PhotoFiltre

Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 8.5 (2273 stemmen)
Voor Windows

PhotoFiltre is een zeer goede, uitgebreide foto-editor met een gebruikersvriendelijke interface. Het programma beschikt over alle standaardfuncties om afbeeldingen te bewerken en foto's te retoucheren. Ook lagen worden ondersteund. Bovendien kunt u nog plugins downloaden voor extra effecten.

Met PhotoFiltre kunt u helderheid, contrast, kleur, verzadiging en gamma correctie aanpassen. Ook bevat het fotobewerkingsprogramma tientallen artistieke filters, zoals waterverf, pasteltinten, Indische inkt, pointillisme, en puzzelstukjes.

Verder kunt u verschillende soorten selecties maken en heeft u diverse tekengereedschappen (zoals toverstokje, pipet, spuitbus, nevel, kloon- en uitsmeerinstrumenten) en penselen tot uw beschikking.  


PhotoFiltre heeft een gebruikersvriendelijke interface

PhotoFiltre is aan te bevelen voor mensen die GIMP te ingewikkeld vinden en ook met iets minder opties toekunnen.

Categorie: 
Fotobewerking
Versienummer: 
7.2.0
Laatst gewijzigd: 
1 januari 2015
Licentie: 
Freeware met beperkingen
Taal: 
Nederlands en Engels
Website: 
Download: 

Download PhotoFiltre
(Lees goed de installatie-instructies hieronder!)

Download PhotoFiltre Portable
(ZIP-bestand, zonder ASK-toolbar)

Download Nederlands taalpakket
(Zie hieronder instructies om PhotoFiltre in het Nederlands in te stellen)

De oude versie PhotoFiltre 6.5.3 is hier nog te downloaden.

Installatie instructies: 

Let op!
Tijdens de installatie krijgt u de onnodige Ask-werkbalk voor Internet Explorer en Firefox aangeboden. Haal het vinkje hierbij weg voordat u verder gaat met de installatie van PhotoFiltre!

Om PhotoFiltre in het Nederlands in te stellen, gaat u naar de map C:\Program Files\PhotoFiltre en gooit u het bestand TranslationEN.plg en eventuele andere plg-bestanden weg. Download vervolgens het Nederlands taalpakket hierboven en pak dit bestand uit in de map C:\Program Files\PhotoFiltre. Als u PhotoFiltre nu opnieuw opstart is de interface Nederlands.

Raad deze download aan (twee keer klikken): 
 


Reacties

Echt het fijnste programma om naast Photoshop en Picasa te gebruiken.

Helaas klopt er niets van de handige handleiding voor het Nederlandse taalpakket voor Photofiltre7. Dat vinkje voor de onnodige ask balk komt helemaal niet en nadat ik het enige plg bestandje dat ik vond (heet niet zoals hierboven), wordt de toegang geweigerd als ik in prgramfiles de nederlandse plugin wil uitpakken. Deleten dan maar weer en verder zoeken...........helaas

Rob, je moet wel admin op je pc zijn om bepaalde wijzigingen te mogen/kunnen doorvoeren. Ik heb het zo gedaan als beschreven staat en heb geen problemen ondervonden.

ben op zoek naar een gratyis d l programma

Waar moet je downloaden?

geprobeerd niet mijn ding.bij paint is er een potlood hier niet

weet iemand hoe je iets kunt wegwerken met picmonkey ?

Super handige uitleg !!!!!!
In 1 keer gelukt, bedankt :)

heb tijdens download niet vinkje voor 'toolbar Ask' uitgezet en nu start google chrome op in soort Ask-modus, dat wil ik niet. Kan ik die op een of andere manier ongedaan krijgen? verwijderen en opnieuw installeren van chrome helpt niet. Weet iemand t?

Op de balk gaan staan, rechtermuisklik, menu ask toolbar uitschakelen. en in configuratiescherm software kun je ASK verwijderen.

Pagina's

Reageren

Plain text

  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en paragrafen worden automatisch gesplitst.
Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
oostenri_k