Linux Mint

Reacties

Als je weinig van Linux snapt, en/of het niet wilt snappen/gebruiker. Prima, maar onthoud je dan van enig (negatief) commentaar. Ik ben gebruiker van zowel W(indows)7 & Linux Mint. Soms heb ik windows nodig, maar neig steeds meer naar Linux Mint te gebruiken. En smart ben ik genoeg, maar heb dat hele touch-gedoe niet nodig om hetzelde te kunnen wat jij kan.

Dank je Merel. Was net van plan om een ISO-bestand te downloaden!

Linux Mint heeft nog niet eens ondersteuning voor touchscreen. Ongelofelijk! Hoe ver loop je dan wel niet achter op de ontwikkelingen? En dan zegt zo'n arrogante hork in de fijne, behulpzame linux-community "I don't see a reason why would one use touch screen on laptops and desktops. It is not a matter of orthodox - it is just smart." Als je geen toiletpapier hebt zeg je maar dat er geen enkele reden is om het te gebruiken. Wat een support!

Probleem opgelost. Formulering die wordt geadviseerd heeft een spatie te weinig.
Dit is de goede formulering in de terminal "sudo dpkg --configure -a".
Alles werkt weer zoals het hoort.....

Dacht dat er direct werd aangesloten op de relevante vraag/probleem.
Het gaat om het updaten en de melding tijdens het uitvoeren van de update:
E: dpkg werd onderbroken; voer handmatig 'dpkg --configure -a' uit om het probleem te verhelpen.
E: _cache->open() failed, please report.
Het vervolgens in de terminal uitvoeren van de handmatige opdracht leidde dus tot de melding in de terminal
'opdracht niet gevonden'
Graag hulp.....

Helaas krijg ik dan in de terminal de melding 'opdracht niet gevonden'.
Wat nu?

wordt een beetje moe van dat linux. ik wil het proberen op een live dvd. 3 x gebrand, allemaal vragen ze om een inlog en password, bij smint werkt het inlog smint en leeglaten passwordt echt niet dus opnieuw branden, andere versie....zelfde probleem. dan maar ubuntu. ook weer het zelfde probleem. ik mag het dus niet proberen dus ben ik wel klaar met linux....

De Linux Mint 17.2 distributie ziet vanzelf tijdens installatie, dat er Windows op staat en geeft de mogelijkheid om naast Windows te installeren; dual boot dus. Linux Mint heeft minimaal 9 GB nodig, maar 20 GB is handiger.

Ja dat kan. Ik weet zelf niet hoe, maar diverse websites en fora vertellen je wel hoe dat moet. Succes!

Pagina's