Flash Player

Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 7.3 (925 stemmen)
Voor Windows, Mac OS X en Linux

Zonder Flash Player mist u heel wat functionaliteit op internet. Veel websites maken gebruik van Flash om filmpjes, animaties en spelletjes te tonen (flv en swf). Flash Player is dus een bijna onmisbare plugin voor uw browser.

Flash Player is beschikbaar voor Windows, Mac OS X en Linux en is onder andere verkrijgbaar voor Internet Explorer, Firefox, Opera en Safari. Onder Windows dient u Flash Player apart te installeren voor Internet Explorer en Firefox! De Flash-plugin zit geïntegreerd in Google Chrome, dus voor Googles browser hoeft u Flash niet te downloaden.

Categorie: 
Plugin
Versienummer: 
15.0.0.189
Laatst gewijzigd: 
14 oktober 2014
Licentie: 
Freeware
Taal: 
Nederlands en Engels
Geschikt voor: 
Windows XP/Vista/7/8
Mac OS X
Linux
Website: 
Download: 

Download Flash Player voor Windows

Let op! Haal op de website van Flash het vinkje weg bij McAfee Security Scan Plus, Google Chrome of andere optionele software en klik op Nu installeren

Meer downloads: 

Download Flash Player voor Mac OS X
Download Flash Player voor Linux
(voor Linux krijgt Flash 11.2 alleen nog beveiligingsupdates)

Download Flash Player voor Android
(alleen handmatig te downloaden voor oudere toestellen, voor Android 4.1 en hoger is geen Flash meer beschikbaar)

Installatie instructies: 

Onder Windows moet u Flash Player apart installeren voor Internet Explorer en Firefox, Opera en andere niet-IE browsers. Ga dus met beide browsers naar de downloadpagina. Google Chrome heeft de Flash-plugin standaard ingebouwd, dus die hoeft u voor Googles browser niet los te downloaden.

 


Reacties

Hoewel ik begrepen heb dat bijvoorbeeld IE8 voor 64 bit niet veel zou moeten uitmaken in vergelijking met de 32 bit, zou ik hier ook wel eens flash willen zien draaien. Helaas is er nog geen versie beschikbaar voor deze browser (wel voor de 32 natuurlijk). Oh ja,voor iemand het roept: Ja, ik gebruik meestal FF of opera 10 beta...

Vergeet niet de Flash Player uninstall tool van adobe als je secunia gebruikt. Anders ziet deze alleen de vorige versie en dus niet de laatste update van FlashPlayer. (tip van Wim66)

http://kb2.adobe.com/cps/141/tn_14157.html

"Flash Player is dus een onmisbare plugin voor uw browser".
Ik gebruik die shit al lang niet meer, die filmpjes en animaties interesseren mij totaal niet. Niks "dus" dus.
Deze shit is voortdurend zo lek als een zeef, net als alles van Adobe.
En dan ook nog gekoppeld met de Free Google Toolbar, het kan niet op, cripple- en malware alom.

Adobe Flash Player zelf is spyware, lees dit artikel over flash cookies maar eens:
http://www.pcworld.com/article/174260/are_flash_co...

Sinds versie 10.1 kan je niet meer gebruiken van hardware acceleratie met oude videokaarten. Zet je dit niet uit dan zie je wit beeld met alleen geluid.

wie o wie helpt me of kan me het liefst een mail sturen hoe ik weer in godsnaam beeld krijg via youtube. Ik denk dat ik na de laatste download van adobe flasplayer niet alle filmpjes meer kan bekijken. heb alles geprobeerd wat ik op i-net staat. Ik gebruik IE8.
Ik zie alleen zwart beeld en krijg wel geluid.

graag hulp.

alvast bedankt.
Johan

Dat soort problemen had ik ook met mij 64-bits IE. Ik kon geen videos op bijv. Youtube bekijken en moest mij flashplayer updaten: 'Adobe FlashPlayer is nog niet beschikbaar voor 64-bits computers' kreeg ik te horen.
Ik heb toen Firefox en Google Chrome geprobeerd en bij beide geen problemen. Vergeet IE en probeer een van die 2.
Trouwens IE9 komt ook vandaag uit, misschien lost dat je probleem op!
suc6

