DriverBooster

Horizontal Tabs

Ons oordeel

DL

Beschrijving: 

Problemen met verouderde of instabiele drivers? DriverBooster kan helpen je drivers (stuurprogramma's) voor randapparatuur als videokaart, geluidskaart, muis, toetsenbord, printers, game controllers, moederborden en usb-poorten up-to-date te houden.

Defecte, missende, verouderde en conflicterende stuurprogramma's op je pc kunnen ervoor zorgen dat bepaalde apparaten en componenten mogelijk niet meer goed functioneren of je computer vertragen. Ook games kunnen hierdoor minder soepel verlopen.

DriverBooster checkt op je pc je drivers en biedt gelijk aan verouderde drivers te updaten. Je hoeft zelf niet meer te zoeken naar nieuwe versies van stuurprogramma's, maar klikt gewoon op de update-knop. Voordat DriverBooster drivers bijwerkt wordt eerst een herstelpunt gemaakt voor het geval er iets mis mocht gaan.

DriverBooster is een van de makkelijkste programma's die op updates voor je drivers controleert. DriverBooster is vertaald in het Nederlands, maar deze vertaling is niet echt geweldig.

IObit maakt altijd nogal enthousiast reclame voor zijn andere programma's. Deze hoef je natuurlijk niet te downloaden. Ook wordt reclame gemaakt voor de betaalde Pro-versie die meer functionaliteit heeft.

Let op dat het updaten van drivers soms voor problemen kan zorgen. Maak altijd herstelpunten en backups! En bedenk dat als een pc goed functioneert het updaten van drivers misschien niet nodig is: if it ain't broke don't fix it!

Inst

Reacties

Driver Booster Free 3.3.0.744 http://www.softpedia...

Dat staat er toch? "Haal de vinkjes weg bij mogelijke - onnodige - extra software die wordt aangeboden! Zo wordt onder andere aangeboden om Advanced SystemCare (ook van de producent) te downloaden".

Configuratiescherm/Programma verwijderen en dan Driver booster aanklikken en dan op verwijderen!

changlog voor 3.1.1.450 is + Fixed most scan failures with the scan engine optimized
+ Added 4 tools to fix common problems like no sound, network failure, etc
+ Improved driver update process to smartly adjust display, audio, and more settings
+ Better support for high resolution screens including 2K, 3K, and 4K
+ Added support for touchscreen to use more easily
+ Added localization for Arabic, Persian, and Ukrainian
+ Fixed minor bugs

Geniaal en simpel programma, aanrader voor elke pc. Over de mensen die hieronder zeggen dat het misschien problemen kan opleveren: Driver Booster heeft ook een back up functie. Daarmee wordt er automatisch een herstel punt aangemaakt zodat als er iets mis gaat, je de computer kan herstellen naar dat eerdere punt. Altijd veilig dus!

@ Frank57,het is maar wie je wilt geloven, zelf heb ik nog nooit een probleem gehad door Driver Booster te gebruiken, kijk ook eens op http://computertotaa... ,
http://pcsupport.abo... ,
http://www.technorms... ,
http://www.zdnet.be/...

Lees eens het stukje wat HowToGeek er over schrijft:
http://www.howtogeek...

@ herman , simpel kijk eens zdnet zie zdnet http://www.zdnet.be/...

Hoe krijg je dit programma weer van je laptop af ????? Van alles geprobeerd , zonder succes .

Correctie: Twitter doe het weer. Alles echt veel sneller. Iedereen met een oude pc/laptop zou dit programma moeten proberen!