt u kiezen uit verschillende standaard profielen, zodat u niet zelf hoeft te zoeken naar de juiste audio- en video codecs. Profielen voor iPhone en Android, iPad, Flash video en diverse DVD, mpeg-, wmv-, MP4-, DivX- en avi-formaten zijn aanwezig. Daarnaast kunt u de profielen zelf ook nog aanpassen en een andere codec, framesize, bitrate en framerate instellen.

  Handig is verder de mogelijkheid om een preview van het filmpje te zien en zelf een fragment te selecteren (door de begin- en eindtijd in te kiezen) dat omgezet moet worden. Bijknippen van de grootte van het beeld kan ook nog. Ten slotte is batch conversie (van meerdere filmpjes) mogelijk.

  De conversie verloopt snel - het enige nadeel is dat na elke omzetting een nagscreen getoond wordt dat vraagt of u wilt upgraden naar de betaalde versie. Als u voor No thanks kiest is er echter niks aan de hand.

  Any Video Converter Free is heel handig voor mensen die snel een filmpje willen omzetten zonder zelf al te veel hoeven in te stellen.

  Versienummer: 5.6.4Laatst gewijzigd: 28 juli 2014Wijzigingen: 

  Lees hier over de wijzigingen die in deze versie van Any Video Converter Free zijn ingevoerd

  Licentie: Freeware met beperkingenTaal: Nederlands en EngelsGeschikt voor: Windows XP/Vista/7/8Mac OS XWebsite: 

  Any Video Converter Free

  Download: 

  Download Any Video Converter Free
  (de download begint automatisch)

  Meer downloads: 

  Download Any Video Converter Free voor Mac OS X

  Installatie instructies: 

  Tijdens de installatie van Any Video Converter wordt aangeboden om ook RegistryBooster te installeren. Dit hoeft natuurlijk niet. Kies hier voor RegistryBooster niet installeren en klik Next.

   

  Deel dit artikel door twee keer te klikken:  

  Pixia

  28 juli, 2014 - 09:10
  Cijfer van bezoekers:  Geef een cijferGeef een 1Geef een 2Geef een 3Geef een 4Geef een 5Geef een 6Geef een 7Geef een 8Geef een 9Geef een 10 Gemiddelde: 7.8 (131 stemmen) Categorie: Fotobewerking

  Pixia is een goede, volwaardige fotobewerker met uitgebreide mogelijkheden. Pixia is van Japanse oorsprong en daarna vertaald in het Engels. Het programma beschikt over de meeste standaardfuncties om afbeeldingen te bewerken en te tekenen.

  Pixia is speciaal ontwikkeld om full color foto's te editen en te tekenen. U heeft verschillende soorten gereedschappen tot uw beschikking, zoals de gebruikelijke penselen, kwasten en selectietools. Ook kunt u werken met lagen en maskers. Pixia maakt gebruik van OpenGL voor betere prestaties.


  De interface van Pixia is wat druk

  Pixia is een interessant programma om eens uit te proberen naast gratis fotobewerkingssoftware als GIMP en PhotoFiltre. De interface ziet er niet heel professioneel uit.

  Versienummer: 6.00tLaatst gewijzigd: 28 juli 2014Licentie: FreewareTaal: EngelsGeschikt voor: Windows XP/Vista/7/8Website: 

  Pixia

  Download: 

  Download Pixia via de producent

  Deel dit artikel door twee keer te klikken:  

  VLC media player

  26 juli, 2014 - 12:50
  Cijfer van bezoekers:  Geef een cijferGeef een 1Geef een 2Geef een 3Geef een 4Geef een 5Geef een 6Geef een 7Geef een 8Geef een 9Geef een 10 Gemiddelde: 8.6 (4789 stemmen) Categorie: Mediaspeler

  VLC media player is een zeer goede mediaspeler die bijna alle audio- en videobestandsindelingen afspeelt (o.a. avi, mpeg, asf, wmv, mov, flash video, wma, mp3, ogg en aac). De speler is ook geschikt om streams (internet radio), audio cd's en dvd's af te spelen (zie hier een lijst met alle eigenschappen). Verder heeft VLC uitgebreide instellingen om ondertitels van dvd's te detecteren. Zo kunt u met één snelle mediaspeler, in plaats van meerdere, bijna alle audio- en videobestanden zonder problemen bekijken en beluisteren.

