µTorrent

Horizontal Tabs

Ons oordeel

DL

Beschrijving: 

µTorrent (spreek uit MicroTorrent) is een klein en snel torrent-programma dat weinig geheugen gebruikt. Met µTorrent kun je software en meer downloaden.

In 2006 is µTorrent overgenomen door concurrent BitTorrent. µTorrent blijft echter wel zelfstandig bestaan en wordt nog doorontwikkeld. Tegenwoordig biedt µTorrent helaas erg veel onnodige extraatjes aan tijdens de installatie. Let dus heel goed op of kies een alternatief Torrent-programma.

µTorrent is beschikbaar voor Windows en macOS en is in het Nederlands vertaald.

Helaas biedt µTorrent tijdens de installatie allerlei ongewenste extraatjes (adware) aan waarop virusscanners kunnen aanslaan. Lees goed de installatieinstructies!

Inst

Uitleg: 

Waarschuwing
Het delen - en sinds april 2014 ook downloaden - van auteursrechterlijk beschermd materiaal is verboden in Nederland! Let dus goed op wat je downloadt via torrents, want uit illegale bron downloaden is strafbaar.

Reacties

Zijn tegenwoordig geen torrents meer te vinden. Torrentz.eu als je daar wilt zoeken opent hij steeds een nieuwe tabblad. En Kickasstorrents moet je een account maken en Google toont al helemaal geen resultaten meer als je zoekt op artiest album torrent.
Dit soort software is dus overbodig geworden.

Ben het volkomen eens met deze reactie.

Ondertussen allang overgeschakeld naar qbittorrent, zeer goed programma zonder de bullshit van µTorrent.

ik krijg qbittorrent maar niet geupdated naar 3.3.6. Hij zegt steeds dat eerst de vorige versie 3.3.4 afgesloten moet zijn, voordat de update verder kan gaan. Maar dat programma is al tien keer afgesloten. En toch blijft de update installatie steeds blokkeren : eerst de 'running programme 3.3.4. afsluiten'. Zelfs in taak beheer staat alles ' uit '.Iemand die mij kan helpen ? Alvast dank.

qBittorrent is qua functionaliteit vergelijkbaar meet µTorrent maar dan zonder reclame.

kan ik met een torrent programma ook tv programma's opnemen?

Werkte met een oudere versie µTorrent en dacht te gaan updaten, maar dan zag ik hier een alternatief van µTorrent, eigenlijk een soort kloon, qBittorend.
Ben het aan testen, en inderdaad, het lijkt zeer goed te werken en geen risico op banners en andere ongewilde onzin.
Een goede tip van Niels, bedankt!

U bedoelt dat deze films nederlands ondertitieling ?

ja en nee.

ja,
je surf gedrag en downloads zijn tot 2 jaar terug te vinden bij de servers.
als ze je willen hebben kunnen ze dit tegen je gebruiken. (hier valt ook je porno behoefte tussen). de nieuwe wet die er aan komt (zie het nieuws 3-7-2015) helpt niet. hiermee mag de staat deze gegevens zelf legaal bewaren.

nee,
ze pakken de mensen die downloaden maar zelden aan en gaan voor de aanbieders en groot verbruikers. hier val je niet onder anders had je deze vraag niet gesteld. tenzij je extreem veel upload (+50 gig per dag).
als jij je downloads op een andere pc doet dan je social-media (inclusief mail,forum,game accounts etc) & je hebt geen harde verbinding met jou "download" pc (dus wifi) kunnen ze het niet tegen je gebruiken als deze pc "spontaan" niet blijkt te bestaan (moederbord, werk geheugen en hd+rest opslag mediums. hier staan de nodige bewijzen op).
over het algemeen hoef jij je niet druk te maken. loop niet tekoop met je film/serie/game collectie in berichten die je online post.

extra tip: google je wifi router. de hele cisco serie heeft een onbekende toevoeging (iets met een aziatisch inlichtingendienst). zo zijn er nog 4 in nederland.

alternatief hieraan kun je natuurlijk ook de wet volgens zoals iedere andere Nederlander ;)

Mijn avg gilde gelijk het zelfde virus als in BitTorrent gaat goed

Pagina's