Linux Mint

Reacties

Ik zit met het zelfde probleem en ik weet nog niet wat ik eraan kan doen. bij canon heb je easy fotoprint waar je heel makkelijk foto's kunt afdrukken maart dit werkt niet met Linux. Wie kan mij helpen aan een soortgelijk programma??

Ik gebruik Linux mint 17.1 naar tevredenheid. Tot nu toe een probleem: Het printen van foto's. Dit lukt mij niet zonder witte randen. Wat zou ik daaraan kunnen doen????????

Ik ben juist om die reden overgestapt op Linux Mint. Ik had Ubuntu, maar kreeg bij updates al snel de melding dat mijn boot schijf vol was en deze schoon gemaakt moest worden. Heeft me veel moeite gekost. Laatst Mint Rebecca op de pc gezet en ik kan nu zelf kiezen welke kernel ik installeer en kan daarna de oude kernel verwijderen wanneer ik dat wil. Ik twijfel alleen nog aan een virusscanner. Iemand tips?

werkt adobe ( lightroom, photoshop ) ook op mint?

Mint is niet geschikt om op een echt oud systeem (386,486) te draaien. Kies een distro voor oude PCs, via Distrowatch.Misschien Puppy eens poberen? Mint is een functioneel ultra modern OS en heeft niets met OSen van 20 jaar geleden te maken, laat staan met W 3.1.

Mijn ervaring met linux mint 17.1 rebecca 64 bits is positief, ik draai het op een dell laptop en het is echt sneller dan windows 7 die er op stond, mijn video's spelen soepeler af dan met windows 7 en voor de rest werkt bijna alles, e=mail en office werken ook prima, goed libre office is geen microsoft office maar doet wat het moet doen.
De printer had ik ook zo werkend alleen de scanner werkt enkel via een draadje.
Ik gebruik chrome als webbrowser en heb alles laten synchroniseren en dan heb je al je favorieten en instellingen en wachtwoorden gelijk ook ingesteld, nou ja niet de meest prive dingen.
De accu van de laptop gaat wel korter mee dan op windows 7, komt denk ik dat deze volgas blijft werken.
Het is een slank en snel systeem en veiliger dan windows 7 al vind ik dat windows 7 in bepaalde zaken netter is afgewerkt.
Wat mij overhaalde om Linux mint te gebruiken was dat het veiliger is en het leek mij leuk om het te proberen en ik heb er geen spijt van!
Deze linux distro is een LTS versie die ik eerst op een opstartbare usb stick heb uitgetest en dat werkte als een trein!
Ik kan het iedereen aanraden maar raad je wel aan om het niet naast windows te installeren.
Ik leer er elke dag we wat bij!

Test het eerst maar eens uit op een oud systeem. Bij het installeren liep bij mij de boel al vast en zit je met een compleet geruïneerde configuratie. De hulp uit de veelgeroemde community blijkt dan ook heel beperkt, als je iets meer vraagt dan over de aan/uit knop beginnen ze te beweren dat je het niet begrijpt en krijg je nergens meer antwoord op. Bij de aanbeveling "You can play your music and movies right away, you don't need to install anything extra for that." had ik het moeten weten. Dit is immers functionaliteit die meer dan 20 jaar geleden al standaard in Windows 3.1 zat.

Hello

Could anybody help me! The problem i have is ..

-bash: /home/wouter/.profile: line 22: syntax error near unexpected token ' PATH="$HOME/android-sdk-linux/tools:$HOME/android-sdk-linux/platform-tools: $PATH"'

It is not possible for me to open Linux Mint (Maya).

What can i do?

I have tried to solve the problem. But it got even worse.

Now I got still the message

"" There was an error loading the theme Mint-X

so I did the following.

Ctrl+Alt+F1

So what should I type in the Terminal so that I can open and use Linux Mint 13 (Maya) again.

I hope somebody can help me

Your sincerely

Wouter Kruijtzer

beheer00001@gmail.com.

Beste Alver e.a.,
Het is NIET waar dat Linux Garmin GPS en/of Garminnavigatie ondersteunt. (Wèl met diverse, -ingewikkelde handgrepen-. Ik ben een heel tevreden Linuxgebruiker. (Linux Mint, 17,1 "Rebecca" en heb speciaal nog een een Windows"geval" voor zulk soort zaken. Ik heb jaaaaren Ubunte gebruikt; daarna Mint en nu dus enkele maanden Mint 17.1 Ik heb een heel goedkoop, Celeron, Windws laptopje. Op een desktop, draai ik Linux Mint. (Voor bankzaken e.d.) Dan een "gewone" laptop met Mint voor "van alles en nog wat". (Surfen, tekstbewerken et cetera. Dan nog iets: een (externe)firewall is overbodig op een machine waarop Linux draait. Alle (Linux!)distro's hebben een zelf een uitmuntende firewall in het pakket. (letterlijk én figuurlijk) Net zoals een virusscanner of iets wat er op lijkt.
Wil

Het kostte enige moeite om Linux Mint op een DVD én USB-stick te zetten. Daarna ging de installatie op mijn 10 jaar oude Toshiba L100 vanzelf. Na het downloaden van Opera en Firefox ging het verder installeren heel gemakkelijk. De oude laptop draait sneller en beter dan die ooit gedaan heeft onder Windows XP. Hoewel niet echt nodig heb ik er toch een betaalde versie van ESET NOD32 antivus op gezet. Mede door deze goede ervaringen heb ik recent op een trage desktop met Windows 7, Linux Mint gezet. Wat een verschil! Een tweede leven voor een niet goed werkende computer. Conclusie: Linux Mint is een echte aanrader.

Pagina's