DVDx Open Edition

Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 6.3 (28 stemmen)
Categorie: 
Audio en video conversie, Dvd ripper

DVDx kan dvd's rippen en kopiëren en audio en video converteren naar een ander bestandsformaat. DVDx maakt gebruikt van FFmpeg en MEncoder. Handig is de preview-functie, zodat je een stukje kunt uitproberen voordat je een urenlange conversie begint.

DVDx kan dvd's rippen en kopiëren of converteren naar onder andere (S)VCD/CVD/DVD, DivX-Xvid, MPEG-4, H.264, WebM, Flash Video en Apple QuickTime. Ook kunnen video's omgezet worden naar bestandsformaten voor Sony PSP, iPhone/iPod/iPad, Zune, 3GPP telefoons en HD-TV.

DVDx heeft bovendien de mogelijkheid om een stukje encodering van een video te previewen (zet vinkje bij preview), zodat je kunt zien of het resultaat naar wens is voordat je de echte conversie start. Dat is bij langdurige conversies een groot voordeel.

Ten slotte kunnen video's worden gesplitst met DVDx. Vanaf versie 4.1 is dvd rippen niet meer gratis, vandaar dat wij DVDx 4.0 aanbieden.

Versienummer: 
4.0
Laatst gewijzigd: 
18 maart 2014
Licentie: 
Open source
Taal: 
Engels
Geschikt voor: 
Windows XP/Vista/7/8
Mac OS X
Linux
Website: 
Download: 

Download DVDx Open Edition 4.0 voor Windows
(wacht enkele seconden dan begint de download automatisch)

Vanaf versie 4.1 van DVDx is het niet meer gratis om dvd's en blu-ray te rippen, vandaar dat wij versie 4.0 aanbieden ter download

Meer downloads: 

Download DVDx Open Edition 4.0 voor Mac OS X
(wacht enkele seconden dan begint de download automatisch)

Download DVDx Open Edition 4.0 voor Linux
(voor Ubuntu/Debian of afgeleiden)

Installatie instructies: 

Voor Windows: pak het zip-bestand uit en start de installatie.

Hulp en ondersteuning: 
 


Reacties

Fijn dat er een programma is waarop er DVD's gekopieert kunnen worden
thanx
Ik ga het nu uit proberen. Ik had vcl er op gezet, maar na de eerste keer werkte die niet meer. Dus nu deze. Wordt vervolgd....
Goed en simpel programma, erg duidelijk en gemakkelijk ook als je een leek bent en zo nu en dan eens een DVD wil kopieren. Had eerst handbrake geprobeerd, omdat deze meer stemmen heeft, maar die werkte echt niet, slecht beeld en lastig te bedienen. Dit is echt een handig programma en vooral ook die review is handig, als er meerdere filmpjes op de DVD staan.
goed

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
f_ankrijk