CyberGhost

Horizontal Tabs

Ons oordeel

DL

Beschrijving: 

CyberGhost is een applicatie om een beveiligde internetverbinding (via VPN) mee op te zetten en anoniem te surfen. Als u vaak open, onbeveiligde wifi-netwerken of hotspots gebruikt - bijvoorbeeld op vakantie - dan is het eigenlijk een must om zo'n programma te gebruiken. Met CyberGhost kunt u voorkomen dat uw wachtwoorden en andere persoonlijke informatie buitgemaakt kan worden op deze openbare netwerken. Ook kunt u websites uit andere landen bekijken die anders geblokkeerd zijn.

CyberGhost maakt gebruik van proxy-servers en VPN-tunnels om ervoor te zorgen dat u anoniem en veilig kunt internetten. Uw eigen IP-adres is niet zichtbaar en uw internetverbinding is versleuteld en beveiligd, zodat anderen op openbare netwerken niet uw inloggegevens, wachtwoorden en meer kunnen achterhalen. Op de vaak niet of nauwelijks beveiligde wifi-netwerken op vakantie is dat een groot voordeel.

CyberGhost doet meer: behalve anoniem en beveiligd surfen met één klik kunt u geo-blokkades voor bepaalde websites omzeilen. Met de betaalde premium-versie kunt u streaming websites uit andere landen bekijken, zoals BBC, Netflix en Hulu. En ook anoniem torrent-bestanden downloaden via bittorrent of p2p is mogelijk via CyberGhost Premium.


Kies een profiel om anoniem en beveiligd te surfen - de gratis versie biedt niet al deze opties

Voor privacy en beveiliging van uw internetverbinding op vakantie of op open en onbeveiligde wifi-netwerken is CyberGhost een prima programmaatje. De gratis versie van CyberGhost vertraagt uw verbinding wel enigszins en heeft een tijdslimiet van enkele uren achter elkaar. Ook moet u soms wachter voordat u kunt beginnen.

Inst

Reacties

Je kunt op het internet genoeg betaalde vpn's vinden.

Je kunt op het internet genoeg betaalde vpn's vinden.

Ik heb die ervaring niet. Op welke website controleer je het IP-adres ? Misschien kan ik er nog wat van leren.

dat is vreemd. heb cyberghost nu een tijdje gebruikt, maar mijn ip wordt helemaal niet verborgen. er wordt wel aangegeven dat ik een ander ip heb, maar er is nog steeds te zien dat ik vanuit nederland opereer.

Bedoel je deze : https://www.privatei... ( volgens hun support - rechtsonder live - bestaat er kans op een vertraging van max. 10 procent. Die heb ik bij mijn huidige betaalde versie - 1.13 euro per maand, geweldige aanbieding! - van Cyberghost beslist niet. Mijn versie kent echter geen P2P ondersteuning. Die biedt PIA wel. Zodoende. )

Weer over Cyberghost. Nu wel gelukt om op Amerikaanse server te komen. En de DNSleak test gaf aan dat alles safe was. Toen mijn serie opgezocht die een week na uitzending gratis gestreamd wordt en ..... een mededeling dat ik geen toegang krijg omdat ik wel uit Amerika inlog, maar dat dit nummer bekend staat als VPN.

Ik weet niet hoe dat in de betaalde versie gaat, maar wanneer je heel specifieke wensen hebt test die dan eerst uit in de diverse VPN aanbieders, test ze ook op op leaks en wanneer je overstapt naar een betaalde versie probeer het eerst een maand uit of wat je nodig hebt ook wel wordt toegestaan.

Correctie: via de DNS test http://ipleak.net blijkt Ultrasurf ook zo lek als een mandje.Het ging éénmaal goed door aanpassingen in de netwerkinstellingen. Dat is het probleem bij Windows10 Home gebruikers. Voor oplossingen, zie: https://www.bestvpn....

De enige veilige weg is een goede betaalbare VPN uit te zoeken.

Je kan in de gratis versie niet kiezen tussen landen. Kies je wel in het rechterscherm dan krijg je een mededeling dat jouw keuze niet beschikbaar bent en komt er een pop-up om je te motiveren een abonnement aan te gaan. In dat geval kan je beter eerst alle beoordelingen van VPN aanbieders bekijken. Maar goed, de gratis versie dus. Ben je al uitproberend verbonden zie je dat je DNS leaks hebt met dit programma's. En dat heeft niet te maken met mijn instellingen. Bij Ultrasurf heb ik die lekken niet. Maar die heeft ook weer de nodige beperkingen.
Voor 3.33 dollar per maand kan je elders heel goede VPN aanbieders vinden.

Ook bij de gratis versie is er voldoende keus uit servers in diverse landen. In vergelijking met andere identieke programma's is Cyberghost verrassend snel. Wel word je bij het opstarten meestal in een wachtrij geplaatst. Het kan dan 20-30 seconden duren, voor je verbinding hebt. Maar wat wil je, het is wel gratis !! Het gratis gebruik is beperkt tot 3 uur per verbinding, daarna opnieuw opstarten en je hebt weer 3 uur enz. Ik heb al heel wat VPN-programma's geprobeerd, maar deze voldoet toch het meest.

Ik heb een pc met ADSL+2. Downloadsnelheid maar 6.94 Mbps en CyberGhost werkt prima gratis versie en zeer sneller internetten. CyberGhost starten naar Duitsland 15 Mbps verhoging (totaal 20 Mbps) Behalve Nederland niet. Maar CyberGhost kunnen niet films of muziek of software downloaden.

Pagina's