GeekUninstaller

Info

Ons oordeel

Download

Details
Licentie: 
Freeware met beperkingen
Beperkingen: 
De betaalde versie biedt onder andere realtime monitoring van installaties en batch removal
Categorie: 
Deïnstallatie
Taal: 
Nederlands en Engels
Omschrijving software: 

GeekUninstaller is een programma om weerbarstige software mee te deïnstalleren. Als software niet langs de normale weg gedeïnstalleerd kan worden dan biedt GeekUninstaller de mogelijkheid tot Geforceerd Verwijderen, waarna achtergebleven bestanden, mappen en register items weggegooid worden.

GeekUninstaller is eenvoudig, maar doeltreffend. Geforceerde verwijdering kan wel enige tijd in beslag nemen. Ook restanten van niet geheel verwijderde software kunnen worden opgeruimd met GeekUninstaller. Een interessante concurrent voor Revo Uninstaller. De betaalde variant heeft meer functies.

inst

Reacties

@Leon @Anoniem
Dank voor de feedback! Later vandaag zal in deze reacties weer verwijderen omdat ze niet zoveel met GeekUninstaller te maken hebben...

Alles is mu weer oké. Hartelijk dank!

Bij mij werken de feeds op twee verschillende pc's en die code is nu weg.

Hier trouwens een wat compactere feed voor de updates:
http://www.gratissof...

Als het goed is zijn nu de problemen met de feeds opgelost en is de a href code ook verdwenen. Klopt dat? (Anders misschien even cache legen/feed verversen).

Deze code: nu tussen haakjes (

Ik ben nogal aan het rotzooien geweest met de feeds... Excuses daarvoor. Als het goed is werken ze nu weer (anders eerst even verversen).

Bij mij werken ze allebei,ik had alleen eerst geen vinkje bij:
"Altijd Livebladwijzers gebruiken om te abonneren op feeds"
gezet en toen kreeg ik voor alle feeds deze code:

Correctie, correctie: de feed voor de downloads komt ook nu weer bij de mededeling: "De door u opgevraagde pagina is niet gevonden. De originele pagina is misschien verwijderd of de link is niet correct. Excuses voor het ongemak."

(Ik had hem nog niet uitgeprobeerd, zo blij was ik dat hij verscheen).

Die voor de downloads werkt goed, en daar ben ik heel blij mee: hartelijk dank!

De tweede echter doet het (bij mij) niet. Vreemd genoeg krijg ik nu ook op het PC Helpforum uit België de mededeling dat „de pagina niet bestaat“.

Pagina's