Flash Player 18.0.0.209

Vanochtend is Flash Player 18.0.0.209 uitgebracht door Adobe. Dit is een tussentijdse beveiligingsupdate voor de plugin die de twee kritieke zero-day lekken dichtplakt die vorige week ontdekt zijn.

Voor de tweede keer in een week heeft Adobe een noodupdate moeten uitbrengen voor zero-day lekken die al misbruikt werden door internet criminelen. Wellicht tijd om de plugin uit je browser te verwijderen of in te stellen op 'click-to-play', zodat je zelf de plugin kunt activeren alleen als jij dat wilt.

Op deze pagina kun je - voor elke browser - controleren welke versie van de plugin je hebt.

Flash Player kun je los downloaden voor Internet Explorer (onder Windows Vista en 7), Safari voor Mac en Firefox en Opera voor Windows, Mac of Linux. Ook kun je updaten via de automatische updater. Flash wordt standaard meegeleverd - en automatisch bijgewerkt - in Google Chrome. Voor Internet Explorer onder Windows 8 en 8.1 wordt Flash geactualiseerd via Windows Update.

Let op! Haal op de website van Flash het vinkje weg bij McAfee Security Scan Plus, Google Chrome of andere optionele software en klik op Nu installeren

Release notes:
These updates resolve a use-after-free vulnerability that could lead to code execution (CVE-2015-5122).
These updates resolve a memory corruption vulnerability that could lead to code execution (CVE-2015-5123).

Reageren

Plain text

  • Toegelaten HTML-tags: <em> <strong> <br> <p>
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en paragrafen worden automatisch gesplitst.
  • <img> elements are lazy-loaded.
Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
o_stenrijk