Flash Player 20.0.0.272

Op nieuwjaarsdag verscheen een update voor de ActiveX (Internet Explorer)-versie van Flash voor Windows XP, Vista en 7. Nu is Flash voor Internet Explorer en Edge onder Windows 10 aan de beurt: deze krijgt een update naar versie 20.0.0.72. Voor Windows 8.1 is nog geen nieuwe uitgave van Flash verschenen terwijl deze wel beloofd was.

De update van Flash voor Edge en IE op Windows 10 lost waarschijnlijk hetzelfde probleem op als onder Windows XP, Vista en 7, met het niet laden van ingebedde Flash-inhoud in derde applicaties. Maar dit is nog niet bekendgemaakt.

Voor Mac OS X en Linux en Chrome, Opera en Firefox is geen update nodig: die blijven gewoon bij Flash 20.0.0.270.

Op deze pagina kun je - voor elke browser - controleren welke versie van de plugin je hebt. Vanwege de ernst van de lekken wordt aangeraden snel te upaten.

Flash Player kun je los downloaden voor Internet Explorer (onder Windows Vista en 7), Safari voor Mac en Firefox en Opera voor Windows, Mac of Linux. Ook kun je updaten via de automatische updater. Flash wordt standaard meegeleverd - en automatisch bijgewerkt - in Google Chrome. Voor Internet Explorer onder Windows 8, 8.1 en 10 en Edge onder Windows 10 wordt Flash geactualiseerd via Windows Update.

Let op! Haal op de website van Flash het vinkje weg bij McAfee Security Scan Plus, Google Chrome of andere optionele software en klik op Nu installeren.

Release notes:

-

Reageren

Plain text

  • Toegelaten HTML-tags: <em> <strong> <br> <p>
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en paragrafen worden automatisch gesplitst.
  • <img> elements are lazy-loaded.
Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
zw_tserland