Eerste publieke proefversie Windows 8 in september?

De eerste testversies van Windows 8 zijn alweer uitgelekt. De opvolger van Windows 7 wordt officieel eind 2012 verwacht. Een gratis te downloaden publieke proefversie van Windows 8 zou september dit jaar uitkomen.

Op verschillende p2p-sites zouden uitgelekte test-builds van Windows 8 circuleren. In Windows 8 zitten nieuwigheden als een Windows App Store en sandbox-beveiliging.


Windows App Store (klik op de afbeelding voor een grotere weergave)

Microsofts nieuwe besturingssysteem zou uiteindelijk in 2012 in de winkel liggen. Een publieke proefversie van Windows 8 zou volgens geruchten in september te downloaden zijn.

Bron: Tweakers

Deel dit artikel: 

Reacties

@Peter K
Wat een onzin zeg. Vista viel niet goed maar was een prima systeem. Windows 7 des te beter. Je hoeft het niet te kopen en te installeren, maar eerlijk is eerlijk, Windows wordt er niet minder op met al die ontwikkelingen.

Microsoft brengt met het éne inferieure OS na het andere uit. Het zou verboden moeten zijn om elke 3 jaar een nieuwe versie uit te brengen, eens in de tien jaar een degelijk OS lijkt mij veel beter, nieuwe functies kunnen altijd toegevoegd worden dat is dus het probleem niet. Ik ben helemaal niet wild van XP maar het is al wel 10 jaar het meest gebruikte OS. Vista kwam veel te vroeg, W7 erachteraan, waar mensen weer diep voor in de buidel moesten tasten, de tijd dat mensen in de rij staan voor een nieuwe versie van Windows lijkt mij achter ons te liggen.

Dat is mooi dat windows nummer 8 in 2012 in de winkels liggen maar wanneer is nummer 9 aan de beurt ?.ik blijf mooi bij windows nummer 7.

Ik blijf lekker bij Win/Vista, die doet het nodige ook goed genoeg voor mij. Ik ga Bill Gates niet nog rijker maken door om de paar jaar nodeloos te upgraden voor €100,- Ze zeggen zelf dat Vista eigenlijk niet zo geslaagd zou zijn, maar ze compenseren dit niet door alle Vista gebruikers/kopers een gratis upgrade aan te bieden naar Win7, dat vindt ik oplichterij, en als tegenreactie/wraak snap ik wel dat mensen Win7 eventueel elegaal installeren, is ook niet moeilijk! :-(

Reageer