  Met VLC media player kunt u ook streams (streaming audio en video) en dvd's (zonder te verkleinen) opslaan in een bestand. Dit proces heet transcoding. Tevens kunt u playlists (speellijsten) maken met VLC.


  VLC: snel en veelzijdig

  De interface van VLC is heel eenvoudig, zonder toeters en bellen. U kunt wel extra skins downloaden om het uiterlijk aan te passen. Ook kunt u nu metadata van muziek bewerken. Verder worden albumhoezen van nummers gedownload en kunt u uw afgespeelde muziek melden bij Last.fm (audio scrobbling heet dit).

  VLC media player heeft een eenvoudige interface, maar is een zeer uitgebreide en snelle mediaspeler die bijna alle bestandsformaten kan afspelen zonder extra codecs. U heeft voortaan nog maar één mediaspeler nodig voor al uw filmpjes en muziek. Een aanrader!

  Versienummer: 2.1.5Laatst gewijzigd: 26 juli 2014Wijzigingen: 

  Lees hier over de wijzigingen die in deze versie van VLC mediaplayer zijn doorgevoerd.

  Licentie: Open sourceTaal: Nederlands en EngelsGeschikt voor: Windows XP/Vista/7/8Mac OS XLinuxAndroidWebsite: 

  VideoLAN - VLC media player

  Download: 

  Download Nederlandse VLC media player voor Windows
  (klik op Installer package)

  Meer downloads: 

  Download VLC media player voor Mac OS X
  Download VLC media player voor Linux
  Download VLC media player voor Android, iPhone en iPad

  Hulp en ondersteuning: 

  Stel vragen over VLC op het GratisSoftware.nl Forum

  Lichte, snelle alternatieven voor Windows Mediaplayer, RealPlayer en QuickTime

  Deel dit artikel door twee keer te klikken:  

  CCleaner

  26 juli, 2014 - 12:39
  Actueel: 

  CCleaner is nu ook voor Android beschikbaar

  Cijfer van bezoekers:  Geef een cijferGeef een 1Geef een 2Geef een 3Geef een 4Geef een 5Geef een 6Geef een 7Geef een 8Geef een 9Geef een 10 Gemiddelde: 8.5 (10155 stemmen) Categorie: Pc schoonmaken

  CCleaner is een van de beste programma's om uw pc snel en grondig mee op te schonen. Met CCleaner kunt u tijdelijke bestanden, gebruikerssporen, cookies en internetsporen (onder andere surfgeschiedenis, ingetypte adressen en automatisch aangevulde woorden) van Internet Explorer, Opera, Firefox, Google Chrome en Safari opruimen. Het programma is in het Nederlands vertaald.

  Bovendien wist CCleaner mru-sporen (lijsten van laatst geopende bestanden) van heel veel programma's, onder andere: Adobe, Office, Windows Media Player, Real Player, Quick Time Player, Java en OpenOffice.org. Ook kan CCleaner index.dat bestanden en onnodige systeembestanden verwijderen.


  CCleaner 4 met nieuwe iconen

  CCleaner heeft tevens een ingebouwde goede en supersnelle registry cleaner, die foutjes in het Windows register opspoort en herstelt. U kunt het register schoonmaken onder Problemen - klik op 'Scannen naar fouten'. Klik daarna op 'Herstel geselecteerde fouten...'

  De software bevat de optie om tijdelijke bestanden en sporen veilig te wissen (secure file deletion: de bestanden worden meerdere malen overschreven waardoor ze niet teruggevonden kunnen worden). Ook gehele harde schijven (of de vrije ruimte op die schijven) kunnen ge-erased worden met de Gegevenswisser.

  Verder heeft CCleaner nog wat handige tools om software mee te deïnstalleren, het startmenu te bewerken en dubbele bestanden te zoeken. Lees hier een korte instructie om te werken met CCleaner.

  CCleaner is een razendsnelle en uitstekende allround cleaner die beschikt over veel handige werktuigen. Onmisbaar op elke pc!

