Family Tree Builder

Reacties

Is een mooi programma en de helpdesk is toppie ,helpen met voorbeelden .

Ik ben helemaal onderste boven van dit programma. En vooral de belangeloze hulp geweldig. Nu is het wel zo dat zonder hulp het geen eenvoudig programma is. Maar hetgeen door mij gevraagd was ook niet niks. En kwam je er niet uit een eindeloos telefoontje, (vanuit Amerika niet niks), met up-to-date oplossing was geen probleem. Ik geef 'n 10 met een griffel.

Ik ben heel tevreden over de hulp die mij geboden werd, toen ik echt niet meer wist hoe om te gaan met familiesites. Ik werd zelfs opgebeld vanuit een ver land om mij te assisteren. Geweldig!!

Sinds 2011 maak ik gebruik van het Premium pakket. Het kost een paar centen, maar daar heb je ook wat voor. Het is zeer gebruikersvriendelijk en overzichtelijk. Ik heb al veel reacties gehad op een familie reunie, waar ik een stamboom van onze familie heb getoond van 2,50 m lang, met daarop foto,s - verbindingslijnen en data van geboorte en overlijden. En dat alles haarscherp en in kleur. Ook het familieboek wat ik in A4 had uitgeprint was een groot sukses. Het is zeer uitgebreid met alles erop en eraan. Ik ben al jaren met pensioen en heb veel mooie uren doorgebracht voor mijn pc. Uiteraard komt dat ook door het gemak waarmee My Heritage is te bewerken. Een aanrader voor ieder die zich interresseerd in zijn familie verleden.

Ik ben uiterst tevreden over het gemak en de uitstekende service van het backoffice. Elke vraag of probleem hoe klein of groot dan ook wordt serieus genomen beantwoord of opgelost ook al duurt het wat langer. Ik ben op MyHeritage gekomen nadat ik bij andere programma's op vervelende tekortkomingen ben gestoten. Een stamboom die door elkaar ligt na een upgrade, een gedcom die helemaal verkeerd werd overgenomen, gedcom's van het ene programma zijn niet compatible met het andere. Waar je ze ook vandaan haalt bij MyHeritage klopt het altijd.

Sinds enkele jaren maak ik gebruik van deze site, heb deze de upgrade naar premium gegeven en kan nu ongelimiteerd werken aan mijn diverse stambomen. Ook als je hulp nodig hebt wordt je perfect geholpen

Ik ben 5 jaar geleden met MyHeritage begonnen.
Vóór die tijd heb ik mij lang georiënteerd om de juiste keuze van software te maken.
Mede doorslaggevend voor mij was dat de makers uit Israël komen waarbij ik de gedachte had dat wanneer Joden, die over de gehele wereld verspreid zijn, een genealogie-programma maken dit zonder meer heel goed zou moeten zijn.
Inmiddels heb ik ruim 100.000 personen in mijn Family Tree staan.
Je kunt verwachten dat er dan wel eens een probleem ontstaat die ik zelf niet kan oplossen.
Mijn ervaring is dat de help desk van MyHeritage een geweldig team is en snel behulpzaam is bij het oplossen van eventuele problemen, zelfs buiten kantooruren en weekends, én heel belangrijk in je eigen taal.

Sinds een paar maanden hebben we een nieuwe hobby: onze stamboom uitzoeken! En met MyHeritage en MyHeritage Family Tree Builder gaat dit érg goed! We zijn al een endje maar nog lang niet klaar...en wanneer we er niet uitkomen, stellen we onze vraag aan de helpservice en krijgen hier snel reactie en duidelijke uitleg retour. Ook hier wordt dan aangegeven wanneer we er niet uitkomen dat we dan nogmaals hier gebruik van mogen maken! Kortom: zeer handige software om een stamboom uit te zoeken en op te zetten!! Wij zijn erg tevreden!!

EEN PRIMA PROGRAMMA,ONDERSTEUNING IS OPTIMAAL,BEN BEGONNEN MET DE KLASSIEKE WEERGAVE,NU ZOU HET OP TERMIJN VERDWIJNEN....DIT ZOU IK SPIJTIG VINDEN.....

Maak al vele jaren met veel plezier gebruik van het programma. Door het internationale gebruik krijg ik ook matches vanuit het buitenland waardoor je nog enthousiaster wordt in het gebruik.
Al met al een verslavende hobby, waarbij de support vanuit de service desk fenomenaal is.
Hartelijk voor jullie snelle reactie na het melden van een probleem en het meedenken om deze op te lossen.