Ziggo TV

Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 6.6 (23 stemmen)
Voor Android en iOS

De Ziggo TV app is niet meer te downloaden en is vervangen door de Horizon Go app

Niet overal in huis een tv staan? Met de nieuwe Ziggo TV app kun je in en om je huis naar alle zenders kijken op je iPad, iPhone en je Android smartphone en tablet. Nederland 1, 2 en 3, RTL 4, 5, 7 en 8, SBS 6, Net 5, Veronica en alle andere zenders in je tv-pakket kun je zo overal live zien. Je moet wel een televisie- en internet-abonnement van Ziggo hebben. Als je wifi-verbinding ver genoeg reikt kun je zomers ook in je tuin televisie kijken op je smartphone of tablet.

Verder biedt Ziggo TV een elektronische programma gids (EPG) met een overzicht van alle zenders en on demand tv mogelijkheden. De app is verkrijgbaar voor iOS en Android. Live tv kijken werkt nu ook als je op een andere internetverbinding dan van Ziggo zit.

Categorie: 
-
Laatst gewijzigd: 
2 mei 2015
Licentie: 
Freeware
Taal: 
Nederlands
Raad deze download aan (twee keer klikken): 
 


Ook op GratisSoftware.nl:

Reacties

geen last van bij KPN......super app

..Bij KPN wel hoor alle extra pakketten op de app te zien. En nog leuker je kan ze via de app ook nog eens opnemen en later weer bekijken. Werkt super gewoon.

Ik ben zeer tevreden met Ziggo, maar waardeloos dat niet alle zenders uit mijn pakket met de Ziggo app. te bekijken zijn! En betalen voor gemiste uitzendingen is echt een hele slechte service!

echt waar de loos die app van ziggo je kan helemaal niet alle zenders kijken waar je voor betaald echt super slecht

ik vind het onhandig dat je nu niet meer kan zien welke films je in het abonnement hebt

Niemand zit hier op te wachten. Laten ze er eerst voor zorgen dat alle TV-kanalen storingsvrij werken. Ook de EPG werkt nog steeds niet. Kan 1 dag vooruit programeren op mijn beide recorders.
Maar wel steeds de prijzen verhogen.
Bij het installeren van de nieuwe TV app wordt al naar de creditkaart gevraagd. Het wordt tijd naar alternatieven te zoeken.

Deze nieuwe app zal ongetwijfeld een verbeterde versie zijn van de oude Ziggo App, dat geloof ik graag.... Maar heel teleurstellend is dat deze App niet gelijk voor Windows 8 tablet beschikbaar is. Ziggo/UPC blijven blijkbaar deze groep tablet gebruikers negeren.....
Voor Windows 8 tablet users dus nog geen licht aan de HORIZON... :-(
Graag (re)actie wanneer deze App voor Windows 8 beschikbaar komt of anders een uitspraak dat deze er nooit zal komen, zodat deze groep klanten hun conclusie kunnen trekken.

Als ziggo klant ervaar ik de nieuwe app "Horizon Go" prettiger en overzichtelijker als de oorspronkelijk Ziggo app. Echt een vooruitgang, van mij mag de Ziggo app er uit.

"Ziggo TV" wordt beëindigd en vervangen door de "HORIZON Go" app van UPC. Ziggo TV kan nu al niet meer door nieuwe gebruikers in gebruik worden genomen. UPC heeft Ziggo overgenomen, inclusief de naam. Resultaat: Het nieuwe Ziggo (=UPC) gebruikt straks Horizon Go en niet Ziggo TV. Verwarrend is het wel vind ik. Redactie: Haal dus gerust deze app van de site, want niemand kan er nog iets mee.

Al aan gedacht dat deze site ook in België gelezen wordt? Graag daarom ook wat bespreking van apps die niet NL-gebonden zijn, zoals nu wèl het geval is. Het aanbod is ontzettend groot (denk maar aan Kodi en dergelijke) dus aan gesprekstof zal het u zeker niet ontbreken.

Pagina's

Reageren

Plain text

  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en paragrafen worden automatisch gesplitst.
Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
_ederland