AVG Anti-Virus Free

Horizontal Tabs

Ons oordeel

DL

Beschrijving: 

AVG Anti-Virus Free biedt gratis bescherming van je pc, laptop, tablet en smartphone tegen virussen, andere malware en PUPs. Dit gebruikersvriendelijke anti-virus pakket beveiligt continu je apparaat en is in het Nederlands vertaald. AVG laat wel veel reclame voor de betaalde versie zien in de interface.

Gratis dagelijkse, automatische updates garanderen dat je pc beschermd blijft tegen nieuwe bedreigingen. Bovendien kun je elke dag of week een scan laten uitvoeren om te kijken of je computer vrij van virussen is. AVG Free is ook in het Nederlands vertaald.


AVG Anti-Virus Free, Volledige bescherming van de betaalde versie hoef je niet aan te schaffen

AVG biedt bescherming van je computer en een web- en e-mail shield om mail en internet te beveiligen. De reputatie van verdachte bestanden wordt online gecheckt en ook wordt standaard op ongewenste toepassingen (PUP's) gescand.

AVG Anti-Virus Free is een behoorlijk goede gratis virusscanner met prima bescherming tegen malware en gratis updates. AVG Free biedt wel heel veel extra programma's en betaalde upgrades aan tegenwoordig. AVG heeft teveel reclame in de interface, ons inziens.

Sinds eind 2013 heeft AVG ook een gratis virusscanner voor macOS. En AVG is eveneens beschikbaar voor Android.

Android
AVG Anti-Virus Free is gratis bescherming tegen virussen op je Android smartphone en tablet. AVG Anti-Virus Free beveiligt realtime tegen malware, kan een gestolen telefoon terugvinden via Google Maps en backups maken van je gegevens. Ook heeft AVG Anti-Virus Free de beschikking over een device locker om je privacy te beschermen en een task killer om apps af te sluiten die je smartphone of tablet vertragen.

AVG Anti-Virus Free werd oorspronkelijk ontwikkeld door DroidSecurity dat is overgenomen door AVG. De AVG Anti-Virus app voor Android is verkrijgbaar in twee varianten: een voor smartphones en een voor tablets.

Inst

Reacties

Redactie
Is er iets veranderd in AVG
Ik krijg nu Zen er bij

Ik ben in het bezit van een licentie en geldig tot 2017. Hoe kan het dat er een tekst komt met uw heeft nog 30 dagen en daarna kopen. Hoe kan dit ??

.

Is niet in het Nederlands.

Zit net even te kijken naar mijn versie op de pc: deze is 2016.81.7640!!

Rudy , Norton voor 18 euro (1 licentie), 30 euro (5 licenties) of 39 euro (10 licenties), te gebruiken voor Windows, Mac OS, Android https://licentie2go....

Had vroeger betaalde AVG en was er heel tevreden over.
Maar sinds ik met windows 10 werk kan ik mijn Online banking van KBC niet meer openen.
Ben nu overgeschakeld naar Norton. Ik laat die betaalde nu AVG nu draaien op mijn Windows 7 totdat de licentie verlopen is en schakel ik ook over op een andere gratis virus scanner.

Dit soort programma's kunnen wel gratis zijn, toch proberen ze ons geld af te troggelen.

Af wij geldbomen hebben groeien.

AVG bevalt me goed... maar hoe schakel ik die dagelijkse IRRITANTE pop-ups uit?? Via een Engelse instructie is het me helaas niet gelukt. Wie heeft raad?? Thanks !!

Hartelijk dank!

U heeft gelijk. Versie 2016.0.7442 is al enige tijd uit. Bij deze is dat vermeld. Wat betreft de laatste download: wij verwijzen naar het nieuwste installatiebestand, dus de nieuwste download krijgt u sowieso.

Pagina's