Family Tree Builder

Reacties

Ik ben heel goed gehopen doordat ik de Gegevens kwyt was van mw Email adres .Ze hebben het heel goed voor me op gelost.Ik kan nu weer by al de Gegevens van me Stamboom.Ben heel erg te spreken over de Service die gegeven word .Nogmaals Bedankt voor de hulp die ik de laatste paar dagen hebt gehad.

Ik ben een regelmatige gebruiker van deze site en vind veel goede informatie om de stamboom bij te werken.
De laatste tijd een aantal probleempjes opgelost door de helpdesk (Thamar) met duidelijke en snelle antwoorden op mijn vragen.

Een leuk programma. Als je hulp nodig hebt, zijn ze er snel bij om je te helpen.

Echt ontzettend leuk om je familiegeschiedenis te onderzoeken en open te stellen voor familie en belangstellenden. Ik kan het iedereen aanraden!
Ik ben al bezig sinds 2009 en ontdek nog steeds nieuwe details. Bij moeilijkheden met je account bieden ze een prima klantenservice.

dank voor de hulp die ik krijg bij mijn vragen ,het is een mooi systeem om vanaf 2015 je familiegeschiedenis te volgen .Ik ben pas begonnen maar vindt het erg boeiend en ik word steeds nieuwsgieriger echt aan te bevelen

MyHeritage werkt erg goed en is erg uitgebreid. De support is erg vriendelijk en ze reageren snel (zelfs in het weekend!) Heb van ze een proef abonnement gekregen omdat ik lichte twijfel had. Goede service!

Voordelen:
- Erg uitgebreid en intuitief.
- Prima design
- iPhone app

Nadelen:
- Systeem is vaak erg traag, in vooral het uploaden van foto's is dit vervelend, dit mislukt dan ook zo nu en dan waardoor je het op een later tijdstip kan proberen.
- Helaas is er niet één abonnement, maar heb je ook nog een 'data abonnement' nodig om alles in te kunnen zien. Hierdoor heb je dubbele kosten.

goed programma, makkelijk te gebruiken en overzichtelijk.
maar de premium versie is wel prijzig.

Ik ben uitermate tevreden over het programma. Het is erg uitgebreid, misschien wel, denk ik dan maar wel eens, te uitgebreid . Je wilt alles wel doen en gebruiken, maar daar ontbreekt dan de tijd ook weer voor.
De prijs vind ik te cors en dat is jammer. Ik heb langgezocht naar een altnatief: Eerst een programma en toen de prijs, maar qdie zijn er gewoonweg niet.

Bruikbaar basic programma. Voor echte vorsers kan een duur abonnement uitkomst bieden, maanvormig de simpele hobbyist voldoet de gratis versie prima.

Heel goed programma ook om samen te werken met aldfaer. Goede beoordeling voor de servicedesk ze reageren redelijk snel en helpen daar waar mogelijk is