Record: tweede update voor Firefox in vier dagen

De Mozilla-organisatie heeft een nieuw, twijfelachtig, record gebroken: binnen vier dagen verschijnt een nieuwe update voor browser Firefox, nadat dinsdag volgnummer 2.0.0.10 uitkwam.

Versie 2.0.0.11 lost een regressie op die in Firefox 2.0.0.10 geslopen was, waardoor een bepaald html-element niet goed afgehandeld werd. Omdat vele websites en extensies hierdoor getroffen werden besloot Mozilla tot deze ongewoon snelle update.

De update wordt de komende dagen automatisch aangeboden.

Lees hier meer over de update

Deel dit artikel: 

Reacties

Na al die berichten over Firefox updates naar version 10 of 11
wat gaat er gebeuren met al die Add-ons, sommige werken dan niet meer.
Ook al om dat ze zelf niet geupdate worden.
En wie garandeerd de stabiliteit van Firefox 10 of 11 ?
Mijn oude nog steeds perfect werkende Firefox 2.0.0.7 incl.Add-ons zal ik dan niet gauw updaten.

ik krijg steeds een melding dat ik de flashplayer plugin moet installeren,maar dat wordt door firefox niet toegestaan,ook de gewone flashplayer installeren verandert hier niets aan,wat is er toch opeens met deze voorheen geweldige browser????????

draai maar lekker door,blijerd

Ik draai een aantal maanden onder firefox ik heb er geen problemen mee.welke browser moet je dan hebben .explore is pas echt klote .opera draait geen spelletjes op internet, zo kan ik er nog een paar opnoemen .wees blij dat er goede browsers zijn maak er zelf 1 ?? maar ja je moet wat te zeiken hebben.

FF werkt na de updates prima; stabiel, adblocker werkt prima, met de ww-beheerder geen problemen. Overigens was het wel zo dat ik de complete versie van FF 2.0.0.11 diende te downloaden en te installeren. Daarna geen enkel probleem.

ooh,en adblock werkt in deze versie ook niet meer zie ik net

sinds update 2.0.0.10 werkt mijn ww beheerder niet meer,en er is nog meer dat plotseling niet meer(goed)werkt,echt een miskleun, MF gaat eraf.

En ja hoor, het is ook met de update van zaterdag weer helemaal klote. Zo instabiel als de pest. Leren ze het daar nooit!

Reageer