Flash Player

Actueel: 

9 februari 2016
Flash 20.0.0.306 is uitgebracht. Lees hier over de wijzigingen.

Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 7.2 (1020 stemmen)
Voor Windows, Mac OS X en Linux
Voor Android

Zonder Flash Player mist u functionaliteit op internet. Redelijk veel websites maken nog gebruik van Flash om filmpjes, animaties en spelletjes te tonen (flv en swf). Flash Player is dus een bijna onmisbare plugin voor uw browser.

Flash Player is beschikbaar voor Windows, Mac OS X en Linux en is onder andere verkrijgbaar voor Internet Explorer, Firefox, Opera en Safari. Onder Windows dient u Flash Player apart te installeren voor Internet Explorer en Firefox! De Flash-plugin zit geïntegreerd in Google Chrome, dus voor Googles browser hoeft u Flash niet te downloaden.

Nieuwe Android-smartphones en -tablets (versie 4.0 en hoger) krijgen geen Flash meer. Ook op iOS is Flash niet beschikbaar (lees hier waarom Steve Jobs geen Flash op iPhones en iPads wilde, maar volledig inzette op HTML5).

Categorie: 
Plugin
Versienummer: 
20.0.0.306
Laatst gewijzigd: 
9 februari 2016
Licentie: 
Freeware
Taal: 
Nederlands en Engels
Website: 
Download: 

Download Flash Player voor Windows

Let op! Haal op de website van Flash het vinkje weg bij McAfee Security Scan Plus, Google Chrome of andere optionele software en klik op Nu installeren

Meer downloads: 

Download Flash Player voor Mac OS X
Download Flash Player voor Linux
(voor Linux krijgt Flash 11.2 alleen nog beveiligingsupdates)

Installatie: 
Let op bij de installatie

Haal op de website van Flash het vinkje weg bij McAfee Security Scan Plus, Google Chrome of andere optionele software en klik op Nu installeren

Onder Windows moet u Flash Player apart installeren voor Internet Explorer en Firefox, Opera en andere niet-IE browsers. Ga dus met beide browsers naar de downloadpagina. Google Chrome heeft de Flash-plugin standaard ingebouwd, dus die hoeft u voor Googles browser niet los te downloaden. Windows 8 levert Flash standaard mee voor IE en werkt de plugin bij via Windows Update.

Raad deze download aan (twee keer klikken): 
 


Verder op GratisSoftware.nl:

Reacties

Werk met Linux Mint 17.3, en heb Google Chrome als browser. Deze heeft flash ingebouwd, doch als ik een spel online speel blokkeert de browser. Echt niet leuk meer.
Ben nu 67 en op pensioen als zelfstandige, ik had meerdere computers... Doch nooit zoveel miserie als nu !!! Zowel met Linux of Windows. Mijn Apple heb ik verkocht, dat weet ik dus niet, maar heb er wel spijt van.

sinds ik de nieuwste flashplayer had geinstalleerd had ik enorme problemen met mijn pc hij is zo traag nu probeer ik de versie van 2014 te installeren maar ik kan het niet vinden ik heb nog windows XP

waarom word nog steeds flash player gebruikt? er is tegenwoordig html5

Adobe Flash Player update 18.0.0.194

Die download site van Adobe zelf is gewoon shit.

Bij de laatste 2 versies 169 en 188 wil het bij mij niet lukken om ook maar iets te downloaden of installeren!.

De site geeft netjes weer welke versie en systeem ik heb, maar nadat ik de vinkjes bij de aanbiedingen heb weggehaald en op install nu klik krijg ik in het pop-up venster GEEN optie met uitvoeren.
Wel een optie tot download, maar als je zegt ok sla het dan maar op de harddisk op dan zegt hij doodleuk kan het bestand niet downloaden? ?.

Hebben meer mensen hier last van?.

Mijn systeem: Windows 7-64 bits - amd videokaart.

Thomas

Ik heb er ook last van

Ja ik heb er ook last van ik kan geen eene flash player instattaleren

Adobe Flash Player update 17.0.0.1888

moet zijn : 17.0.0.188

Update: Adobe FlashPlayer 16.0.0.257 binnen.
(Ook Adobe Shockwave Player 12.1.6.156)

Pagina's

Reageren

Plain text

  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en paragrafen worden automatisch gesplitst.
Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
frankrij_