Runkeeper

Ons oordeel

Download

Details
Licentie: 
Freeware
Categorie: 
Sport, Fitness
Taal: 
Nederlands en Engels
Omschrijving software: 

RunKeeper is een app die je hardlooptijden bijhoudt. Behalve tijd kun je ook afstand, snelheid en verbruikte calorieën opslaan. En je looproute kun je op de kaart weergeven. RunKeeper maakt gebruik van de GPS in je smartphone om deze gegevens te verzamelen. Met de RunKeeper app kun je ook muziek draaien als je sport en bepaalde trainingsschema's volgen.

Behalve voor hardlopen is RunKeeper ook geschikt om bij andere sporten als fietsen, wandelen, schaatsen, zwemmen, roeien, skiën en meer te gebruiken. Na gratis registratie op de RunKeeper website kun je al je tijden automatisch bijhouden. Bovendien kun je als je klaar bent met sporten door de integratie met Twitter en Facebook direct je resultaten delen met vrienden. En je kunt vrienden zoeken die ook RunKeeper gebruiken.

Reacties

Wie weet hoe ik de oude gegevens terugkrijg als ik een nieuwe telefoon heb en daarop opnieuw de app opstart?
(IK had een android en nu een iphone)

bedankt alvast!

Hallo,

Sedert een drietal weken loop ik steeds hetzelfde parcours maar jullie app registreertofwel niets of een klein gedeelte met voldoende gps bereik . Ook mijn loopmaatjes hebben hetzelfde probleem. Hoe kunt U dit oplossen? Voorheen werkte het prima loop nu ongeveer drie jaar .

Groetjes

Nicole

Mijn app synchroniseert niet meer met de site. Voor de activiteiten staat in de app een rood driehoekje met een uitroepteken erin, en de melding: "Sorry, de verbinding met RunKeeper is mislukt". De app geeft daarnaast ook niet meer het aantal gelopen kilometers per week aan en kan ik mijn 'tracks' niet meer delen met vrienden. Heel vervelend!

Ik heb hardgelopen. De activiteit staat bij de andere. Alleen staat er een uitroepteken voor!
Ondanks dat ik enkele malen de activiteit opnieuw verzonden heb naar runkeeper, verandert er niets.
Gezien dat deze activiteit ook nog punten oplevert voor de verzekering, is het ook fijn dat het verwerkt wordt!!!

Onder instellingen kun je km en de taal instellen. Succes

Het is opgelost.. Heel vreemd...
Maar fijn!

Ik kreeg mijn nieuwe mailadres niet op runkeeper geregistreerd. Dit was nodigen tevens om het te koppelen aan menzis(samengezond).
Uiteindelijk moest ik de app opnieuw downloaden op telefoon op nieuw mailadres. Ik ben alle gegevens kwijt van de afgelopen jaren... Kan ik dit terug krijgen?
En mijn nieuwe wachtwoord pakt runkeeper niet!
Wat frustrerend.. Hoe verder?

Klinkt alsof gps (locatie) niet aanstaat of niet goed werkt.

Net voor het eerst Runkeeper gebruikt, maar ik zie alleen maar de tijd. Er is geen afstand geregistreerd? Hoe kan dit??

Runkeeper "stopt" steeds op mijn telefoon. Nu probeer ik een nieuw wachtwoord te krijgen, maar er komt geen mail van Runkeeper terug. Wat kan ik doen?