Ik had bij de laatste paar updates van Adobe Flashplayer ook problemen bij enkele functies op sommige websites zoals weeronline.nl en nos.nl/nieuws want die speelden niet af en het scherm bleef dan wit terwijl YouTube en dergelijke bij mij wel weer werkten, dit probleem gebeurde echter alléén in mijn gewone gebruikersaccount en niet bij de beheerder/admin/account, daarin werkte alles normaal. Ik heb adobe hierover opgebeld en ik moest proberen om een nieuwe beheerders-account aan te maken met volledige admin-rechten en flashplayer van dááruit opnieuw te installeren. Dit heeft in mijn geval het probleem inderdaad wel verholpen, eerder wist ik niets anders dan de pc opnieuw te installeren, dat hielp dan ook maar nu is het gelukkig makkelijker. Ik heb opgemerkt in mijn geval dat het probleem o.a. ook ontstaat als ik flashplayer zonder adobe-download-manager installeer, deze moet eerst wel actief zijn. (installatie zonder downloadmanager gebeurt als je flash eerst verwijderd en vervolgens de versie-controle uitvoert via: http://www.adobe.com/software/flash/about/
In het laatste geval zal je meteen vanaf dáár al de optie krijgen om te installeren aangezien dit dus ontbreekt, maar dat gebeurt dan dus in mijn geval zonder downloadmanager waarna de problemen in mijn gebruikers-account ontstaat.

Ik draai Vista-home-premium-32bit-IE8

Het probleem van het afwezige beeld in youtube filmpjes zit in de grafische aansturing. Bij oudere computers en videokaarten met niet geschikte drivers moet in de flash player de hardware versnelling uitgeschakeld worden. Dit kan via deze link: http://www.youtube.com/swf_test.html In de pagina, die verschijnt in je browser, moet je dan rechts klikken en dan op instellingen klikken. Op de eerste tab moet je dan de hardware versnelling uitschakelen. Dit heeft bij mij gewerkt, zowel op een ubuntu laptop als op een oude XP machine.
Dit heb ik van een ander forum.

Succes!

als youtube filmpjes wilt kijken dan moet je googlechrome downloaden daar werkt die perfect

Er is weer een nieuwe versie van FlashPlayer uit. (Version: 10.3.181.16)

ik wil flash player hebben maar doet het niet

Met deze laatste update van Flashplayer is de grafische weergave op heel veel sites een chaos geworden, dus is geen aanrader om deze te laten installeren..

nieuwe flashplayer versie 11.1.102.63 is vandaag uit.

Dank je, ik zie het hier:
http://www.adobe.com/software/flash/about/
Ik ben benieuwd wat de wijzigingen zijn, maar de nieuwste build wordt nog niet vermeld in de release notes informatie:
http://www.adobe.com/support/documentation/en/flas...
Ook (nog) geen vermelding op de Adobe PSIRT blog, dus het lijkt geen beveiligings-update te betreffen:
http://blogs.adobe.com/psirt/

Wat voor update het elke keer ook weer moge zijn (beveiligings, bug, of compatibiliteitsuitbreiding), lijkt me toch beter om altijd even te installeren, kost maar een kleine moeite en is bovendien gratis... ;-)

warom kan ik het niet dowloden ???

Waar probeerde je te downloaden?
De link hierboven, onder "Download Flash Player voor Windows", dat is de gangbare downloadlink.
http://get.adobe.com/flashplayer/

Flash is echt de grootste meuk die er bestaat. Heeft inmiddels ontelbare crashes en ellende aan mijn PC veroorzaakt. Ik heb flash standaard uitstaan en als het echt niet anders kan geef ik toestemming om het op te starten. Ik heb de laatste tijd 98% minder problemen, wel toevallig!

wil de nieuwe versie downloaden maar krijg altijd het bericht dat de nieuwe versie al is gedownload.
heb er alles terug afgegooid terug gedownload maar krijg het bericht terug dus met gevolg kan zelf men mails niet meer lezen.

kan er iemand helpen???

Mvg. Stefan

@ Stefan,
Mogelijk heb je wat aan de informatie die hier wordt vermeld:
http://www.gratissoftwaresite.nl/downloads/Flash+P...

Flash is de grootste zooi die er bestaat,mijn laptop loopt de hele vast met deze ellende .
Om maar niet te zwijgen over die irritante flash reclames die alles bedekken van een site.
Daarnaast maakt adobe grote troep zoals al hun produkten.

