Comodo Internet Security Premium

Horizontal Tabs

Ons oordeel

DL

Beschrijving: 

Comodo Internet Security is een gratis beveiligingspakket dat Comodo Firewall en Comodo Antivirus integreert. Dus firewall en anti-virus in één. Handige extra is een beveiligde virtuele omgeving om bijvoorbeeld te internet bankieren en winkelen. Er zijn ook Comodo anti-virus producten voor Mac, Linux en Android.

Comodo Internet Security is een complete security suite die beschikt over een firewall, anti-virus/anti-spyware en een beveiligde virtuele omgeving om online te bankieren en winkelen.


Comodo Internet Security

Comodo is een uitgebreid beveiligingspakket dat geavanceerde beschermingstechnieken als Host Intrusion Prevention System (HIPS) voor de firewall (die standaard uit staat), websitefiltering en een zandbak (sandbox) om applicaties uit te testen. Een procesmonitor die verdachte activiteiten kan ontdekken is Viruscope.

Veilig winkelen is een virtuele, extra beveiligde desktop-omgeving om te internet bankieren en online winkelen.

Handige werktuigen - die te vinden zijn onder Taken | Geavanceerde taken - zijn KillSwitch om processen te beëindigen, Comodo Cleaning Essentials en de mogelijkheid om een Rescue Disk te maken om reeds geïnfecteerde systemen te ontsmetten.

Comodo Internet Security is een zeer uitgebreid beveiligingspakket met diverse beschermingslagen. Op tests van virusscanners haalt CIS vaak redelijk goede resultaten. Voor gevorderde gebruikers valt heel veel zelf in te stellen.

Jammer is alleen dat Comodo allerlei extraatjes probeert aan te smeren, zoals een veranderde zoekmachine en startpagina en diverse onderdelen die niet echt nodig zijn. Let daar goed op bij de installatie!

Comodo Antivirus en Comodo Firewall zijn ook los te downloaden (zie onder Meer downloads). Er zijn ook Comodo anti-virus producten voor Mac, Linux en Android.

Inst

Uitleg: 

Bedenk goed welke programma's toegang tot internet mogen krijgen als Comodo meldingen geeft. In deze dialogen kun je programma's blokkeren en goedkeuren. Doe dat met aandacht en zorg. En geef altijd je anti-virus-programma (en hulpprogramma's daarvan, zoals updaters en mailscanners) ONBEPERKT toegang tot internet, anders functioneert het niet meer goed!

Als je alle meldingen van aparte firewalls te ingewikkeld vindt, ben je misschien beter af met de basisbescherming die de ingebouwde Windows Firewall in Windows biedt. Windows Firewall beschermt je tegen indringers van buitenaf, maar valt je niet lastig met programma's die toegang vragen tot internet.

Reacties

Sorry, maar dan ken je niet veel van Comodo. Ik gebruik comodo al van 2000 zonder één probleem en zonder één virus op mijn PC. De beste internet security is Comodo. Bij de installatie kunt u kiezen om Geek budy niet te installeren. daarbij via configuratiescherm kunt u ongewilde meegeleverde software verwijderen. wat is daar nu zo moeilijk aan.

Ook ik heb een boze review geschreven, maar die plaatsen ze niet op hun site! Ik dacht Comodo Internet Security te installeren, maar in plaats daar van krijg ik Geek Buddy die me steeds lastig valt met irritante pop ups. De installatie van internet security mislukte. Toen alles verwijderd en een herkansing gegeven met de Chromodo browser, zodat ik toch veilig zou kunnen surfen. Ongevraagd past de installatie de startpagina's van AL mijn browsers aan naar Yahoo. Ongevraagd nadat ik de browser had afgesloten werd de software geüpdate en werd er ook nog eens ongevraagd andere software geïnstalleerd. Voor mij GEEN COMODO meer! Een en al ELLENDE!

Dit willen ze niet op hun reviews:

Hello Comodo,

I wanted to try Comodo before buying, after install this morning everything looked good.
This afternoon several isseus, see the log.

I asked geek for help, but I am very angry that the employee only wants to sell not solve.
Comodo has destroyed one workstation and one laptop after installing Comodo ISC,
Other PC’s kept working fine. After putting in the shadow HDD everything worked fine again.

Did I meet a terrible Geek supporter/employee or is this the way Comodo works?
Please inform me within 2 days, or I will copy and paste the logs on social media.

We still want a good solution for our systems, but this experience I really want to forget.

Shame!

inderdaad krijg niet in Nedelands

De afbeeldingen kloppen niet
Het hele verhaal wat nu jullie site klop helemaal niet meer
Bij settings staat niet het nederlands

Goed artikel met veel tips nu op:

http://computertotaa...

Lezen !

Donderdag 29 april 2016 moet zeker Vrijdag 29 april zijn???????
http://www.gratissof...

Version 8.2.0.5005
7 April 2015

Improved
Separation of CIS network settings and IE network settings

Fixed
Website Filtering does not block web sites in Google Chrome 49
Vulnerability of CRC32 checksum of file SHA-1 hash.
Chromodo v48 doesn't work in Sandbox

Update Comodo versie 8.2.0.5005

http://cdn.download....

Update Comodo versie 8.2.0.4978

http://cdn.download....

Pagina's