Hay Day

Reacties

aarom zou het commpitable zijn.en hay day is leuk.

Ja ik heb een nieuw tablet aangeschaft met de goede eisen voor hay day en blijft aangeven dat het niet compitable is

weet ik veel

iK WEET HET OOK NIET IK SPEEL HET NIET ZO LANG KAN IEMAND HET UITLEGGEN

Sorry,ik weet het ook niet

Ik heb een harde reset gedaan op mijn telefoon, maar nu krijg ik bij het opnieuw willen installeren van hayday de melding dat mijn toestel niet compatibel zou zijn, terwijl ik hier al minstens anderhalf jaar op speel.... Hoe kan dit???

na 3 x gaan ze dood en moet je ze met een bijl weg hakken en nieuwe aanschaffen

thalita je schrijft kij net zo maar zo kei.

Schep je op of is het echt dat je een butler hebt en een rijke vader.Hoe heet je vader en butler dan?oke we gaan nu over hay day praten.ik vind het een leuk spel maar als ik in typ hay day downloaden typ doet ie het niet?maar wendy waar woon jij?oke maar kan iemand me helpen uitleggen?maar het is wel handig dat we berichtjes kunnen sturen want dan kunnen we het aan elkaar uitleggen.groetjes An Ge uit hilversum en trouwens ik ben eigenlijk chinees maar ik ben geadopteerd.

ik vind hay day een superleuk spel ik speel er ook op en trouwens wist je dat mijn vader rijk is ik heb echt super veel spullen en een eigen zwembad echt cool he en ik heb een butler die alles voor me doet aankleden eten koken naar de wc ik doe dat niet want dan worden mijn nagels vies en dan moet ik ze helemaal opnieuw lakken nou ik niet maar de butler du maar oke dat doet er niet toe ik heb een super groote kamer en mijn vader zit vaak te werken voor ons super chill en mijn moeder is echt lief zij doet ook alles voor me en ik vind me zelf echt knap alleen een meisje uit mijn klas is mijn beste vriendin ze heet Rikkie mcilaster zei moet ook alles voor me doen ik heb gezegt dat zei mij moet dienen anders pak ik haar ketting af ach nou ja dat heb ik toch al gedaan nou doei! en trouwens hay day is echt super vet groetjes Wendy Rijksma

Pagina's