Reageren

Ik heb de free ook uitgeprobeerd en het viel me op dat je veel kan instellen, daarop besloot ik om de firewall pro 8.1 te kopen met 3 lincensies voor 39 dollar,
dat is 13 dollar per pc. maar je krijgt er wel iets voor terug, nog meer instellingen en schuifbalken, zo heb ik die comodo ca die steeds iedereen zijn pc scant permanent geblocked. (ip:178.255.83.1 & 2) Ik denk dat je moet oppassen met alles wat met comodo te maken heeft. Outpost en privatefirewall zij volgens mij de beste keuzes. Oupost werkt perfect met xp64 en daar werkt ik mee, privatefirewall werkt met alles behalve xp64.
Kijk eens bij de tests:http://www.matousec....
Als je pc beter wil beveiligen: zorg dat de ADMINISTRATOR een goed wachtwoord heeft. zichtbaar te maken met het cmd commando:net user administrator /active:yes Meer info:http://www.ehow.com/...
Ook handig is om Peerblock te installeren. Verder ben ik geen voorstander van anti virus pakketten want die draaien heel zwaar en trekken naar mijn mening virussen aan. Anti malware af en toe handmatig draaien zo voldoende moeten zijn. En een adblocker installeren in je browser. Voor flashplayerupdates moet je ook opleten er zijn fake updates, dus updates uitzetten.
Je kan ook deze OS op een oude pc zetten en verder helemaal niks aan beveiligingssoftware http://www.puppylinu... download de slacko 5.5 PAE versie iso dan gaat er ook weer een andere wereld voor je open.

Plain text

  • Toegelaten HTML-tags: <em> <strong> <br> <p>
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en paragrafen worden automatisch gesplitst.
  • <img> elements are lazy-loaded.
Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
_enemarken