  Versienummer: 4.16Laatst gewijzigd: 26 juli 2014Wijzigingen: 

  Lees hier over de veranderingen die in deze versie van CCleaner zijn doorgevoerd

  Licentie: Freeware met beperkingenTaal: Nederlands en EngelsGeschikt voor: Windows XP/Vista/7/8Mac OS XWebsite: 

  CCleaner

  Download: 

  Download CCleaner
  (download - als deze beschikbaar is - de CCleaner Slim versie onderaan, deze biedt niet aan om extra software te installeren)
   

  Meer downloads: 

  Download CCleaner voor Mac OS X

  Om de opruimmogelijkheden van CCleaner voor Windows uit te breiden met een paar honderd programma's kunt u CCEnhancer downloaden.

  Download CCEnhancer

  Download CCleaner voor Android

  Installatie instructies: 

  Let goed op dat u de Slim-versie van CCleaner downloadt. Deze is zonder Google Chrome. Anders moet u tijdens de installatie het vinkje weghalen bij Google Chrome (of eventueel andere extra software).

  Hulp en ondersteuning: 

  Stel vragen over CCleaner in het GratisSoftware.nl Forum
   
  Tips
  Tijdelijke bestanden en rommel definitief verwijderen met CCleaner
  Uw pc grondig opruimen met CCleaner
  Onnodig opstartende programma's uitzetten met CCleaner waardoor uw pc weer sneller wordt

  Deel dit artikel door twee keer te klikken:  

  Paint.NET

  23 juli, 2014 - 09:05
  Cijfer van bezoekers:  Geef een cijferGeef een 1Geef een 2Geef een 3Geef een 4Geef een 5Geef een 6Geef een 7Geef een 8Geef een 9Geef een 10 Gemiddelde: 7.6 (229 stemmen) Categorie: Fotobewerking

  Paint.NET is een prettige gratis foto editor die gebruik maakt van tabbladen om verschillende afbeeldingen te openen. Paint.NET heeft een rijk arsenaal aan gereedschappen en speciale effecten ter beschikking om foto's te bewerken. Ook maakt het fotobewerkingsprogramma gebruik van lagen en is de undo-history onbeperkt.

  Paint.NET is een complete foto editor die afbeeldingen kan roteren, verkleinen en vergroten en uitsnijden. Ook kunnen kleur en helderheid natuurlijk aangepast worden. Verder kunnen met Paint.NET meerdere lagen worden toegevoegd en heeft het programma tientallen effecten tot zijn beschikking, zoals Sepia, olieverf en distortion.

  Paint.NET is een gebruikersvriendelijke fotobewerker. Het programma is sinds 2014 ook in het Nederlands vertaald.

  Versienummer: 4.0.3Laatst gewijzigd: 23 juli 2014Wijzigingen: 

  Lees hier over de wijzigingen in de laatste versie van Paint.NET.

  Licentie: FreewareTaal: Nederlands en EngelsGeschikt voor: Windows XP/Vista/7/8Website: 

  Paint.NET

  Download: 

  Download Paint.NET

  Installatie instructies: 

  Pak het gedownloade zip-bestand uit en start de installatie door op het uitgepakte exe-bestand te klikken. Het .NET framework van Microsoft is een vereiste voor Paint.NET dat apart geïnstalleerd moet worden.

  Deel dit artikel door twee keer te klikken:  

  Thunderbird

  23 juli, 2014 - 08:50
  Cijfer van bezoekers:  Geef een cijferGeef een 1Geef een 2Geef een 3Geef een 4Geef een 5Geef een 6Geef een 7Geef een 8Geef een 9Geef een 10 Gemiddelde: 8 (607 stemmen) Categorie: E-mail

  Thunderbird is een veilig, gebruikersvriendelijk en compleet mail- en nieuwsprogramma. Het zusje van Firefox is uitgerust met een zelflerend spamfilter en Nederlandstalige spellingcontrole. Thunderbird heeft alles wat u van een modern mailprogramma mag verwachten en vormt een goed alternatief voor Windows Mail en Outlook Express. Ook is er een agenda beschikbaar voor Thunderbird.

  Veilig
  Thunderbird is heel veilig: het programma voert geen scripts uit (en is daardoor minder vatbaar voor virussen), heeft ingebouwde anti-phishing detectie en om spam te voorkomen wordt het downloaden van afbeeldingen op afstand van internet geblokkeerd (met de optie om plaatjes van veilige bronnen met één klik wel te bekijken). Virussen, spam en phishing-mail hebben zo minder kans.
  Door de nieuwe automatische update-functie haalt u gelijk de nieuwste versies van Thunderbird binnen zonder het hele programma opnieuw te hoeven downloaden.

