Maxthon Cloud Browser

Info

Ons oordeel

Download

Details
Licentie: 
Freeware
Categorie: 
Browser
Taal: 
Engels
Omschrijving software: 

Maxthon Cloud Browser is een van oorsprong Chinese browser die gebaseerd is op Chromium. Maxthon is volgepakt met allerlei extra mogelijkheden en functies. Daar moet je wel van houden.

Maxthon heeft een kenmerkende zijbalk voor functies als favorieten, downloadbeheer, feedreader en meer. Verder kent de browser vele mogelijkheden met onder andere Magic Fill (wachtwoordbeheer), Bestandsopname (media op websites), Vastleggen (screenshot), Google Translate, een online Kladblok (SkyNote) en een nachtmodus (waarbij de interface donkerder wordt).


Maxthon met zijbalk

Maxthon zit volgestopt met allerlei handige snufjes. Zo kun je bijvoorbeeld heel snel allerlei zaken monitoren (cpu-gebruik, download- en uploadsnelheid, geheugengebruik en IP-adres). Verder kun je de functies natuurlijk nog uitbreiden met extensies, die je ook weer aan de zijbalk kunt toevoegen.

Maxthon is een uitgebreide browser met heel veel mogelijkheden - soms iets teveel misschien.

inst

Reacties

Ik heb Maxthon uitgeprobeerd, maar kan wat snelheid betreft niet tippen aan Firefox

turbo was inderdaad beter.

Maxhton Warning! Your browser supports SSLv3.
Onveilig dus :-(

In Windows 8.1 werd SSLv3 gewoon gebruikt, in Windows 10 niet, dat betekent volgens mij dat Maxthon veiliger is met Windows 10!!

Met Edge in Windows 10 : Good News! Your browser does not support SSLv3.

Wat is het resultaat met Maxthon?
Met Google Chrome: Good News! Your browser does not support SSLv3.

https://zmap.io/sslv...

Een van weinige top browsers die er zijn. Geen google "call home" techniek er in verwerkt. Synchro ook super. Op linux moet ie nog wat verder ontwikkeld worden, maar ook daar super. Die zijbalk had van mij ook niet gehoeven, maar wegklikken is geen probleem, dus dan zie je hem ook niet meer. Waarom niet Maxthon meer promoten nu Opera naar alle waarschijnlijkheid verkocht wordt: http://www.gratissof....
Opera was toen hun nog echt hun eigen engine hadden 1 van mijn favorieten, maar na dat google gelul, ben ik meteen afgehaakt. Wat een maffe zooi.

Prima browser, ik gebruik het al jaren. Maar Internetbankieren met de rabo scanner lukt niet. Geeft direct een foutmelding. Heel jammer dat ik daarvoor IE moet gebruiken

Ook al Nitro geprobeerd maar vind er niks speciaal aan, Firefox werkt hier nog het beste

Waarom die negatieve reacties als onveilig publiceren want die zijn reeds gededateerd: februari 2015?
Maxthon werkt perfect veilig, je gebruikt toch ook nog een Antivrus extra of niet?
Test eens MxNitro: nog nooit zo een snelle browser gevonden: http://www.techspot....

Pagina's