Foxit Reader

Horizontal Tabs

Ons oordeel

DL

Beschrijving: 

Foxit PDF Reader is een programma om PDF-bestanden mee te bekijken. Het is een uitgebreide PDF reader, die sneller opstart dan het logge Adobe Reader. Foxit heeft ook browser plugins om PDF te bekijken in onder andere Google Chrome en Firefox.

Foxit PDF Reader biedt veel mogelijkheden die Adobe ook heeft. Onder andere de opties om formulieren in te vullen, pdf-bestanden te signeren (ook met DocuSign) en notities en commentaren in te voegen. Verder kun je pdf'jes direct delen met anderen via mail, Evernote, Facebook en Twitter.
 
Foxit PDF Reader heeft plugins voor onder andere Firefox en Google Chrome, zodat je vanuit je browser met behulp van Foxit pdf'jes kunt bekijken.


Foxit Reader 6 met lint-interface

Foxit PDF Reader heeft in de gratis versie ook nog enkele geavanceerde functies zoals Read (voorlezen document) en het toevoegen - en licht bewerken - van regels tekst.

Foxit PDF Reader is beschikbaar voor Windows, macOS en Linux. Ook zijn er mobiele varianten van Foxit, genaamd MobilePDF, voor Android en iOS.

Inst

Reacties

nieuwe versie Foxit Reader 8.1.1.1115

Deze versie werkt weer onder w10 1607, in het nederlands gedownload en geïnstaleerd.

Goeie tip. Foxit werkt nu eindelijk probleemloos.

Download Foxit Reader voor Windows via de producent...Na de download kun je uit een keuzemenu de taal kiezen....Nederlands staat er tussen, maar NIET in het Nederlands installeren!!!...Gewoon de Engelse versie installeren. Na de installatie doe je de Foit Reader open met de snelkoppeling.Alle gegevens staan dus in het Engels...Ga nu links boven naar "file" en klik in de zijbalk op "preferences".Dan gaat er een menu open en kun je links in de balk op "languages" klikken.Dan gaat er een menu open. Bovenaan moet je zien dat het bolletje op "kies een andere taal" staat. Daaronder kun je op de gewenste taal klikken (Nederlands voor mij).Na de taal aangeklikt te hebben en na een paar klikken (omzetting) stond mijn Foxit Reader in het Nederlands en deze keer ZONDER te crashen!!!.Ik hoop dat ik een beetje duidelijk ben geweest en wens iedereen succes.Dus de taal maar eerst kiezen als Foxit Reader al in het Engels geïnstalleerd is

Nieuwe versie via de link http://cdn01.foxitso...... (zie onder) geïnstalleerd en Foxit Reader veroorzaakt geen problemen meer in de Verkenner.

Nieuwste versie geïnstalleerd, maar bij het contextmenu oproepen in de verkenner, reageert de verkenner niet meer. Foxit Reader weer verwijderd en alles loopt weer als vanouds.

Van de helpdesk van Foxit kreeg ik de volgende link:
http://cdn01.foxitso...
Dit is de nieuwste versie waarbij de fout/crash met de update van windows 10 verholpen is/zou zijn.

Marijke, misschien Gaihoo zie http://www.computeri...

Ook bij mij, na een update van Windows10, crashte Foxit. Versie 8.2 geïnstalleerd, maar dat helpt niet. Hulp gevraagd bij Foxit, maar dat kan alleen engelstalig. De vraag stellen lukt nog wel, maar in het antwoord worden zulke moeilijke vragen gesteld, dat ik er niet meer uit kom. Er wordt naar bestanden gevraagd die ik niet kan vinden. Waar vind ik een vergelijkebaar (gratis) programma? Ik gebruikte Foxit alleen om stempels (datum ingekomen, datum betaald) te zetten. Alleen daarvoor ga ik geen duur programma kopen natuurlijk. Wie weet raad?

ik gebruikte Foxit reader toen Adobe zo een giga pakket werd.. helaas geldt dit nu ook voor foxit..een pdf reader die nog lekker klein is en doet wat ie moet doen-en tevens epub leest! Sumatra!