Ziggo TV

Ons oordeel

Download

Details
Licentie: 
Freeware
Categorie: 
-
Taal: 
Nederlands
Omschrijving software: 

De Ziggo TV app is niet meer te downloaden en is vervangen door de Horizon Go app

Niet overal in huis een tv staan? Met de nieuwe Ziggo TV app kun je in en om je huis naar alle zenders kijken op je iPad, iPhone en je Android smartphone en tablet. Nederland 1, 2 en 3, RTL 4, 5, 7 en 8, SBS 6, Net 5, Veronica en alle andere zenders in je tv-pakket kun je zo overal live zien. Je moet wel een televisie- en internet-abonnement van Ziggo hebben. Als je wifi-verbinding ver genoeg reikt kun je zomers ook in je tuin televisie kijken op je smartphone of tablet.

Verder biedt Ziggo TV een elektronische programma gids (EPG) met een overzicht van alle zenders en on demand tv mogelijkheden. De app is verkrijgbaar voor iOS en Android. Live tv kijken werkt nu ook als je op een andere internetverbinding dan van Ziggo zit.

Reacties

Wij horen graag suggesties, maar aangezien wij niet in België wonen kunnen we ze waarschijnlijk niet allemaal uittesten.

Al aan gedacht dat deze site ook in België gelezen wordt? Graag daarom ook wat bespreking van apps die niet NL-gebonden zijn, zoals nu wèl het geval is. Het aanbod is ontzettend groot (denk maar aan Kodi en dergelijke) dus aan gesprekstof zal het u zeker niet ontbreken.

Pagina's