Adobe Acrobat Reader DC

Horizontal Tabs

Ons oordeel

DL

Beschrijving: 

Adobe Acrobat Reader DC (vroeger gewoon Adobe Reader) is de standaard software voor het bekijken van PDF-bestanden. Met Adobe Acrobat Reader kun je werkelijk elk PDF'je openen aangezien producent Adobe de originele ontwikkelaar van het PDF-formaat is. Acrobat Reader heeft veel mogelijkheden, maar is vaak groter dan alternatieve programma's om PDF'jes mee te bekijken.

Na vele beveiligingsproblemen de afgelopen jaren lijkt Adobe Acrobat Reader DC - met een ingebouwde sandbox - een flinke stap vooruit te zijn wat betreft de bescherming tegen schadelijke pdf-bestanden. Met Adobe Acrobat Reader DC (Document Cloud) kun je pdf'jes bekijken, ondertekenen en er notities bij maken. Verder krijg je 5 GB online opslagruimte in de Document Cloud van Adobe.

Om pdf'jes te maken of te bewerken als Word-document dien je de betaalde versie aan te schaffen. Er zijn versies van Adobe Acrobat Reader voor Windows, macOS, Android en iOS.

Inst

Reacties

Helemaal geen "hack". Je kopiëert gewoon een bestandje naar een andere plaats en daarna werkt het wèl en blijft dat onding uit de weg.
Neemt niet weg dat dit een absoluut wangedrocht is en ik er zo snel mogelijk helemaal vanaf wil.

Bedankt, maar dit gaat over Adobe Reader DC en niet over Adobe 10. Je tip werkt dus niet. Ik heb een en ander ondertussen uitgeplozen en er is geen officiële optie om dit uit te schakelen. Het is klacht nummer 1 op de Adobe forums. Er is een hack voor (zie https://forums.adobe... ) maar dat vind ik idioot, om een programma voor normaal gebruik te moeten hacken. Kortom, ik (en met mij kennelijk velen) ben helemaal niet happy met die nieuwe reader en gooi hem bij WIn 10 dan ook subiet eraf...

In Adobe 10 klik je rechtsboven 2x op 'Gereedschappen/Opmerking' om het aan/uit te schakelen, (als je dat bedoeld...).

Wat een gedrocht van een stuk software. Zal blij zijn als straks Win 10 er is, hoef ik dit niet meer te gebruiken (ja ik weet dat er alternatieven zijn maar daar ben ik helemaal niet wild van) Waarom cloud? Is dat modern en tel je anders niet meer mee? Waarom die enorme teksten en iconen? Ik heb een scherm van 1920x1080, dan wil ik toch niet die enorme iconen en teksten zien?
En ergernis nummer 1:
Hoe raak je in hemelsnaam die rechter menubalk kwijt en wel zo dat hij weg blijft? Weet iemand dat?

Update 10.1.14 uitgekomen (voor Windows Vista).

Klik op Bestand | Afdrukken.
Op ca. 2/3 van het scherm Afdrukken staat de optie "Op beide zijden van papier afdrukken"
Deze staat standaard aangevinkt als bij de standaardinstellingen van de printer "Duplex" geselecteerd is. Anders staat hij uitgevinkt.

Succes!

Kan iemand uitleggen waarom ik de optie dubbelzijdig printen niet meer zie? Mijn printer (Brother) heeft die optie en ik werk op een MacBook

@ pw,

Wat bedoel je?

Via https://get.adobe.co...
kun je besturingssysteem Windows Vista selecteren,
vervolgens de taal kiezen,
en vervolgens Adobe Reader 10.1
Voor Windows Vista is dat de laatst ondersteunde Adobe Reader versie.

Bedoel je dat voor Windows Vista de nieuwste versie Adobe Reader DC 2015 niet wordt aangeboden, dat klopt. Zoals ik al aangaf, voor Windows Vista is de laatst ondersteunde versie Adobe Reader 10.1.
Maar Adobe Reader 10.1 voor Vista wordt nog wel gewoon volledig ondersteund met beveiligingsupdates.

Windows Vista?? Niet aan de orde??

Er is een nieuwe versie: Adobe Reader DC.