Family Tree Builder

Reacties

Uitstekend programma, zeker voor de beginnende genealoog! Persoonlijk vind ik het programma wel een beetje duur. Ik kan verkeerd zijn maar heb nog nergens gelezen dat men vooraf wordt ingelicht waar de verlenging van het abonnement gaat gebeuren. Men bezit dus alle informatie van de Credit Card. Men moet ook betalen voor de zogenaamde 'Record Matches', iets waarvan ik vind dat dit in het Premiumabonnement zou moeten ingelast zijn. De helpdesk en de vragen die daar daar worden gesteld zijn nogal houterig maar als men hulp wilt krijgt men ongelooflijk snel een persoonlijk antwoord en dat stel ik zeer op prijs! Er zijn verschillende programma's om je stamboom samen te stellen, 'My Heritage' moet zeker niet voor andere programma's onderdoen, integendeel!

Ik gebruik de site bijna dagelijks. Het werkt echt heel gemakkelijk. Smart Matching heeft mij al veel extra informatie gebracht, maar ook nieuwe relaties. Tot nu toe twee keer een beroep gedaan op de helpdesk en beide keren binnen een dag respons gekregen met heldere en gemakkelijk uit te voeren oplossingen. Een tevreden gebruiker!

Een prima programma om gegevens van mijn voorouders te zoeken en te verbinden. Ben erg tevreden over de assistentie die men vanuit MyHeritage biedt.

December 2013 met de stamboom begonnen, nu een perfecte stamboom met heel veel gegevens. Makkelijk te begrijpen en in te voeren. Werkt simpel

Voor enkele jaren terug ben ik met deze site begonnen, heb hierdoor heel veel ontdekkingen in de samenhang van mijn familie gedaan. Wel schrik ik ervan hoeveel tijd ik erin gestoken heb om dit allemaal uit te pluizen, maar vind het dubbel en dwars waard. Ik vind het wel jammer dat ik dit niet aan mijn ouders kan laten zien [die onderhand overleden], maar wat zouden ze trots zijn geweest met zo'n achtergrond. Ook de lijn van mijn eega heb ik uitgezocht en ben met zowel haar lijn en die van mij in het jaartal 940 uitgekomen. Geweldig dit had ik nooit verwacht.

Ik vind het een mooi en gemakkelijk programma,heel overzichtelijk, en gemakkelijk in te voeren.
En via de matches kun je ook verder komen door dat anderen ook met de stamboom bezig zijn.
Ik vind het een geweldig programma, ook door de goede ondersteuning van de medewerkers.

Het is voor mij een moeilijk programma en ik maak dan ook veel fouten, gelukkig is de support geweldig en vlug.
Het abonnement vind ik wel prijzig en als je informatie over de record matches wil moet je een data- abonnement nemen waar je maar een kleine hoeveelheid informatie van nodig hebt maar wat wel oploopt voor een jaar.
Wat ik wel heel goed vind is dat je gewoon in het Nederlands vragen kunt stellen en dan vlug en vriendelijk antwoord krijgt.

Bij een probleem, kreeg ik een vlugge reactie en een goede support.k
Hartelijk dank

Ben tot op heden zeer te spreken over MyHeritage PremiumPlus. Heb een aantal malen een beroep moeten doen op de Helpdesk en werd alle keren zeer snel tot volle tevredenheid geholpen.

Na het toevoegen van een smart match voor mijn echtgenote waren plots mijn ouders en voorouders uit de stamboom 'verdwenen' en stonden die van mijn echtgenote in de plaats. Ik heb contact opgenomen met de servicedesk en het probleem was snel opgelost. Door het toevoegen van gegevens voor mijn echtgenote moest ik terug even mijn 'tak' aanklikken en waren deze gegevens terug zichtbaar. Voor de rest prima programma voor mij.