Hoe schakel ik Google Instant Translator uit? (opgelost)

Vragen over werken met Windows 7, 8, 8.1 en 10
Gesloten
harmjan

Hoe schakel ik Google Instant Translator uit? (opgelost)

Bericht door harmjan » 23 feb 2017 23:57

Hoe bezoek regelmatig een Turkse foto site, het gaat om http://www.fotooptimum.com/index.php. Nu is Turks niet mijn moedertaal en ook het Russisch niet, de tweede taal van de site. Tot voor kort gebruikte ik de extensie Google Translator als ik een vertaling nodig had maar recentelijk vond ik uit dat ik elke pagina standaard kan laten vertalen door de Instant Translation optie in te schakelen.

Deze optie die niet terug te vinden is in de instellingen van mijn browser Firefox vertraagt het laden van de pagina's en de vertaalkwaliteit is vaak niet goed. Ik wil er dan ook vanaf.

De optie toont een extra balk boven de pagina en biedt de mogelijkheid om de Instant Translator uit te schakelen maar dit werkt niet. Een uitstapje naar Google Vertalen https://translate.google.nl/ biedt eveneens de mogelijkheid om de Instant Translator uit te schakelen maar dit werkt ook niet: de inmiddels ergerlijke balk blijft terugkomen, ook als ik alle cookies heb gewist.

Kortom, wie heeft de gouden tip om van de werkbalk af te komen?

harmjan

Re: Hoe schakel ik Google Instant Translator uit?

Bericht door harmjan » 24 feb 2017 19:38

Ik heb de S3.Google Translator laten verwijderen van Firefox en dit bleek te helpen: het probleem was opgelost. Later heb ik de extensie opnieuw geïnstalleerd en keerde het probleem terug. Ik heb toen de instellingen voor de extensie gecontroleerd en "Restore Defaults" aangeklikt. Vervolgens was het probleem weer opgelost. Bedankt voor de tip.

Gesloten