Runkeeper

Ons oordeel

Download

Details
Licentie: 
Freeware
Categorie: 
Sport, Fitness
Taal: 
Nederlands en Engels
Omschrijving software: 

RunKeeper is een app die je hardlooptijden bijhoudt. Behalve tijd kun je ook afstand, snelheid en verbruikte calorieën opslaan. En je looproute kun je op de kaart weergeven. RunKeeper maakt gebruik van de GPS in je smartphone om deze gegevens te verzamelen. Met de RunKeeper app kun je ook muziek draaien als je sport en bepaalde trainingsschema's volgen.

Behalve voor hardlopen is RunKeeper ook geschikt om bij andere sporten als fietsen, wandelen, schaatsen, zwemmen, roeien, skiën en meer te gebruiken. Na gratis registratie op de RunKeeper website kun je al je tijden automatisch bijhouden. Bovendien kun je als je klaar bent met sporten door de integratie met Twitter en Facebook direct je resultaten delen met vrienden. En je kunt vrienden zoeken die ook RunKeeper gebruiken.

Reacties

Ik gebruik al een jaar Runkeeper. Sinds vorige week ben ik pas geregistreerd maar na de registratie waren al mijn activiteiten weg. Dit vind ik heel vervelend. Is er een mogelijkheid deze activiteiten weer terug te halen?

hoe kan ik - van op mijn huawei y6 - runkeeper downloaden in het nederlands, en met als loop(stap)criterium "kilometer" ipv "miles aub?

In iOS staat het onder Instellingen, vervolgens naar beneden scrollen, en dan achter Afstandseenheid.

Ff een andere vraag kan Runkeeper ook km bijhouden ipv Miles en zo ja hoe krijg ik dat geactiveerd ? Heb nu Inm wel de taal van Engels nasr nl kunnen veranderen maar Nogsteeds Miles helaas : ( Kan iemand mij helpen? : )

Sinds mijn laatste hardlooprondes geeft de app heel weinig verbrande calorieën aan. Bijv. net 4 km gerend in 28:56 en verbrand: 27 calorieën. Voorheen stond er dan bijv. 280. Hoe kan dat?

Ik krijg precies dezelfde melding

Myn app werkt niet meer. Ik krijg de melding Runkeeper gestopt. Opnieuw gedownload maar kryg dezelfde melding.

Waarom houdt runkeeper geen rekening met de weersomstandigheden zoals tegenwind. Volgens mij verbrand je meer bij tegenwind als je dezelfde snelheid aanhoudt als bij windstilweer. Moet toch een makkie zijn voor programmeurs om de actuele weersomstandigheden mee te nemen in de app.

ik kan geen runkeeper downloaden op mijn telf

@margriet
Helpt dit misschien?
https://support.runkeeper.com/

Uitloggen en weer inloggen schijnt soms ook te helpen.