Audacity

Horizontal Tabs

Ons oordeel

DL

Beschrijving: 

Audacity is de beste gratis editor om muziek mee te bewerken. Geluidsbewerking wordt heel eenvoudig met dit uitgebreide en overzichtelijke programma. Je kunt mp3's, wav-, flac- en ogg-bestanden bewerken en Audacity biedt de mogelijkheid om audio direct op te nemen van microfoon, geluidskaart, cd, cassette of lp. Met Audacity kun je makkelijk knippen en plakken in geluidsbestanden en je eigen mix maken.

Met Audacity kun je:
- opnemen (van microfoon, line in, aux, tv tuner, cd speler, etc.)
- knippen, plakken en mixen
- meerdere sporen bewerken
- diverse geluidseffecten toepassen (wahwah, echo, fade, achterstevoren etc.)
- converteren naar wav, ogg vorbis, flac en mp3 (Lame plugin benodigd)
- volume, snelheid en toonhoogte aanpassen
- realtime effecten
- non-destructive editing
Audacity is een volwassen geluidsbewerker die de moeite waard is om uit te proberen.

Inst

Hulp en ondersteuning: 

Reacties

Beste
Hoe kan je het applaus wissen van een DVD opname zonder de zangstem en het orkestgeluid te beschadigen? Dankjewel voor de tips

Wie kan mij tegen betaling helpen met het verwijderen van de zangstem van popmuziek
Omgeving Druten/Tiel/emmeremmer@hotmail.com

ik kan nergens vinden of en hoe ik Rob Papen RP-EQ kan gebruiken in Audacity. Is hier iemand die weet of die plugin te gebruiken is in Audacity en zo ja hoe die te importeren in het programma?

Hallo allen,

Ik ben bezig een eigen Video muziek-clips top 1000 aller tijden te maken.
Hiervoor download ik vnl. video clips van Youtube en zet ze om in MP4 bestanden.
Nu zoek ik een prog. waarmee ik de muziek van deze video-clips kan bewerken omdat van een hoop video clips uit de jaren 60 en 70 het geluid nogal slecht is.
In Windows Movie-Maker kun je het volume alleen verhogen of verlagen maar ik zoek een prog. waarmee je ook o.a. treble en bass kan regelen.

Iemand een goede tip om deze Mp4 bestandjes te kunnen bewerken ??
Bij voorbaat dank.

Mij lukt het ook niet meer om op te nemen sinds een half jaar, nam muziek op met cassette bandjes, voordien werkte het prima

Ik heb n USB platenspeler met USB gekoppeld aan mac laptop, maar hij ziet m niet. Wat mis ik, Ik zie ook alleen Engelse uitleg bij audacity en dan kom ik er niet uit. Weet iemand raad. Groet wies

Selecteer een nummer door er overheen te slepen, en sla die selectie op. Verwijder dan het geselecteerde nummer. Doe dit voor elk nummer.

Ik wil mijn muziek op mijn computer naar audicity kopieeren om het dan te bewerken. Hoe moet ik dat doen . Het lukt niet om via de ingebouwde cd/dvd een cd te bewerken . Het neemt niet op.

Ik denk dat me de zaak overstuurt met die koorzang. Microfoon niveau goed instellen. of gebruik je een aftak van de geluidsinstallatie, dat is meestal lijn niveau dus niet geschikt voor een microfoon ingang. je moet dus verzwakken.e

wat is de spaar????