Microsoft Money Plus SunsetReacties

download doet het niet
Is gerepareerd, nu doen de links het weer.<br />
Bestaat er een Nederlandse versie van dit programma? Heel goed en mooi programma maar een Nederlandstalige versie zo een grote hulp zijn
Nederlandse versies zijn niet meer beschikbaar. Ik zelf heb er nog wel een, maar die werkt niet op win7. Dus moest ik toch een engelstalige installeren. De nederlandstalige heb ik beschikbaar voor de liefhebbers. Neem contact op met henk50henk@hotmail.com
microsoft money 97 werkt perfect met windows 7. mits een truukje. maar waarom microsoft dat niet vertelt , zal te weinig opbrengen he en moeten windows 7 toch kunnen aan de man brengen.
Hoe dan
De Set up van Money 97 wil niet uitvoeren. Ook niet in een andere compabiliteit op W7. Graag je truukje
Dat trucje heb ik al een poos geleden online gezet en staat hier: http://answers.microsoft.com/nl-nl/windows/forum/windows_7-windows_programs/ms-money97-op-windows7-64bits-werkt-niethoe-kan-ik/19a9edca-a6a9-4a04-afac-b020d6c97e7c
Ik zou graag het trucje willen weten dan kan ik ms money weer installeren
Ik heb de nederlandse versie nog en gebruik haar nog steeds. Nu is de BTW verhoogd en ik weet niet meer hoe je dit verwekt in MS Money. Kunt U mij dit misschien mailen ? Teade@planet.nl Bij voorbaat bedankt.
De btw kunnen veranderen zou ik ook graag willen weten, zoek me een ongeluk.. freddie@ewetel.net
Is er een Nederlandstalige handleiding voor dit programma??
Mijn Money 97 werkt prima op Windows 7, mits je de computer op 32 bits instelt. Ik ben een beetje bang voor Windows 8, iemand ervaring? Money is nog steeds het beste boekhoudprogramma dat ik ken voor privé gebruik. Ik gebruik het nog elke dag. Heel jammer dat geen enkele softwareboer hier handel in ziet.
Ik kan hier volmondig mee instemmen. Ik gebruik Money sinds 1998. Ieder gewenst overzicht is gemakkelijk te maken. Op dit moment werk ik met Windows 7. Ik zoek naar iets anders dat te synchroniseren is met de iPad. Apple mag dan perfect zijn, maar een programma als Money blijkt moeilijk te evenaren.
Ik heb windows 8 en helaas ms money 97 werkt niet meer
Money 97 werkt prima op Windows 8 64 bits! Installatie gaat wel een beetje vreemd: 1. Kopieer de hele map c:\Program Files\Microsoft Money van een XP of Vista PC 2. Plak de map in de map Program Files van de Windows 8 PC. (Mag gewoon in de map waar de 64 bits programma's in staan. 3. Start Regedit en voer de volgende sleutel in bij HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\App Paths: MSMONEY.EXE 4. Vul dan bij de sleutel de volgende gegevens in: Path met waarde C:\Program Files\Microsoft Money" @ met waarde C:\Program Files\Microsoft Money\MSMONEY.EXE 5. Maak vervolgens een snelkoppeling op je startscherm of op je bureaublad en het werkt weer!
beste Herman, Ik ben zo blij dat jij de oplossing geboden hebt. Ik heb zopas mijn money 97 kunnen overzetten naar mijn nieuwe windows 8 dankzij jouw uitleg.
Beste Herman, Wat ontzettend goed van je ! Ik was al helemaal verloren als doorgewinterde Money 97 gebruiker toen dit programma in Windows 8 ineens niets meer deed. Maar dankzij jouw tip heb ik 15 jaar huishoudboekje weer aan de praat. Chapeau !!!
Herman, Supergoed nieuws! Nu kan ik mijn vader eindelijk overhalen een nieuwe pc aan te schaffen. Hij is zo verknocht aan MS Money 97, dat ie nog altijd op een oude (en vanaf maart 2014 onveilige) XP machine werkt.
Helemaal geweldig! Ontzettend bedankt voor deze uitleg. Gebruik het programma al vanaf 1997 en moest er niet aan denken alles kwijt te zijn omdat ik het niet kon installeren op mijn nieuwe pc met Windows 8.1 die ik deze week gekocht heb. Het programma start op. Krijg alleen foutmelding over online services die niet meer zouden werken maar dat klik je zo weg. Ga je daarna naar een rekening dan krijg je ook een foutmelding dat het bestand bds.dll ontbreekt of dat het geheugen van de computer te klein is. Ook dat kun je weg klikken. Vervolgens is het programma zo op het eerste gezicht normaal te gebruiken verder. Even wennen maar is toch mee te leven zou ik zo zeggen.
Ohhhhhhhh dus met windows 8 werkt t wel? zit nu met 2 laptops mn boekhouding te doen, gebruik ook al jaren Money 97, kan niet aan een ander proggie wennen :-(
Lukt bij mij niet op deze manier , loopt altijd vast bij set up
ik baal er ook van, ik gebruik al jaren 97....nu in win 8...vergeet t maar:-( Ben op zoek naar een gelijkwaardig programma, maar is moeilijk te vinden, hoeft niet gratis te zijn.
Ik had ook Money, maar toen die uit de lucht ging heb ik Quicken 2010 de Luxe aangeschaft en alle data uit Money geconverteerd. Ik werk hier al jaren mee en werk misschien nog wel beter als Money.
heb de sunset versie van money kreeg deze wel aan de gang op win 7 zo als vervolg op de oude money ben sinds kort over op win 8 en je raad hed al sunset is niet meer te installeren proost
Ik krijg het programma niet aan de praat. Eigenlijk weet ik niet zo goed wat je met stap 4 bedoelt ...

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
_riekenland