GeekUninstaller

Info

Ons oordeel

Download

Details
Licentie: 
Freeware met beperkingen
Beperkingen: 
De betaalde versie biedt onder andere realtime monitoring van installaties en batch removal
Categorie: 
Deïnstallatie
Taal: 
Nederlands en Engels
Omschrijving software: 

GeekUninstaller is een programma om weerbarstige software mee te deïnstalleren. Als software niet langs de normale weg gedeïnstalleerd kan worden dan biedt GeekUninstaller de mogelijkheid tot Geforceerd Verwijderen, waarna achtergebleven bestanden, mappen en register items weggegooid worden.

GeekUninstaller is eenvoudig, maar doeltreffend. Geforceerde verwijdering kan wel enige tijd in beslag nemen. Ook restanten van niet geheel verwijderde software kunnen worden opgeruimd met GeekUninstaller. Een interessante concurrent voor Revo Uninstaller. De betaalde variant heeft meer functies.

inst

Reacties

Dit is voor de downloads:
http://www.gratissof...

En dit voor nieuws en tips:
http://www.gratissof...

Laat maar even weten of ze werken.

Jammer genoeg heb ik de niet werkende rss-feed meteen verwijderd en dan krijg je hem niet meer terug. Toen ik hem verwijderde dacht ik nog: "Ëven opnieuw instellen via gratissoftwaresite.nl". Ik wist toen nog niet dat dit niet meer gaat. Ik lees de rss-feeds in My Yahoo!. De feeds van het forum doen het wel nog gewoon.

Dank, is gewijzigd.

Welk adres heeft de rss-feed die je gebruikt?

Hallo Redactie,

Sinds vandaag verwijzen mijn RSS-feeds opeens naar een "niet bestaande pagina". Zijn er geen RSS-feeds meer voor de updates? Dat zou een ondraaglijk verlies zijn.

Hallo Redactie,

Het versienummer is 1.4.1.90.

Ook voor Android ?

Wel raar allemaal, te pas en te onpas is er ineens een update.
Het bestand van versie 1.4.0.87 was even groot en had dezelfde datum als de nieuwe versie 1.4.0.88, wat is er dan nog eigenlijk aangepast geweest?
Waarschijnlijk nog een zeer klein bugje tegengekomen.

Bossie , in NL ook 1.4.0.88

In België 1.4.0.88 van 22/07/2016.

Pagina's