Gratis Software Site is verhuisd naar een nieuwe, eigen server

Vandaag is een heuglijke dag in de geschiedenis van Gratis Software Site: we zijn verhuisd naar onze eigen server! Na vier jaar lang op een shared hosting server te hebben gezeten bij Internethost.nl werd Gratis Software Site te groot. De bezoekersaantallen begonnen dusdanig op te lopen dat een eigen, dedicated server op den duur onvermijdelijk was.

En vandaag heeft deze verhuizing plaatsgevonden. We staan nu op onze eigen server bij Zylon Internet Services. Als het goed is heeft u niet al te veel last ondervonden van de verhuizing vandaag. Alles is over en alles lijkt te werken. Wel kunnen enige commentaren op artikelen van vandaag verloren zijn gegaan. We zullen kijken of we dit nog kunnen herstellen.

Internethost.nl willen we bedanken voor de uitstekende hosting de afgelopen jaren en de altijd snelle en vriendelijke service! Als u shared hosting voor uw site zoekt is Internethost een goede keus. En onze nieuwe webhost Zylon willen we bedanken voor de goede ondersteuning bij de migratie van Gratis Software Site. We hopen nog vele jaren bij Zylon te zitten.

Mocht u nog onvolkomenheden ontdekken of domweg zaken die niet werken nu Gratis Software Site op de nieuwe server staat dan horen we dat graag in de commentaren hieronder (u kunt reageren zónder registratie).

Deel dit artikel: 

Reacties

Leuk!

Lijkt me heerlijk. Wel een nieuwe zorg wellicht? Om een nieuwe, eigen server te beheren en tijdig te moeten patchen.

Heel veel succes op de fysiek en virtueel nieuwe plek !!

JoG - OpenNieuws.nl (zie rechterkolom)

De site laad idd veel sneller als voorheen, keep up the good work..

Voor zover ik kan nagaan werkt de site op de nieuwe server snel en goed. (Sneller dan voorheen, hoewel het vroeger ook niet traag ging.)

Mooi dat de overstap zo soepel verlopen is.

Ik merk dat de site sneller geladen wordt, hier in Brazilië.
Gefeliciteerd met het succes. Ik bezoek de site regelmatig en
download ook het nodige...

groeten uit Brasil

Gefeliciteerd met de eigen server redactie, ik had echter geen performance klachten.

Gefeliciteerd GSS! Keep up the good work!

Reageer