Flash Player

Actueel: 

12 mei 2016
Flash 21.0.0.242 dicht 25 lekken, waaronder een kritiek zero-day lek. Lees hier over de wijzigingen.

Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 7.2 (1028 stemmen)
Voor Windows, Mac OS X en Linux
Voor Android

Zonder Flash Player mist u functionaliteit op internet. Redelijk veel websites maken nog gebruik van Flash om filmpjes, animaties en spelletjes te tonen (flv en swf). Flash Player is dus een bijna onmisbare plugin voor uw browser.

Flash Player is beschikbaar voor Windows, Mac OS X en Linux en is onder andere verkrijgbaar voor Internet Explorer, Firefox, Opera en Safari. Onder Windows dient u Flash Player apart te installeren voor Internet Explorer en Firefox! De Flash-plugin zit geïntegreerd in Google Chrome, dus voor Googles browser hoeft u Flash niet te downloaden.

Nieuwe Android-smartphones en -tablets (versie 4.0 en hoger) krijgen geen Flash meer. Ook op iOS is Flash niet beschikbaar (lees hier waarom Steve Jobs geen Flash op iPhones en iPads wilde, maar volledig inzette op HTML5).

Categorie: 
Plugin
Versienummer: 
21.0.0.242
Laatst gewijzigd: 
12 mei 2016
Licentie: 
Freeware
Taal: 
Nederlands en Engels
Website: 
Download: 

Download Flash Player voor Windows

Let op! Haal op de website van Flash het vinkje weg bij McAfee Security Scan Plus, Google Chrome of andere optionele software en klik op Nu installeren

Meer downloads: 

Download Flash Player voor Mac OS X
Download Flash Player voor Linux
(voor Linux krijgt Flash 11.2 alleen nog beveiligingsupdates)

Installatie: 
Let op bij de installatie

Haal op de website van Flash het vinkje weg bij McAfee Security Scan Plus, Google Chrome of andere optionele software en klik op Nu installeren

Onder Windows moet u Flash Player apart installeren voor Internet Explorer en Firefox, Opera en andere niet-IE browsers. Ga dus met meerdere browsers naar de downloadpagina. Dit geldt ook voor Mac OS X. Google Chrome heeft de Flash-plugin standaard ingebouwd, dus die hoeft u voor Googles browser niet los te downloaden. Windows 8 en 10 leveren Flash standaard mee voor IE en Edge en werken de plugin bij via Windows Update.

Raad deze download aan (twee keer klikken): 
 


Ook op GratisSoftware.nl:

Reacties

Als ik nu op dit moment mijn versie check via http://www.adobe.com/software/flash/... dan staat er bij 'Version Information': Flash Player is out of date (21,0,0,197), wanneer ik daar op 'Update Now' klik wordt ik doorgeleidt naar de download pagina https://get.adobe.com/nl/flashplayer/ en dáár staat dan nog steeds de oude versie Versie 21.0.0.197. Hoe moeilijk kan het toch zijn om daar even de juiste downloadfile op te zetten!? lol

Die versie 21.0.0.213 is nu wel te downloaden via https://get.adobe.com/nl/flashplayer/ ik heb het net geïnstalleerd.

Flash 21.0.0.213

Werk met Linux Mint 17.3, en heb Google Chrome als browser. Deze heeft flash ingebouwd, doch als ik een spel online speel blokkeert de browser. Echt niet leuk meer.
Ben nu 67 en op pensioen als zelfstandige, ik had meerdere computers... Doch nooit zoveel miserie als nu !!! Zowel met Linux of Windows. Mijn Apple heb ik verkocht, dat weet ik dus niet, maar heb er wel spijt van.

sinds ik de nieuwste flashplayer had geinstalleerd had ik enorme problemen met mijn pc hij is zo traag nu probeer ik de versie van 2014 te installeren maar ik kan het niet vinden ik heb nog windows XP

waarom word nog steeds flash player gebruikt? er is tegenwoordig html5

Adobe Flash Player update 18.0.0.194

Die download site van Adobe zelf is gewoon shit.

Bij de laatste 2 versies 169 en 188 wil het bij mij niet lukken om ook maar iets te downloaden of installeren!.

De site geeft netjes weer welke versie en systeem ik heb, maar nadat ik de vinkjes bij de aanbiedingen heb weggehaald en op install nu klik krijg ik in het pop-up venster GEEN optie met uitvoeren.
Wel een optie tot download, maar als je zegt ok sla het dan maar op de harddisk op dan zegt hij doodleuk kan het bestand niet downloaden? ?.

Hebben meer mensen hier last van?.

Mijn systeem: Windows 7-64 bits - amd videokaart.

Thomas

Ik heb er ook last van

Pagina's

Reageren

Plain text

  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en paragrafen worden automatisch gesplitst.
Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
_ortugal