Windows 10

Horizontal Tabs

Ons oordeel

DL

Beschrijving: 

Windows 10 is het eerste besturingssysteem dat Microsoft gratis weggeeft. Mits je een geldige licentie voor Windows 7 of 8 hebt. Windows 10 is een - ons inziens - geslaagde integratie tussen het vertrouwde van Windows 7 en het moderne van Windows 8. Plus nog veel handige nieuwe functies zoals de geïntegreerde zoekfunctie met assistent Cortana, de taakweergave, het actiecentrum met meldingen, de vernieuwde Windows Store voor apps, games, muziek, films en tv en Microsofts nieuwe, snelle browser Edge.

Inst

Hulp en ondersteuning: 

Reacties

Voor eerst downloaden

Ik heb de website licence-activation.com gebruikt en het werkt perfect

mss eens een clean install doen
normaal zou dit het probleem moeten verhelpen
ik draai al effe w10 en heb nog geen enkele problemen gehad

Na eerst op mijn desktop al het mogelijke gedaan te hebben om mijn windows 7 te houden heb ik toch op mijn laptop w 10 uitgeprbeerd en dat beviel prima.
Wel alle mogelijke privacy instelingen gedaan, eigenlijk staat alleen smart screen nog aan en heb ik met ccleaner al de apps verwijdert die ik niet wilde.
Ik heb d.m.v. de media creation tool installatie dvd's en usb sticks gemaakt en schone installaties gedaan op diverse desktops en laptops, telkens zonder enige problemen.
Er is voldoende informatie op deze website en andere websites als je zoekt naar tips en trucs en registeraanpassingen zoals b.v. AskVG.

ik heb een laptop waar w7 op stond en op gegrade naar 10 en heb gewoon niks meer er stond op operating system not found na herstart. met w8 naar w10 geen probleem alleen wat drivers van scanner en printer die nog zoek zijn en dus niet werkt.

Als een organisatie tegen jou liegt,vertrouw je zo'n club dan nog?

Hallo Willempiesnor,

Je kan de installatie starten via de update, vervolgens kun je de installatie laten uitvoeren, en wanneer alles klaar is en je op het bureaublad staat van je kersverse Windows 10, doe je het volgende: Als eerste ga je naar Instellingen, onderdeel Bijwerken en beveiliging, sub Systeemherstel, optie Deze pc opnieuw instellen), volg daarna de stappen op het scherm, en als alles goed is uitgevoerd, dan hoor jij een schone Windows 10 installatie te hebben! Als je verder nog vragen hebt kun je mij altijd mailen! muhammed.ali.tamer@g...

Louis, dit is gewoon fraude!

Ik heb een laptop op W10. Sinds 16-5 18.40 is deze op eigen initiatief met een windows update bezig. Mijn machine is nu totaal onbruikbaar. Uitzetten helpt niet. Ik ben 'm gewoon kwijt. Het enige wat de laptop nog doet is een blauw scherm weergeven met "Opnieuw opstarten".
Ik neem aan dat wanneer de accu leeg is het wel stopt. Maar wat ie dan gaat doen als ik de oplader weer aansluit?
De conclusie moet zijn dat Microsoft mijn machine totaal heeft overgenomen. Wie het een goed idee vindt dat een bedrijf bepaalt of je met je laptop kan werken raadt ik echt w10 aan.
Ik denk meer aan een schadeclaim.

Goedendag, enige tijd geleden, na een update, kan ik Windows 10 niet meer normaal afsluiten. Voorheen was het links onderin met een muisklik openen en kon je afsluiten.
Daarmee heb ik ook geen toegang meer naar de algemene sneltoets hokjes.
Nu moet ik via rechtermuisknop naar een afsluitprocedure toe.
Ook al 2 keer gehad dat met opstarten de computer niet verder kwam als een blauw beeld met het draaiende cirkeltje er in.
Ik las op internet dat er mogelijk een .dll bestand niet naar behoren werkt. Is dit op een makkelijke manier te verhelpen.
Vriendelijke groeten, Henk v-d Ende

Pagina's