WhatsApp

Actueel: 

14 april 2016
WhatsApp 2.16.2 biedt de mogelijkheid om Microsoft Office documenten (Word, Excel en Powerpoint) te versturen via de optie Deel document.

18 januari 2016
WhatsApp is vanaf nu officieel, echt gratis. Geen abonnementsgeld meer (mocht je dat ooit al betaald hebben).

Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 6.5 (151 stemmen)
Voor Android, iOS en Windows Phone

Met de zeer populaire WhatsApp messenger kun je met je telefoon berichten versturen naar andere WhatsApp-gebruikers. In feite kun je sms'en zonder dat het van je beltegoed afgaat, omdat de berichten via internet verstuurd worden. Ook kun je bijlages meesturen, zoals foto's, video's, geluidsopnames en meer. Ten slotte kun je audio bellen (VoIP) met WhatsApp.

WhatsApp (overgenomen door Facebook) is de populairste messenger of berichtenverstuurder in Nederland. Miljoenen mensen 'appen' de hele dag door met elkaar. Je kunt whatsapp-berichten naar één iemand of naar meerdere mensens sturen. Voor dit laatste kun je groepen of verzendlijsten aanmaken. Je kunt WhatsApp ook vanaf je pc of Mac bedienen, maar je moet dan wel je telefoon bij de hand hebben.

De eerste keer dat je WhatsApp opstart wordt je telefoonboek gescand en kun je zien wie van je contactpersonen ook WhatsApp gebruikt. Eén klik op hun naam en er kunnen berichten verstuurd worden. Je kunt ook bellen via wifi met WhatsApp. Deze voIP-functie zit sinds 2015 in de Android-, iPhone- en Windows Phone-versie van WhatsApp. Vanaf 2016 maakt WhatsApp gebruik van end-to-end encryptie waardoor gesprekken chats niet meer afgeluisterd kunnen worden.

WhatsApp is vanaf januari 2016 echt gratis en vraagt geen abonnementsgeld meer.

Categorie: 
Chat, Internet telefonie
Laatst gewijzigd: 
14 april 2016
Versienummer: 
2.16.2
Licentie: 
Freeware
Taal: 
Nederlands en Engels
Website: 
Installatie: 
100% schoon
Raad deze download aan (twee keer klikken): 
 


Ook op GratisSoftware.nl:

Reacties

Sinds eergisteren
Kan ik whatssapp niet meer gebruiken
Alleen met WiFi zonder WiFi geeft hij aan verbinden ik sta met de rug tegen de muur

Goeden avond. Dit is een iedeale site.

Hoe stel je in dat alleen contacten je kunnen appen en onbekende nummers negeren?

Dat is niet mogelijk. Je kunt alleen individuele contacten blokkeren. Maar je kunt berichten niet beperken tot je contacten.

Zouden ze wel moeten doen. Het is namelijk veel te makkelijk voor spammers en stalkers dat ze iedereen maar kunnen appen. Privacy en veiligheid staat toch zo hoog in het vaandel bij Whatsapp? Als ze een beetje waardige messenger-client willen zijn passen ze dat beter aan, msn en andere messengers en zelfs sms heeft die mogelijkheid om onbekenden te negeren al jaren.

kan whatsap niet opladen

ik wil WHATSAPP.
WANT DAN KAN IK APPEN.

Krijg een melding dat de site niet meer werkt

De toegang tot Whatsapp werd bij mij in een keer geblokkeerd en kan de nieuwe versie ook niet downloaden. De nieuwe versie kon niet op het toestel (niet compatibel).
Het telefoontoestel is verder nog in orde maar op deze manier kan ik dus geen gebruik meer maken van Whatsapp. Heel vervelend.

kan niet eens de app instaleren

Reageren

Plain text

  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en paragrafen worden automatisch gesplitst.
Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
grieke_land