Wordt tijd voor een andere techniek.
flash weg ermee!

er is een nieuwe versie zie ik net, 11.4.402.278

ook voor Adobe Shockwave Player 11.6.7.637

Ik wil op spelpunt,nl spellen maar kan niet ik heb zo un samson tabelet en ik krijg flash player er niet op jammer wie weet hoe

Groetjes marjolein

marjolein, het volgende staat bij Help van Spelpunt.nl:
http://www.spelpunt.nl/help?path=8&location=

Om van Spelpunt gebruik te kunnen maken moet je een computersysteem hebben met minimaal de volgende specificaties:
•Een multimedia pc met internetverbinding en een intern geheugen van minstens 512 MB, hoger wordt aangeraden.
•Grafische kaart met minimaal 64MB geheugen, niet ouder dan uit 1999.
•Een beeldschermresolutie van minimaal 1024x768, hoger wordt aangeraden.
•Bij het gebruik van Windows: minstens Windows Vista, hoger wordt aangeraden.
•Bij het gebruik van Mac OSX: minimaal versie 10.6 (Snowleopard) is vereist.
•Een recente versie van webbrowser Mozilla Firefox, Google Chrome of bij gebruik van Internet Explorer minstens hoofdversie 7, hogere versies worden aangeraden.
•De laatste versie van Java, welke gratis gedownload kan worden via www.java.com en wanneer er gebruik wordt gemaakt van een Mac via http://support.apple.com/kb/DL1360

Wij raden aan regelmatig Windows Update te draaien zodat je systeem up to date blijft.

(Er staat daar niets over FlashPlayer, je moet wel Java hebben.)

ik ben flash player toch zo enorm zat, is er geen ander bedrijf die iets kan maken?

ik heb hier nu 4 computers, zowel oude van 8 jaar geleden als van 5 jaar oud en een zeer nieuwe game computer van net 2 maanden oud, en jawel ik denken dat het aan de oudere computers zou liggen maar nee flashplayer is gewoon een groot probleem voor mij. ik kan tig keer per dag youtube verversen door crashes, zelfde probleem voor spelletjes, vooral als ik beiden heb draaien kan je er donder op zeggen dat flash zeer gauw problemen begint te leveren, hierdoor heb ik op games al vaker een highscore verloren zien gaan, of na 1,5 uur eindelijk bijna gewonnen te hebben dan crasht die weer is.

ik gebruik firefox zoals altijd, ik heb de nieuwste flashplayer hou ik altijd strak bij ( in de hoop dat er eindelijk is een oplossing komt) ik gebruik windows 7 64bit , niet dat het veel verschil maakt welke computer ik gebruik heb al jaren dat gezeik met flashplayer. dus als er iemand mij een oplossing kan geven hoe ik gewoon normaal kan gamen zonder dagenlijks gefrustreerd te zijn door de kuren van flashplayer, dan heb je voor eeuwig een plek in me hart.

mvg kevin

Ik heb een betere naam voor Flash player, n.l. Crash player !!
Doordat dit k...-programma zo vaak crasht ! Crash player!

ben het volkomen eens met het woord Crash player.
Ik speel seafight en helaas veel te vaak crasht het spel door flash.
Voorheen toen adobe het nog niet had overgenomen waren er nooit problemen.
Helaas doet adobe er totaal niets aan.
het aantal klachten worden er steeds meer.
En ik heb de laatste versie gedownload dus dat is het niet.
neem je een lagere versie dan werkt you tube bv. niet meer.
Wat een rotzooi
Adobe doe er eens iets aan.
heb ook al klachtenmail naar tros radar gestuurd maar adobe reageert niet eens.
sterkte voor een ieder die met deze troep werkt. helaas is er niets anders

Hier heb ik hulp nodig. Ik heb nu verscheidene malen het installatiebestand gedownload en dat is heel klein, minder dan één Mb. Als ik die wil openen gebeurt er niks en als ik naar de downloadmap ga dan wordt het kleine bestand onmiddellijk verwijderd, op het moment dat ik het net gevonden heb.

In het verleden week ik altijd uit naar Filehippo.com: daar kon ik in één keer het volledige installatiebestand krijgen maar momenteel wordt ik daar ook doorgeschakeld naar dezelfde pagina van Adobe als gratissoftware.

Wie weet een link om in één keer volledig de nieuwste versie van Adobe flash-player te downloaden (15,6 Mb)?

@ Harm Jan Verweij,

Adobe Flash Player voor Windows, voor Internet Explorer:
http://download.macromedia.com/pub/flashplayer/cur...
Adobe Flash Player voor Windows, voor andere browsers dan IE:
http://download.macromedia.com/pub/flashplayer/cur...

