Family Tree Builder

Reacties

wat een perfecte service, ik hoop dat er in de toekomst per maand betaald kan worden, gaan er veel meer mensen mee doen.

ik vind het een leuk programma, maar heb toch ergernis als bv. mijn moeder als mijn stiefmoeder word weergegeven. ik ben nog niet zo lang op de computer bezig.ook kan ik niet herstellen dat mijn broer Onno heet i.p.v OnnooO.mijn half zusters kan ik niet laten vermelden.

Problemen met mijn premium abonnement zijn snel opgelost door de helpdesk. Een abonnement is aan te bevelen.

Ik trek mijn woorden terug. Minstens één van de loftuitingen is in elk geval niet door My Heritage xzelf geplaatst.

Ik heb sterk het idee dat al deze lovende woorden zijn geplaatst door My Heritage zelf.

Ik gebruik Family Tree Builder al een aantal jaren en ben hier zeer tevreden over. Je kunt heel veel gegevens van een persoon vastleggen, terwijl ook de rapportagemogelijkheden heel uitgebreid zijn.
De helpdesk medewerkers beantwoorden vragen zeer adequaat.
Wel vind ik dat MyHeritage de laatste jaren te commercieel wordt. je moet overal (separaat) voor betalen.

dat mag ook weleens gezegd!

Ben tot mijn grote tevredenheid lid sinds 2010 . Buiten de zomerperiode gebruik ik die programma vrij intensief. Eerst via de Windows versie en bij aanschaf van een Apple Mac overgestapt naar My Heritage on-line. Nu ook de Family Tree Builder beschikbaar is voor Mac werk ik opnieuw zoals voorheen. On-line gebruik ik ook voor consultatie van mijn gegevens onderweg vb bij bezoeken aan archieven. Zoals bij elke software moet men eerst gewoon worden aan de mogelijkheden maar vanaf dat ogenblik is er uitsluitend positief gevoel. Mag ik er ook aan toevoegen dat elk contact met support uitstekend verloopt, oplossingen worden aangeboden en problemen worden opgelost. Dit steeds op duidelijke en zeer vriendelijke wijze , oa door Sharon. Suggesties worden evenzeer in overweging genomen. Ik ben intussen Premium Plus Lid met ongeveer 14770 personen verdeeld over twee stambomen en 260MB . Proficiat team.

Een heel fijn programma My Heritage. Je krijgt enorm veel informatie toegezonden en heel veel matches. Als je vragen hebt worden deze steeds snel en effectief voor je opgelost.
Ik vind het heel prettig werken met jullie en ben daar heel blij mee!

Bij het opnieuw installeren van mijn stamboom binnen Family Tree Builder ben ik enorm geholpen door de helpdesk van My Heritage. Dank daarvoor.