  Gebruikersvriendelijk
  Thunderbird importeert probleemloos mail en adresboeken uit onder andere Windows Mail, Outlook (Express) en Eudora. Dit kunt u doen via de optie Extra | Importeren. Zo kunt u makkelijk overstappen naar Thunderbird met behoud van uw waardevolle mail en adresboeken.

  U kunt u uw mail labelen, makkelijk door de berichtgeschiedenis navigeren (net als in een browser), u kunt de mappenweergave eenvoudig aanpassen in bijvoorbeeld 'favorieten', 'recent geopend' of 'met ongelezen mail'.

  Verder heeft Thunderbird tabbladden, een snelmenu, archief-mogelijkheden en een zoekfunctie.

  Compleet
  Thunderbird is ook geschikt om nieuwsgroepen mee te bezoeken, u op rss feeds te abonneren, podcasts mee te beluisteren en te chatten via onder andere Facebook Chat, Twitter en Google Talk. Verder biedt het programma de mogelijkheid om bijlagen van mailtjes te verwijderen zonder het hele mailtje weg te gooien. Ook kunt u hele grote bijlagen versturen via FileLink.

  Ook zijn er verschillende extensies en thema's beschikbaar om Thunderbird mee uit te breiden. De perfecte aanvulling op Thunderbird is de Lightning agenda-extensie. Lightning is een agenda die naadloos integreert met Thunderbird.

  Lees hier tips om Nederlandse spellingcontrole te installeren in Thunderbird en enkele instellingen te wijzigen.

  Versienummer: 31.0Laatst gewijzigd: 23 juli 2014Wijzigingen: 

  Lees hier over de veranderingen die in deze versie van Thunderbird zijn ingevoerd

  Licentie: Open sourceTaal: Nederlands en EngelsGeschikt voor: Windows XP/Vista/7/8Mac OS XLinuxWebsite: 

  Thunderbird

  Download: 

  (Klik op Gratis download Thunderbird)

  Meer downloads: 

  Download een agenda voor Thunderbird (Lightning)
  Download extensies voor Thunderbird
  Download thema's voor Thunderbird

  Download Portable Thunderbird
  (past op een usb-stick)

  Hulp en ondersteuning: 

  Stel vragen over Thunderbird op het GratisSoftware.nl Forum

  Tips
  Antwoord standaard bovenaan mailbericht
  Nederlandse spellingcontrole installeren
  Berichten doorsturen in het bericht
  Niet  'Welkom bij Thunderbird!' in het berichtenvenster tonen
  Gmail, Hotmail en Yahoo! binnenhalen in Thunderbird
  Google agenda beheren vanuit Thunderbird (met Lightning) of Sunbird

  Deel dit artikel door twee keer te klikken:  

  GeekUninstaller

  23 juli, 2014 - 08:46
  Cijfer van bezoekers:  Geef een cijferGeef een 1Geef een 2Geef een 3Geef een 4Geef een 5Geef een 6Geef een 7Geef een 8Geef een 9Geef een 10 Gemiddelde: 7.6 (66 stemmen) Categorie: Deïnstallatie

  GeekUninstaller is een nieuw programma van Nederlandse makelij om weerbarstige software mee te deïnstalleren. Als software niet langs de normale weg gedeïnstalleerd kan worden dan biedt GeekUninstaller de mogelijkheid tot Geforceerd Verwijderen, waarna achtergebleven bestanden, mappen en register items weggegooid worden.

  GeekUninstaller is eenvoudig, maar doeltreffend. Geforceerde verwijdering kan wel enige tijd in beslag nemen. Ook restanten van niet geheel verwijderde software kunnen worden opgeruimd met GeekUninstaller. Een interessante concurrent voor Revo Uninstaller.

  Laatst gewijzigd: 23 juli 2014Versienummer: 1.3.1.36Licentie: FreewareTaal: Nederlands en EngelsGeschikt voor: Windows XP/Vista/7/8Website: 

  GeekUninstaller

  Download: 

  Download GeekUninstaller
  (kies voor Download Free. Pak het ZIP-bestand uit en start geek.exe, installatie is niet nodig)
   

  Deel dit artikel door twee te klikken: