SUPERAntiSpyware 6.0.1094

SUPERAntiSpyware (SAS) is een populaire spyware-verwijderaar op GratisSoftware.nl, die al jaren hooggewaardeerd wordt door onze bezoekers. Met de gratis versie van SUPERAntiSpyware kun je heel goed allerlei malware verwijderen - ook vaak als dit met andere applicaties niet lukt. Realtime bescherming zit alleen in de betaalde versie.

SUPERAntiSpyware 6.0 is gisteren uitgebracht. Dit is een uitgave met een gloednieuwe interface die eenvoudiger en overzichtelijker moet zijn en ook werkt op aanraakschermen.

Nieuw is verder de System Investigator waarmee je op zeer grondige wijze kunt onderzoeken welke applicaties, drivers en services draaien en opstarten op je pc, welke plugins je in je browsers hebt, welke register-wijzigingen aangebracht zijn, welke geplande taken er zijn, welke programma-bestanden in tijdelijke mappen staan enzovoorts. Een zeer interessante functie voor iedereen die volledige controle wil over zijn pc. Zie de afbeelding hieronder voor meer details.

Ten slotte verloopt het scannen sneller en verbruikt SAS minder geheugen. SUPERAntiSpyware 6.0 is te downloaden voor Windows XP tot en met 8 en is nog niet in het Nederlands vertaald lijkt het. Bij de installatie kregen we de optie om voor 'Dutch' te kiezen maar de interface bleef gewoon Engels.

Wat vind jij van de nieuwe SUPERAntiSpyware 6.0? Laat je ervaringen weten in de reacties!

Release notes:
New User Interface – Simplified interface for easier navigation to the most commonly used features, and touch screen capable.
System Investigator – Shows what’s running on your PC in a new and exciting way. Customers and technicians can use this tool to quickly determine if a file on the system is potentially malware.
Faster scan speeds, smaller foot print, enhanced program stability and an expanded Help Menu to improve ease of use.
Receive scheduled scan results through the new e-mail alert system.

Reageren

Plain text

  • Toegelaten HTML-tags: <em> <strong> <br> <p>
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en paragrafen worden automatisch gesplitst.
  • <img> elements are lazy-loaded.
Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
enge_and