Gratis Software Site heet nu GratisSoftware.nl

Het zal opgevallen zijn dat de lay-out van Gratis Software Site de afgelopen dagen langzaam veranderd is. We hebben een nieuw logo en een iets andere opmaak.

Ook is de opzet van de website veranderd, de rubrieken zijn nu Downloads, Blog (met in de toekomst nieuws, tips, columns en meer), Zakelijk (gratis business software), Forum en last but not least Apps op onze nieuwe website GratisApps.nl

En wat misschien het belangrijkste is: de naam is gewijzigd van Gratis Software Site naar GratisSoftware.nl. In november 2010 hebben wij het domein gratissoftware.nl aangekocht - wat net iets makkelijker te onthouden is dan gratissoftwaresite.nl.

Het maakt verder geen verschil: typ gratissoftwaresite.nl of gratissoftware.nl in en je komt uit op dezelfde, oude en vertrouwde, website. En de inhoud blijft natuurlijk ongewijzigd: goede gratis software voor iedereen!

Wat vind je van deze veranderingen? Laat het in de reacties weten! Suggesties, tips, kritiek en correcties zijn natuurlijk altijd welkom.

Reacties

Wat mij betreft laat deze site alle andere achter zich. Accuraat, snel, volledig, simpel met een fris uiterlijk en ook belangrijk voor sommige mensen, in het Nederlands.

Ik zou er wel van maken www.gratissoftware.nl ,maar voor de rest een leuke site.

afbeelding van redactie

Het maakt niet uit of je gratissoftware.nl of gratissoftwaresite.nl intypt: je komt op dezelfde site uit.

Ben nog steeds een groot fan van jullie site. Veel geluk en voorspoed voor de toekomst.
Groetjes Geert. Bekent bij PCCA, Apeldoorn

Ziet er goed uit!

GratisSoftware.nl is echt de Nederlandse versie van Gizmo's Freeware (techsupportalert.com). Dat is overigens bedoeld als een compliment. ;-)

Ziet er helder uit zo..........maar wat ik niet goed snap is dat in het onderdeel BLOG aan de linkerzijde op de pagina een rubriek "populair deze week" verschijnt. Daarin staan heel oude onderwerpen, zoals de melding dat Service Pack voor Windows XP officiëel beschikbaar is. Interessant, maar het zal toch niet meer onder "deze week" vallen.
Of.........wordt de term BLOG door mij niet begrepen?

Ziet er netjes uit en het is inderdaad duidelijker en gemakkelijker dan met die 'Site' erachteraan.
Schitterende site waarop ik vroeger van tijd tot tijd eens toevallig terechtkwam omdat ik iets via Google zocht dat gratis was en goed.

Uiteindelijk ben ik hier ongeveer een half jaar geleden blijven hangen en heb eens goed rondgekeken en zag toen dat dit een uitstekende site was met gratische top software.
Sindsdien kom ik hier dagelijks eens rondkijken of er al iets nieuw is verschenen, en zeer regelmatig vind ik hier wel iets goed dat ik kan gebruiken.

In ieder geval, doe zo voort en ik hoop dat het nog lang mag blijven bestaan.

Ziet er heel goed uit !!! Goed gedaan

Ziet er allemaal weer netjes en overzichtelijk uit!

Een trouwe Gratissoftware(site) gebruiker.

COMPLIMENTEN!!

mooie site maar het logo ziet er wel erg simpel en goedkoop uit, dat kan proffesioneler denk ik op zo'n goeie site. voor de rest is het perfect!

Uw site die ik dagelijks bezoek,is allen maar mooier geworden.Is ook zeer betrouwbaar wat downloads betreft.. Ga zo door.
Met vr.groet, Tukker

Het ziet er inderdaad mooi uit. Het was me gisteren ook al een beetje opgevallen dat er GratisSoftware bovenaan de pagina staat. Alleen Gratissoftwareste was bij mij altijd breedbeeld. Nu ziet het eruit alsof ik een 800x600 scherm heb. met aan de zijkant witte lijnen.
Hebben anderen dit ook en kan er nog iets aan gedaan worden?

afbeelding van redactie

Breedte is 1000. Heel veel websites hebben dit als vaste breedte, omdat toch nog heel veel mensen dit als resolutie hebben. Voor breedbeeldschermen is dit iets minder ideaal, maar het voordeel is dat de tekst niet helemaal opgerekt wordt.

Ziet er goed, strak uit. Niet teveel opsmuk: Dit is een website zoals een website bedoeld is: ga zo door!!!! Snelle en accurate nieuwtjes en updates vind je hier.

Ben een dagelijkse bezoeker van de site en heb er al 10-tallen programma's van geprobeerd en gehouden of bij nader inzien toch weer verwijderd.

Goede keuzes, mooie lay-out. Prima veranderingen; een strakke site waarbij intuïtief de knoppen je door de onderdelen heen wijzen. Ik vind de kleur effecten mooi en blijf de site dagelijks bezoeken.
Doorgaan zo!

O ja en het logo en de layout van het forum is nog hetzelfde ;)

Ziet er gelikt uit.
Ik had wel liever gezien dat alle koppen (Anti-spyware bijvoorbeeld) ook zwart en dik gedrukt waren, of anders blauw en dik gedrukt, maar zwart lijkt me beter. (maar goed, smaken verschillen en ik vind het geslaagd)

MvG Satif

Reageer

Plain text

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <br> <br /> <i> <b> <p>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • <img> elements are lazy-loaded.
Controlevraag tegen spam
duitsla_d