Avast Free Antivirus 12.2.2276

Avast Free Antivirus is al jaren een populaire virusscanner op GratisSoftware.nl en biedt uitgebreide bescherming met zijn bestandssysteemschild, mailschild en webschild.

Avast Free Antivirus 12.2.2276 is gisteren uitgebracht. De nummering van Avast is in de vorige versie veranderd. Het jaartal wordt niet meer genoemd en in het vervolg komen er maandelijkse updates voor de virusscanner. We gaan nu dus van nummer 12.1.2272 naar 12.2.2276.

Avast 12.2 is de tweede maandelijkse update die veel fouten oplost en de registratie bij het Windows Beveiligingscentrum verbetert. Verder is deze uitgave van Avast volledig compatibel met de Windows 10 Anniversary Edition - de update voor Windows 10 die volgende week uitkomt. En in het Instellingen menu kun je nu eenvoudig zien welke onderdelen van Avast je allemaal geïnstalleerd hebt.

Avast Free Antivirus 12 is gratis te downloaden voor Windows Vista/7/8/8.1/10 en is vertaald in het Nederlands. Er zijn ook gratis versies van Avast voor Mac OS X en Android. Een Linux-versie is er niet meer. De betaalde variant heeft meer functies, maar de gratis versie levert prima bescherming tegen virussen en spyware.

Let bij de installatie op dat je het vinkje bij DropBox, Skype of Google software weghaalt als je deze software niet op je pc wilt. Je moet Avast na dertig dagen gratis registreren. Let goed op bij de registratie en laat je niet de betaalde versie aansmeren!

Release notes:

+ Regular monthly program updates - automatic and silent, configurable via Settings

+ Fully compatible with Windows 10 Anniversary Update

+ The new Components menu in program Settings - an easier way to control which components are installed and running

Bron: 

Reageren

Plain text

  • Toegelaten HTML-tags: <em> <strong> <br> <p>
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en paragrafen worden automatisch gesplitst.
  • <img> elements are lazy-loaded.
Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
_ngeland