IObit Malware Fighter Free

Actueel: 

24 april 2016
IObit Malware Fighter 4.1 verbetert de realtime bescherming onder Windows 10 en lost enkele fouten op.

Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 6.4 (93 stemmen)
Voor Windows

IObit Malware Fighter Free is gratis anti-spyware software van de makers van Advanced SystemCare Free. Malware Fighter beschermt tegen spyware, adware, trojans, keyloggers, bots, wormen en hijackers. Ook hulp van de cloud wordt hierbij ingeroepen.

IObit Malware Fighter Free scant uw pc op diverse soorten malware en biedt ook realtime beveiliging door middel van de startup-bescherming, browserbescherming, netwerkbescherming, bestandsbescherming en cookie-bescherming. In de betaalde versie kunt u nog extra anti-virus-bescherming inschakelen door de Bitdefender engine te activeren. Updates zijn gratis, maar in de gratis versie van IObit Malware Fighter worden die alleen bij de start van het programma - of handmatig - uitgevoerd.


(klik op de afbeelding voor een grotere weergave)

De interface van IObit Malware Fighter is simpel en overzichtelijk. Net zoals veel beveiligingssoftware tegenwoordig maakt Malware Fighter gebruik van Cloud Computing om zo op een snelle manier nieuwe bedreigingen te kunnen herkennen.

De producent claimt dat Malware Fighter goed samenwerkt met (en een goede aanvulling is op) alle bekende anti-virus software. De bescherming tegen malware blijkt echter niet heel goed volgens enkele tests. Er zijn betere anti-malware oplossingen. Als u gebruikmaakt van de betaalde optie om de Bitdefender anti-virus-engine in te schakelen, dan wordt de bescherming waarschijnlijk wel een stuk beter (maar er zijn ook prima gratis virusscanners).

Categorie: 
Anti-spyware
Versienummer: 
4.1
Laatst gewijzigd: 
24 april 2016
Licentie: 
Freeware met beperkingen
Beperkingen: 
Betaalde versie heeft meer opties (Bitdefender engine)
Taal: 
Nederlands en Engels
Download: 

Download IObit Malware Fighter Free via MajorGeeks
(klik op Download[at]MajorGeeks onder Download Locations midden op de pagina)

Installatie: 
Let heel goed op bij de installatie!

Bij installatie wordt gevraagd of u software van derden wilt installaren, zoals bijvoorbeeld Dashlane. Ook andere software van IObit wordt aangeboden, zoals Advanced SystemCare. Als u dit niet wilt haalt u de vinkjes weg en klikt u op Skip.

In de interface van IObit Malware Fighter wordt veel reclame gemaakt voor andere applicaties van IObit (onder andere in het 'Actiecentrum'). Deze hoeft u natuurlijk niet te downloaden.

Raad deze download aan (twee keer klikken): 
 


Ook op GratisSoftware.nl:

Reacties

vreemd verhaal hier boven, bij het installeren wordt alleen gevraagd of je DashLane wilt zo niet dan vinkje weghalen, geen toolbar of iets anders te vinden

Tekst is aangepast.

Helemaal eens met Ron.

“Tijdens de installatie kan worden gevraagd of u de onnodige IObit Toolbar voor uw browser wilt installeren,Yahoo! wilt instellen als standaard zoekmachine of andere overbodige extraatjes wilt. Klik dan op Decline bij deze opties.” redactie pas de tekst eens aan, dit is van jaren geleden en die tekst is alleen weer prettig voor de voedingsbodem voor iets wat 7 jaar geleden "gebeurde", loopt de redactie nog steeds mee in die hetze van toen ?

There's absolutely no reason to buy or even try IObit Malware Fighter 2. It doesn't function as an antivirus and doesn't effectively fight malware. In testing, it reported seven thoroughly infested systems as perfectly clean. Avoid it.

Conclusie: Niet installeren is het advies.
http://nl.pcmag.com/iobit-malware-fi...

IObit?
An me nooit nie!!!

met graag met wat meer onderbouwend en en bewezen effect zou je reactie nuttig of onzinnig kun kunnen zijn, blaten als n schaap is volgzaam maar weinig functioneel, geef je argumenten WAAROM aan

Onbegrijpelijk dat deze troep hier aangeboden wordt, uit alle tests blijkt dat dit geen aanvulling maar een aanslag op de beveiliging van je pc is. Dealtje met Iobit, in het verleden is hier nog wel eens wat "weggegeven"..?

met graag met wat meer onderbouwend en bewezen effect zou je reactie nuttig of onzinnig kun kunnen zijn, blaten als n schaap is volgzaam maar weinig functioneel, geef je argumenten WAAROM aan

"Merel", zou jij je zinnen in het Nederlands kunnen opbouwen, via Google translate komt het erg gebroken over..

Pagina's

Reageren

Plain text

  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en paragrafen worden automatisch gesplitst.
Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
po_tugal