Is je eerder uitgesproken wens dat ik niet reageer op jouw bijdragen wanneer ik dat doe onder de in jouw beleving te anonieme nicknaam Spiff sterker dan je behoefte aan de download-links voor de offline installers voor Adobe Flash Player voor Windows, negeer dan uiteraard deze bijdrage.

Mijn dank.

Graag gedaan.
En als PS, voor de volledigheid nog even Adobe's pagina waar die twee download-links worden vermeld,
dat is:
http://helpx.adobe.com/flash-player/kb/installatio...

Ja moet je wel kunnen gebruiken op Facebook Zynga kan je daar niet mee spelen alles loopt vast en schiet er uit we moeten met de 7 . 7 non . werken ik kan hem niet vinden al dat vernieuwen is niet erg , maar ons wel makkelijk de keus laten maken , wat we willen en alles niet door linken naar die nieuw ben al weken bezig
Om er een te vinden
Elise

mijn flashplayer moet op niew geactivert worden hoe doe je dat
( of beschrijving van een niew herstelpunt maken wat zet je daar neer ???)
groetjes jos

Ik had een vraagje. Ik wil de nieuwste Adobe Flashplayer downloaden. Ik volg de stappen op. Eerst klikken op uitvoeren en dan moet er een venster komen waar ik op ''ja'' moet klikken maar die verschijnt niet. HELP!

wat moet ik doen om een nw versie van adobe fl player te down loaden?
please help me ,i am too stupid .

Er zijn meerdere mogelijkheden. Dit is waarschijnlijk de makkelijkste. Ga naar www.adobe.nl. Klik op downloaden en kies Adobe Flash Player. De rest wijst zich vanzelf. Vergeet niet de vinkjes weg te halen bij alle gratis rommel die je er anders bij krijgt.

Ik heb een probleem met flash player, als ik bijvoorbeeld een filmpje op nos wil kijken krijg ik een zwart beeld, maar wel een geluid. Weet iemand hoe ik dat kan verhelpen?
(Ik maak gebruik van internet explorer)

Ik heb hetzelfde probleem.

Als je weet hoe te verhelpen dan graag bericht op jack01@upcmail.nl

mvrgr

Jack

Ja Natuurlijk, ik laat het weten .groet ,
Elise.

Hallo,

Zou u de oplossing ook even naar markvo95@gmail.com kunnen sturen?
Alvast bedankt

MVG,
Mark

Hallo Mark,

Had je van iemand de oplossing voor het probleem gehad, ik heb hetzelfde.
Wil je de oplossing kenbaar maken.....bedankt

ik volg de alle stappen maar de laatste stap komt
niet te voor schijn.
ik vind dat zo irritant nu kan de meeste films niet
meer kijken flash player is MOEILIJK OM TE DOWNLOADEN
I HATE DAT SO ADOBE FLASH PLAYER IS SO STUPID
AND THIS I WILL DAT DAT NOT REALLY IS:

o en nog wat weet iemand soms hoe ik adobe flash player kan downloaden
he he aub dit is op 16 mei 2013 en ik kom op 17 mei 2013 weer kijken of iemand heeft gereageerd :p

Je drukt gewoon op de download link hierboven en daarna volg je de installatie stappen, bij mij werkt het gewoon hoor.

Ik heb hetzelfde probleem met het zwart blijven als ik filmpjes op internetsites wil bekijken. Wat ik van Adobe heb begrepen, kun je geen flash gebruiken zonder java script in te schakelen in je browser. Maar ik heb java nu juist niet meer geinstalleerd vanwege alle lekken. Dus volgens mij is het óf veilig internetten zonder java óf onveilig internetten met java en filmpjes kunnen kijken. Ik denk dat ik dan toch maar voor het 1e kies. En desnoods dan maar de chrome browser gebruiken als ik persé iets wil bekijken.

Vraagje

Updaten naar flash player Versienummer: 11.9.900.117 lukt niet .
Bij nu installeren wordt ik door verwezen naar : I am the new creative, er komt geen installatie.
Nog nooit voorgehad.
Wat nu ? Weet iemand raad?
Alvast bedankt

FlashPlayer 12.0.0.43 uitgekomen voor Firefox, Mozilla, Netscape, Opera (and other plugin-based browsers).
Versie 12.0.0.38 voor Internet Explorer (and other browsers that support Internet Explorer ActiveX controls and plug-ins).
Versie 12.0.0.41 voor Chrome (Pepper-based Flash Player).

Pagina's

Reageren

Plain text

  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en paragrafen worden automatisch gesplitst.
Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
dene_arken